Kpop ve entertainmentler hakkında merak ettikleriniz?

Merhabalar arkadaşlar benim annem koreli babam Türk yani yarı koreli yarı türküm çocukluğumun neredeyse çoğu zamanı korede geçti şuanda bilindik bir entertainmentte çalışıyorum. Türkiyede sırf bu yüzden koreye gelip dansçı ya da idol olmak isteyenler var belki alınır gözüyle bakılıyor ama gerçeği söylemem gerekirse içeride durum öyle değil Türk alımı olmuyor yani amerikalı alım yapılıyor çünkü dil gerekebiliyor ve grupta akıcı ing bilen üye iyi oluyor ama türk alımı olmuyor çok dikkat çekici bir yönünüz olmalı ilgi çekmelisiniz. İlk olarak duruşunuz yüzünüze estetikliğinize bakılır. Avrupalı görünüştekileri kafada eliyorlar. Ben ent. İlk gireceğim zaman brazilyalı birkaç kişi vardı kızın sesi çok iyiydi ama eklediler direkt. Benim içinde bulunduğum ent. çok seçici ve genelde hepsi böyle bende çok zorluklardan geçtim şunuda söylemem gerekiyor çıkış yapmadan en az 2 yıl dans ses vb çok fazla zorlayıcı eğitimlerden geçiyorsunuz geceye kadar dans ediliyor genelde grup üyeleri gece geç saatlerde evlerine gidebiliyor hatta hiç gitmeyenler bile oluyor yemek ise dans stüdyosunda yeniliyor dışarı grup üyelerinden 1 ya da 2 kişi çıkabilir şöyle düşünün yat kalk dans et yat kalk dans et yat kalk şarkı söyle yat kalk dans et böyle yürüyor işler. Kızlar için dahada zor genelde bedenleri daha hassas olduğundan genelde eğitimler sırasında ağlayanlar çok oluyor çığlık çığlığa bağıranlar canları yandığı için yani Türkiyede idol olma konusunda çok hevesli gencimiz var şunu söyleyebilirim size eğer geçrketen göze çarpıcı bir yeteneğiniz ya da yüzünüz varsa şansınızı deneyin diğer türlü almayacaklardır. Tüm bu zorlukların yanında ent. Aile gibidir yani çıkış yapacağınız üyelerle yatıp kalkarsınız ve kesinlikle bu üyeler çok güleryüzlü oluyorlar güzel zaman geçiriyorsunuz sahte bir ortam yok tek iyi yanı bu diyebilirim son zamanlarda çok kpop idolü olmak isteyenler var tek demek istediğim körü körüne bağlanmamalısınız bana merak ettiklerinizi sorablrsizinz
Kpop ve entertainmentler hakkında merak ettikleriniz?