+1 yılYuzumu gordukleri gune kadar benide kivanc tatlitugun kahverengi lens takmis hali sanarlardi. Bide yakindan gorduler. Bir daha bakmisim telefonlarina numara engelleme servisi yuklemis ve numara ile sms alma talebini engellemisler benim numaradan. Olmadi yani. O gun bugundur asla baska bir kimlik ve goruntuyle cikmamaliyim insanlarin karsisina dedim. Velhasil kel bu baslikta oyle. Anlik mutluluk, anlik iltifatlar. Ya o donlarin hepsi yikamalik oldu vr yine eskilere kaldiysan :)? Diye dusunmek lazim ve daha dogal yollari secip ozunden şaşmamak lazim
023 Yorumla
Soran+1 yılhehe :) cidden başına böyle bişimi geldi?
- +1 yıl
Bayagi kucuktum. Konustugum kisi benden bayagi buyuktu. Basima geldi ama ciddiyetsizlikten geldi. Bole biseyi yasamak isteyip yasadim o donemde. o kadar cocuk yasta bnden 9_10 yas buyuk o abla dusunseydi bunu. Sen cocuksun seninle ugrasamam deyip gorusmeseydi sanaldan benle :)) ama pek saglikli degil bu yontemler ya. boyle cok ama cok iyiyim :)))
Soran+1 yılkadında sorun varmış sende değil merak etme ama baya kötü olmuş ya :)
- +1 yıl
Ya aslinda kotu olan benim yuzum olduguna inanmiyorum. Daha yuzum oturmamis. Cocugun tekiyim... sakalim yok daha :)) sadece edebiyatlar ve olgun tavirlar ile 25_26 li yaslarda koskoca biriyle gorusuyorsun. Snaa gore koskoca. Cnku yasin 15_16 :)) tek kazandigim ve kesfettigim sey iyi hitabetim ve edebiyatimmis :))) diger hersey olumsuz :))
Soran+1 yılbunun görünüş olduğunu sanmıyorum bence yanlış anlama ama kıvanç çok aşırı yakışıklı değil. :)) en azından tipim değil :) 15li yaşlarda olan bir kişiden 25 yaşında olan biri ne ister anlamam zaten? konuşma ne kadarda etkileyici olsa yaş farkı açık ve net. nebilim senden kaynaklı değil ama konuşan kişi akılsızmış, erkek olsunda ne olursa olsun demiş :)
- +1 yıl
Yahu banane kivanctan. Anca malzeme niyetine kullandik o zamanlar. :) burada tabi kendimi on plana cikarmam degil kinu. Ama defalarca senin gibi erkek kaldimi halen daha var mı bole konusan demisti :)) ama safligini tartismam tabi :)) simdi nerde bilmiyorm. Kulaklarida çînlamasin :)))
Soran+1 yılkaç sene oldu etkşsinden kurtulamamışsın :)) etkilemiş seni :))
- +1 yıl
Aman aman asla o zamanlara donmek istemiyorm bole biri degilim. Ben sadece boyle bir yasanmislik vardi soylemek istedim konu acilinca aklima geldi. Akilda kalacak baska seymi bulamadim be bu vakte kadar :)))
Soran+1 yılhaklısın şaka bir yana iyi zamanlar değilmiş :)))
- +1 yıl
Evet şu an gayet iyiyim :)) en azindan yasamadim demicem cogu seyi gormek guzel. Oldugu gibi anlatmak daha samimi ve guzel. Ben burada simdi farkli anlatip bazen ise yario farkli olmak ben 10 yas buyugumu ayarlanmistim desem popo kaldirici kilot giymisten farkim olmucakti. :)))
Soran+1 yılama cidden ergen çocuk 10 yaş büyük birini ayartmış bu bence iyi bişi:)
- +1 yıl
:))) her yasa hitap edebilmek guzel :))
Soran+1 yılzamanında güzelmiş :)
- +1 yıl
şu an oyle bir ugrasim yok. Evet buyuklerimle yinr anlasirim ama yerinde ve gereken sohbet icerikleriyle anlasirim. Halen daha guzel diyebilirim :))
Soran+1 yılbüyüklerle anlaşaman güzel gerçekten :) ama ayartma durumu olmadan ideal :)) ama uğraşın olmamasıda iyi bişi insan gün geçtikçe dün yaptıklarını beğenmiyor iyi iyi :))
- +1 yıl
Gecmisten ders alan insan uzerine katmaya ve dunden bugune gelismeye musaittir. Onunde gerekli olan bir cok ugras varken gereksiz ugraslara dadanmasi mantiksizdir .. birdr burnunun dikine olan adamlar vardir ki bunlar ne gecmisten ders alir nede kaliteli olduklari gorusunden ödün verirlrr. Onlar icin dunya dikdortgen diyosa dikdortgendir. Oyle olmayip ondan sundan senden aldigim bilgileri pekistirip ortak dogru nokta pesinde bir insan oldugum icin mutluyum :))
Soran+1 yıledebiyatın ciddi iyi :)))
- +1 yıl
:)) soyle bir baktimda cevaplayan arkadaslarima.. bide kendi cevapladigimin altina baktim.. bak burada bile kac cumle yazmisiz :)))
Soran+1 yılburayı sen kurtardın :))
- +1 yıl
Evet konuyu hitlerde tutuyorum iste bakkk :))))
Soran+1 yıl:)))))))
- +1 yıl
teşekkür ederim jestin için :)
Soran+1 yılönemli değil :))
En İyi Cevaplar
+1 yılOnu giyipte kasanın arkadan dimdik görünmesini istemez misin. Sevgilinin içi gıcıklansa, sırf bunun için seninle cinsel arzularına, fantezilerine yenilerini eklesin istemez misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılbana soruyorsan istemem.. kocam olana isterim sevgilin neyim ki içini gıcıklıyım? kocam mı? namusum mu? helalim mi?
- +1 yıl
yanlış kelime kullanmışım pardon. Eşin, kocan diyelim. Eteğinin altından dik duran poponu izliyor sürekli ve sonra gelip sana sarılıyor arkadan, sonrası malum. Yaşantının her anına renk geliyor evliliğinde.
Soran+1 yılkocam olunca onunla yaşarım gerekeni kocam olmadığı için şimdi gerek yok böyle hayallere
+1 yılahahah modifiyeyi abartan hanım kardeşlerimin tercihidir kendileri. yahu adamlar daha makyajı silince geriye kalanın şokunu atamadılar üzerlerinden bir de bu şekillendirici çamasırları cıkardılar. beyler annelerinize gelin hamamı geleneğinin devam etmesi için baskı yapın:D
32 Yorumla
Soran+1 yılhamam meselesi cidden çok lazımmış :) herkesin bir yerinde bir kandırmaca var :))
+1 yılAlmayı dusunuyorm.. Dışarıdan güzel görünmek önemli, vücut şekillendiren abiyelerin içinde çok kullanışlı,
camasirkazani. com/popo-kaldirici-kulot00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
+1 yılerkeklere bakmasına ne gerek var kendini göstermekten zevvk mi alacaksın üzerine alınma alanlar icin yazdım
eğer bir erkek seni kalcan büyük diye seviyorsa bence o ilişkinin bitme zamanı gelmiş11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılAvrupada çok satıyor bu, bilimsel araştırmalara konu bile oldu :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya duymamıştım
K. çada silokon takılıyorsa bu gayet normaldir zuzu ^^
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede :))
İste bunlar hep erkeklerin hayal dunyasina vurulmus bir darbedir!
bu isin fitratinda var, bakiniz 18 yy avrupasi korse giyen kadinlar var asdjgaa :)))10 YorumlaAnlamiyorum. Zaten kizlarin poposunu kaldiran bir suru erkek varken, neden halen bu konuda kizlara destek urunler yapiliyor?
21 Yorumla- +1 yıl
oo cidden güzel cevaptı :))))
Bunu almak yerine 1 ay squat yapsa aynı görüntüyü alıcak zaten ne gerek var. Hem o iç çamaşırı çıktıgında adam gerçeklerle yüzyüze kalmıcakmı hayal kırıklığına ugrucak yazıktır :D
13 Yorumla
Soran+1 yılyapan düşünsün :)) ama öyle bişi olsa da görsem gülmekten morarırım heralde :))
- +1 yıl
1 ay squatla o hale nasıl gelsin biraz spor bilgisi edinin ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilot değil o külot.
Herkesin poposuda şekilli değil diyen giysin13 Yorumla
Soran+1 yılkülot :)) oldumu :))
Cevap sahibi+1 yılOldu :*
Soran+1 yıl:)) hehe
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSizi gidi küçük kedicikler , gerçekten çok komik , şimdi kızın biri sevgilisinin orasına el atıyor açıp bir bakıyor şok oda ne sevgilisi yapay penis takmış gibi bir his işte , kalçalarında yastık olan bir kız ya da kadında aynı şok etkisini yaratır , küçük olsun orjinal olsun değilmi ;)
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılünlü söz yazarıı rapçi kolera der ki
sütyene katkı verilsin gerçek gizlensin
sonra erkekler neden aldatır di mi
sebep ortada nanoteknoloji çıktı mertlik bozuldu
spor yap bence bunlarla uğraşma hem sıkı olmak her zaman iyidir00 Yorumla
+1 yılHoş duruyor ama insanları kandırmaktan başka bir şey değil :) sahip olmadığın bir şey hakkında övgü almak ve özgüveni tamamlamak hoş değil yani, bence.
06 Yorumla
Soran+1 yılbenim bir arkadaşım havlu sarardı poposuna :) vala özgüvenide öyle tamdı ki poposuyla çok övünürdü :)
Soran+1 yılher gelende poposuna bakardı, garip ve kötü bir durumdu ama egosu tatmin oluyordu bunu görse kesin alır :))
- +1 yıl
Ya elin şeyiyle gerdeğe girmek gibi bir şey bu. Benim olmayan bir şeyle niye övüneyim ki :)
Soran+1 yılvalla öyle güzelde övünüyordu ki? haklısın bencede yanlış bişi şahsen ara vermem ama kalçasından hoşlanmayan bayanlar için ideal bişi
- +1 yıl
Yani dışarıya göstermelik iyi, evet.
Soran+1 yılevet :)
+1 yılkadınlar sadece eşleri ya da sevgilileriiçin giyinmez
esas diğer kadınlar için giyinirler
ve kalkık daha dik popo her zaman güzeldir
hile ile de olsa...
bunusadece kendi bilir10 YorumlaSevglm olsa ayrilirm karim olsa bosarim nedir lan bu:))
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. ulan her yeriniz hileli haa. sütyen öyle kilot öyle
41 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha +1
- Moda & Stil konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılhoşuma bile gider karşimmm ama bizim kızlara pek gerek yok açıkçası zaten popoları çok havada bu aralar
01 Yorumla
Soran+1 yılbilemicem :)
Gerek yok severse sever sevmezse de boşver hayat güzel :D
10 YorumlaModa & Stil konusunda 6,2b cevap paylaştı. İhtiyacı olan düşünsün...
Benim hiç ihtiyacım yok.02 Yorumla
Soran+1 yıl:):)
bunu kullanan çok kişi var zaten, destekli sütyen ve bu ürünün satışları çok iyi
ama sevişmeye başladığın an büyük hayal kırıklığı oluyor01 Yorumla
Soran+1 yılsatışları gerçekten iyiymiş aynı sütyen gibi satılıyor yani ihtiyaçı olan cidden varmışş
yahu o külot popodan çıkınca ne olcak peki? aaa bu popo o popo değil aşkıma ne oldu böyle ahah
10 Yorumla
+1 yılBazılarının buna hiç ihtiyacı olmuyor. Bazı kızların hem burnu hem poposu hep kalkık oluyor. Sanki küçük dağları onlar yaratmış gibi :)
10 YorumlaBirak bu ayaklari yok benmiyorum falan sekerim. d ya. d giyeyn giyer. d
10 Yorumla
+1 yılBunu kullanacağınıza Squat yapmanız daha iyi olur bence
15 Yorumla
Soran+1 yılbilemicem o biraz daha uğraştırır zamanı ve işine gelmeyen için bu daha kolay bir yöntem
- +1 yıl
O kilöt indiğinde sarkık kalça görmek hoşuma gitmez;)
- +1 yıl
*kilot
Soran+1 yıldua ette öyle bişile karşılaşma :)
- +1 yıl
T-shirtimi indirdiğinde adonis göreceğine göre, benim de o kalçaları dik görmem lazım arkadaş:))
+1 yılvazgeçilmez 21. yüzyıl aldatmacaları; destekli sütyen, popo kaldırıcı külot vs vs vs...
10 Yorumla
+1 yılzaten cogu kız ve erkek ayrımı yapmıyorum fızıksel olmasa bıle ruhen poposu kalkık ))
20 YorumlaSüpriz yumurtaya döndünüz anasını satıyım. d
31 Yorumla
Soran+1 yılheheeh :))
bizim kızların bunu giymesine gerek yok ki, zaten kalkık onların dötleri
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbununla birlikte erkeğin dikkatini çekersin tamamda evlenince nolcak :) o poponun öyle dik duruslu olmadığını görünce :))
03 Yorumla
Soran+1 yıliş işten geçmiş olacak kız kendine iyi bir koca erkek ise haylinde olmayan bir hanım almış olacak :))
Cevap sahibi+1 yılvar mı öyle bir dünya :D
Soran+1 yılnasip bu işler :)
Donun kaldırdıgı g*tu Öyle şeyler yapardım ki
Vinç bile kaldıramaz dı00 Yorumla
+1 yılBen olsam beni kandırdığı ve gerçeği gizlediği (aldattığı) için ayrılırdım ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılo kadar yani :))
- +1 yıl
Ben 19 cm iken 23 cm desem? sonra 19 çıksa? bu salak yerine koymak ve çıkarların için aldatmak değilde ne?
kızlar sizin herseyiniz sahte be yok destekli sütyen yok takma kirpik lens popo kaldırma dogalınız yok mu sizin be
10 YorumlaBizim millete gerek olmaz en ufak seyde poposu kalkiyo zaten :D
085 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılniye alayım ki? elaleme göstermeye meraklı değilim bir yerlerimi?
Soran+1 yılevet komik geldi ondan koydum.. bilmiyorum nasıl sipariş verildiğini? niye kendine mi alcan? :)))
Soran+1 yılgöster kardeşim göster bakan düşünsün :)
Soran+1 yılyazık :)
Soran+1 yılemin ol tanışmıyoruz?
Soran+1 yılhissedebilirsin benim normal halim böyle..:)
Soran+1 yılabartma ruha çökme mi oluyor sanki? kendi kasvetinde boğulmak istersen orasıda sana kalmış.. korkk
Soran+1 yılyoo dinlemiyorum
Soran+1 yılçok okumam? ama neden böyle sorular soruyosun ki? çok mu korkutucuyum :))
Soran+1 yılçok etkilerim ben :)) niye yaşımı merak ettin ki?
Soran+1 yıl23 yaşındayım
Soran+1 yılyoo bendede çok gülücük var ama işime gelirse :)
Soran+1 yılevet şu an işime geliyor :))
Soran+1 yılçok şükür herşeyim var şükretmesini bileceksin, üzüldüğün zamanda hamd edeceksin ki geçsin :)
Soran+1 yılbende menun oldum :) beş vakit namazı öğrenmen çok güzel inşallah hakkıyla devam ettirebilirsin, sakın terketme namazı vala o zaman karabasan basar :)
Soran+1 yılyok gelmedi allaha çok şükür ben farz olanı bırakmam :))
Soran+1 yılyazarsan nedne olmasın ki?
Soran+1 yılkaybolmam sen bu soruyu unutma sıkıntı olmaz :)
Soran+1 yılbu konu başlığını paylaşan kişinin kim olduğunu öğrenmek daha büyük bir şok yaşatır :))
Soran+1 yılya bir git işine ne erkeği ya? soruya bak ya :))
Soran+1 yılallahım yarabbim yaa :))
Soran+1 yılbilmem içimden o an öyle geldi :) işime öyle geldi :)
Soran+1 yılkimliğimi bilen yok sanal burası :) nickimde bana özel :)
Soran+1 yılee teşekkür ederim.. neyse hayılı geceler :))
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılhoşbulduk iyim sen nasılsın :))
Soran+1 yıleziyet mi? neden eziyet çektiriyor ki sana telefon :) ben pc başından yazıyorum telen de kullanılıyor yani?
Soran+1 yılhmm şimdi tam anladım bu yazdığımız boşluk çıkmıyor? ee yazı yazıyosun ama sonunda eğil mi yoksa cevap verilmiyormu?
Soran+1 yılbilemem nasıl düzeltcem ki :) elimden gelse yaparım ama ben bu konularda çok becerikli değilim :)
Soran+1 yıliyiym çok şükür sıcaklar baya bunaltıyor ama iyim çok şükür rabbim bugünlerimizi aratmasın.. :)
Soran+1 yılallah çok şükür iyi ya bu ara susuzluk çekmiyorum geçtiğimiz 2 gün çok sıcaktı şimdi azda olsa iyi :) senin nasıl geçiyor
Soran+1 yılyatmak olmuyor malesef yaşamak için iş lazım :) kolay gelsin ne diyim :)
Soran+1 yılaslında ben bitsin istemiyorum ya eğlenceli, bereketli, huzurlu geçiyor ben bitecek diye üzülüyorum bu günler çok değerli :) keşke hemen bitmese ama yarısı bitti çoktan :)
Soran+1 yılkavga mı? nasıl yani? açlıktan mı sinirli oluyosun ondan mı kavga çıkıyor yoksa normal kavga mı?
Soran+1 yılhmm anladım.. allah kolaylık versin enişte diyince hayısız bişi die düşündüm allah başınızdan def etsin diyim..
Soran+1 yılanladım allah kolaylık versin zor kötü insanlarla uğraşmak.. anlamadım ne mesajı?
Soran+1 yılbilmem canım be kadar isterse o zamana kadar :)
Soran+1 yılhehe :) cidden sen gizli değilsin :))
Soran+1 yılnasıl yani anlamdım ki? neden yazıyorsun ki? :)
Soran+1 yılmesajına cevap yazmıyım mı istiyorsun yoksa? ölemi anlamalıyım?
Soran+1 yılneden utanarak yazoyosun ki :)) soru gerçekten cins bişi haklısın ben kendime yakıştırmıyorum ama nebilim :))
- Moda & Stil konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılbunu alıp eşine veya sevgiline özel giymen lazım sokaklarda degil :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim popom minik ya alsam mı ki. ama alırken utanırım ya
03 Yorumla
Soran+1 yılvala utanmana gerek yok canım penti ve pınar mağazalarına bak istersen, çünkü alıcısı çokmuş. biz dalga geçtikte çalışan kişide bizle beraber güldü o kadar yani :))
Cevap sahibi+1 yılyav niye dalga geçionuz popo minik napalm:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen onu değilde dostlar şu popoyu yandan neşterle kesip içine silikon koyarak kaldırtma yapılıyor diye biliyorum külotu ilkkez duydum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekleri kandırmak için her turlu hileli iççamasırı mevcut süngerli sutyen süngerli külot :p
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet disardan çok seksi gozukebilir fakat iliskiye girmeden once gorursem :s
04 Yorumla
Soran+1 yılhehee :)) iyi seç hanımını :)
Cevap sahibi+1 yılsen ol :o
Soran+1 yılsen öl, kaç, hatta evde kal bence..
Cevap sahibi+1 yılhahah sen dedin diye olcem artik tm :'(
Ahahah öyle bir şey mi varmış :D
13 Yorumla
Soran+1 yılevet ya sonunda da gördüm elimle tuttum baktım.. :)) penti mağazasına denk gelirsen bir uğrada bak :)
Soran+1 yıl:))
+1 yılkaldırıcı mı kalkık gösterici mi bu anlamadım. destekli sütyene benziyor sanki.
00 Yorumlaşımartılıp bir taraflarının kaldırılmasından iyidir :D
00 YorumlaOruç elden gidiyordu az kala
16 Yorumla
Soran+1 yılne alaka abartma ya?
Soran+1 yılo halde bu tarz şeylere bakma konuşma oruç daha önemli arkadaşım sakat iş yapma
Soran+1 yılkbakma hakkına giriyordum. ödeğil
Kiloda gerek yok kalmasını isteyen gelsin ben kaldırırım popo:)
00 YorumlaYok kıl yok tuy spor yapın spor götu bası kendiniz kaldırın.))
10 Yorumla
+1 yılcok kalkmasın popolar sonra poposu kalkmıs derler:))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkilot milot bilmem ama senin hakkında iyi şeyler düşünmüyorum. nokta.
06 Yorumla
Soran+1 yılne alaka? benim hakkımda iyi düşünmemek ne ki?
Cevap sahibi+1 yıloturmuş burada kilot muhabbeti yapıyosun bu saçmalık değil de ne peki? hadi canım şimdi eksiye basabilirsin:D
Soran+1 yılkendinlemi karıştırdın? polemik yapacaksan hiç yorum yapma? burada isteyen istediği soruya cevap verebilir işine gelmiyorsa çık git siteden..
Cevap sahibi+1 yılmadem isteyen istedği soruya cevap verebilir, bn de veriyorum işte... eleştirilmeyi göze alamıyorsan soru sroma!
Soran+1 yılsorumu eleştirebilirsin ama hakkımda diyince karekterime ve bana laf söyleyemzsin beni eleştir demedim soruma cevap verilmesini söyledim. laf yarışına girme çünkü yaptığın sataşma bana?
+1 yılkaldıran kilotsa sıkıntı yok başka şeyler kaldırmasında. D
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var ki buna? bunun yerine Squat yap daha iyi,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgotu yere yakın olanlar dan korkun demişler nie kaldırıyonuz lan :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakında içi vajinalı boxer üretecekler. Kıç popo derdinden bir nebze kurtulucak erkekler.
00 Yorumlabayılırız kerizzir ya biz kandırılmaya bayılırız
20 Yorumla
+1 yılOnu cikarinca ki eziklik der gecerim :)
20 YorumlaIhtiyaci olanlar dusunsun
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen :)
+1 yılOyle seylerdemi icat edilmiş :D tovbe ya
02 Yorumla
Soran+1 yılhemde iyi satılıyormuş :)
- +1 yıl
Deneyen varsa ona sormak lazım tavsiye edermi acaba :D
Araya kaçan şeyleri sevmıyorum sdadad
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
Soran+1 yılben kullanmıyorum?
- Moda & Stil konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılDestekli kilot ha ahahA :ÇS: AS
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bide benim kini gorsen onu indircek kilot var mi diye arayisa gecersin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. ulen herşeyin sahtesi çıktı.
10 Yorumlaöyle birşey mi varmış.
10 Yorumla
+1 yılniye sasırıyorsun. güzel bir sey bence
10 Yorumla
+1 yılMaşallah her türlü şey var
11 YorumlaModa & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gtü kalkık demesinlrt sonra? :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarıda giyemez ama içeride her şey serbest. ;)
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat