Vücudu çok güzel gösterdiğini ve kendine güveni arttırdığını düşünüyorum ama genel fikirler nasıl merak ediyorum.

Vücudu çok güzel gösterdiğini ve kendine güveni arttırdığını düşünüyorum ama genel fikirler nasıl merak ediyorum.
eğer bir kadının bunu taşıyabilecek kalitede bir vücudu varsa muhakkak o mükemmel bir çekicilik içerisinde bu taytı taşıyabiliyor fakat bazı kadınlar var ki , bedenin özelliklerini keşfetmeden bu tarz şeyler giydiğinde komik oluyorlar bence insanlar bedenini doğru keşfetmeli ve giyinme tarzlarını buna göre ayarlamalılar
Eğer giyen popo güzel ise gayet güzel ve şık ama giyen popo özgüveni suistimal edip kilolarıylmla barışıgim ayağına yağları sarkan bir tip ise iyykkkkk.
Yani sonuç olarak kimin, kaç kilo insanin giydiğine bağlı.
Gayet sekilli gosteriyor ve ilgi cekiyor acikcasi. Havalar sogukken sevgiliye giydirilecek bir numarali kiyafet 😅
Yazlık olanları da var, 4 mevsime uygun bulunabiliyor.
Bir de tulum şeklinde olanları var onlar da gayet güzel.
Sevgiline hediye olarak alabilirsin.
Yok ya tulum iyi degil, sevisirken uyuz oluyorum onlara. Ince olanindan da var ama yazin etek daha iyi oluyo
Cevap
22Cevap
bence giyene yakışır
Vücudu güzel olmayanlara yakışmıyor burada fizik iyi olması lazım tam oturması için...
Bence çok güzel kadinimin bunu tercih etmesi beni azcik kiskandirabilirdi sanirim ya
Beğeni için teşekkür ederim
Kıskanmaya bir şey diyemem ama giymesin diye karışmaya kalkar mısın onu merak ettim.
Asla karismam ya ben o tarz bir erkek degilim kadinim ne isterse giyebilir zaten fazla kiskanc biri de degilim açıkçası rahat olmayi seviyorum
Yanlis birsey demedim dimi
Çok yanıltıcı. Böyle güzel görünüyor ve beklentimiz çok yükseliyor. Çıkarınca keşkül gibi titreyince hayal kırıklığı. 😅
Gym de dolu giyen cokta sokakta giyilmez gibo
Katılmıyorum
Giyen çok, ben de seviyorum kullanmayı.
Bunu giyip çıkana bu ülkede demedikleri kalmaz. Yanlış ama böyle maalesef
Hiç saçma bir yorum ya da davranışla karşılaşmadım.
Giydiğin yerle alakalı. Antalyada sorun olmaz mesela ama Konya da her türlü lafı söylerler
İstanbul'da hiç problem yok
Doğrudur.
Böyle de bi fiziğe sahip değilsen çıkan sonuç hayal kırıklığı olur
Giyerim güzel oluyor
Marka tercihin hangileri?
Marka takıntım yok, yeter ki rahat olayım
Sanırım sen marka takılıyorsun
Pahalı marka anlamında sormamıştım. Sonuçta dayanıklı olması, bir iki yıkamada tüylenip kendini salmaması için önerebileceğin marka varsa diye sormuştum.
gayet güzel duruyor bu kadında
Taytın muhteşem olmuş
Foto bana ait değil.
Bende çok daha güzel duruyor bak o konuda haklısın. ✌️😎
Seks konusunda da muhteşemsiniz
🤔😯
😂😂🤍🤍🌺🌺
güzelse kalçalar yes:)
Guzel yakısıyor spor yapanların tercihi bu
Çok seksi yaaa dffffghjkkkss
Normal taytdan farkı ne
Popoyu daha düzgün ve kalkık gösteriyor. Büyük çoğunluk popo arasına giren modelleri tercih ediyor.
Yani bunu giymek popiş ister diyebilirmiyiz 😂
Çok çok kötü değilse kaliteli bir pushup tayt ile dışardan iyi görünülebilir diyebiliriz.
Zaten taytin amacı da o biraz düzgün olmayan popolari bile düzgün göstermek
Fizik varsa güzel durur
İç çamaşırsız giyince çok güzel görünüyor
Bunların içine giyildiğinde varlığı belli olmayan iç çamaşırları var.
Efsane
Cikarinca olusan goruntu kotu oluyor
tam arka deliyin orasini yirtip dil atmak
Tayt beğenmiyorum.
Çok güzel ve harika
Sana yakışır mı
Resmini gönderdiğim örnekten daha güzel duruyor (muş).
Kim dedi durduğunu
Arkadaşlarım ve ailem.
Brnde arkadaşın olabilir miyim 😂😂
Kısmet diyelim.
Dünya küçük sonuçta. 👌
Olalım olalım
Kötü
Neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?