Güzellik & Bakım Popo şekli/ölçüsü sizce nasıl olmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bel ve kalça ölçüsüne göre sizce fark kaç cm olmalı. Mesela benim belim 61 cm, kalçam ise 90 cm. Size göre en ideal kalça nedir, en çekici... Popo şekli/ölçüsü sizce nasıl olmalı? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Bizedemilololo_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Merhabalar hoşgeldiniz...Merhaba efendim...Efendin lafı uzatmayalım çocuklar birbirini görmüş beğenmiş...Ya sormayın öyle öyle ...Yalnız bir sorumuz var...Haydi sor sor...Kızınızın götü yuvarlak mı acaba?Hanım ara 155 i 1 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Bak ne kadar belli oluyor 5. kız 4. kızın poposuna elini atmış direk net. :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yani 4 numara diyorsun 😁 Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl Evet. Yorumla
Çapkın_kurufasulye14 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl bim donu giyip paylaşşana kızımhep laftagözümüz gönlümüz açılsın ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sapık mısın nesin, ölçüleri yazdım ya Yorumla Çapkın_kurufasulye14 +1 yıl götünün muhabbetini açan sensinben neden saoık oluyorum:DDDDDD Yorumla Soran +1 yıl sonra 31 çek aynen Yorumla Çapkın_kurufasulye14 +1 yıl ayyy gö. tüm:DDDDD Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ölçülerin güzel ama görünür de her zaman farklıdır fotoğraf atarsan objektif olabilirim 1 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı. İki numara iyiye benziyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 4 daha iyi değil mi Yorumla cenk06cenk +1 yıl Ben ufak popo seviyorum 😊 Yorumla
Angel_Tati Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Benim de bel kalca oranim 65 e 90 bence ideal 4 3 Yorumla Ömeraltmışbir +1 yıl Yuvarlakmı ondan bahset Yorumla Soran +1 yıl sapık mısın ömer Yorumla Ömeraltmışbir +1 yıl Ne alakası var hemen sapık yaftasını yapıştırın yuvarlak olması makuldür babında söyledim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Squat biliyorum sadece düzensiz yapıyorumBir ara yaptığımda etkisini baya görmüştüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl senin kalça iyi basen yoksa eğer 1 2 Yorumla Soran +1 yıl basen hafif var, hatta buradan bile atmıştım bir resim ve çekici/seksi görünüyor diye yorumlar almıştım, pantolonlu resim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hatırlamıyorum ama güzeldir bence Yorumla
Sarisiyahh Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Senınkı idealmiş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler yorumun için Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnce bel geniş kalça 1 3 Yorumla Soran +1 yıl cm söylesene 🤔 Yorumla Soran +1 yıl yani bel ve kalçanın... Yorumla Theseussz +1 yıl Bel inceyse kalça çok büyuk olmasa da olur Yorumla
Massimo6 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Bunların hepsi kötü ya benim ki bile daha iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kdldldkd tarif et Yorumla Massimo6 +1 yıl Yuvarlak olcak hafif geniş çıkıntılı Yorumla
Ketum1dost Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 34% +1 yıl Slımfıt olsn sorumdakı atlet kadın muthis 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tarifi pek mümkün değil 0 0 Yorumla
ufukkiraz134 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Çok iyisin bence. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler. Peki fazlası çok mu büyük/kötü durur 🤔 Yorumla ufukkiraz134 +1 yıl Yani bel 61 ise kalçanın 100'e kadar yolu var. Ama seninkisi ideal. Noldu biraz kilo mu aldın kalçalardan? Yorumla Soran +1 yıl hayır, ama ablam bana hep diyor ki, squat sakın yapma, poponu büyütürsün, güzel durmaz diyor. ama popom zaten dik Yorumla ufukkiraz134 +1 yıl Popon dikse sorun yok. Hatta squqd ile daha da dikleştirirsin büyümez popon ablan yanlış biliyor Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. avuç hesabı biliyom ben 0 0 Yorumla
Gönül_doktoru Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl 2 ve 4 kesin mikilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl mikilir derken Yorumla Gönül_doktoru +1 yıl Boş ver harf değiştir s yap Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Merhabalar hoşgeldiniz...
Merhaba efendim...
Efendin lafı uzatmayalım çocuklar birbirini görmüş beğenmiş...
Ya sormayın öyle öyle ...
Yalnız bir sorumuz var...
Haydi sor sor...
Kızınızın götü yuvarlak mı acaba?
Hanım ara 155 i
Bak ne kadar belli oluyor 5. kız 4. kızın poposuna elini atmış direk net. :D
yani 4 numara diyorsun 😁
Evet.
bim donu giyip paylaşşana kızım
hep lafta
gözümüz gönlümüz açılsın ya
sapık mısın nesin, ölçüleri yazdım ya
götünün muhabbetini açan sensin
ben neden saoık oluyorum:DDDDDD
sonra 31 çek aynen
ayyy gö. tüm:DDDDD
Ölçülerin güzel ama görünür de her zaman farklıdır fotoğraf atarsan objektif olabilirim
İki numara iyiye benziyor
4 daha iyi değil mi
Ben ufak popo seviyorum 😊
Benim de bel kalca oranim 65 e 90 bence ideal
Yuvarlakmı ondan bahset
sapık mısın ömer
Ne alakası var hemen sapık yaftasını yapıştırın yuvarlak olması makuldür babında söyledim
Squat biliyorum sadece düzensiz yapıyorum
Bir ara yaptığımda etkisini baya görmüştüm
Bunlarin hepsi cirkin ama
senin kalça iyi basen yoksa eğer
basen hafif var, hatta buradan bile atmıştım bir resim ve çekici/seksi görünüyor diye yorumlar almıştım, pantolonlu resim
hatırlamıyorum ama güzeldir bence
bunlardan hiçbiri güzel değil
Senınkı idealmiş
teşekkürler yorumun için
İnce bel geniş kalça
cm söylesene 🤔
yani bel ve kalçanın...
Bel inceyse kalça çok büyuk olmasa da olur
Bunların hepsi kötü ya benim ki bile daha iyi
kdldldkd tarif et
Yuvarlak olcak hafif geniş çıkıntılı
Slımfıt olsn sorumdakı atlet kadın muthis
Tarifi pek mümkün değil
Benimki gibi dolgun
Çok iyisin bence.
Teşekkürler. Peki fazlası çok mu büyük/kötü durur 🤔
Yani bel 61 ise kalçanın 100'e kadar yolu var. Ama seninkisi ideal. Noldu biraz kilo mu aldın kalçalardan?
hayır, ama ablam bana hep diyor ki, squat sakın yapma, poponu büyütürsün, güzel durmaz diyor. ama popom zaten dik
Popon dikse sorun yok. Hatta squqd ile daha da dikleştirirsin büyümez popon ablan yanlış biliyor
Özetle büyük ve şekilli olmalı
avuç hesabı biliyom ben
Bunları beğenmedim daha iyileri vardır illa ki
Dolgun olacak
Geniş ve dolgun olacak ım
Ortadakiler iyiymiş:))
2 ve 4 kesin mikilir
mikilir derken
Boş ver harf değiştir s yap
Benim sevdiğim son en bastaki
Yuvarlak çıkık
Dokunmadan birşey diyemem