Polise felan gitme biraz mantıklı konuş eve polis gelcek etraftaki komşular abinin hayatı felan fılan herşey sorun olacak ben senın acından söylüyorum babana söylesen evde ayrı bir cinayet cıkar, abine söylesen o zaten şerefsiz annene söylsen o sana ayrı kıyamaz ogluna ayrı kıyamaz yaşında genç bence bir hukukcuya ya da özel bir psikiyatriye git güzelce söyle böyle söyle nasıl davransam de onlar senı en ıyı sekılde yönlendirirler belkı yurta alırlar yaşın 18 oluncada okul üni felan kendi hayatını çizersin biz kendi ailelerimizi seçemiyoz sadece böyle şeyler nasıl daha iyi olacagımızı gösteriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılabim evli ve çocuğu var bende kapalı biriyim beni bıçakla bir keresinde tehdit etti ya sus ve razı ol ya da öl diye.
- +1 yıl
hayata kaç kere geliyon, 1 kere bunu kabul edersen hayatın kötü gider hem düşünürsün telaşlanırsın ne yapım ne edım dıye hayatını çürütürsün böyle olaylar son zamanlarda cok oluyor. abin evliyse çocugu varsa herşeyi göze alıp bunları yapıordur, konuşmak olmuyorsa güzelce dedigim gibi bir avukata git etrafta bir sürü avukat buroları var ya da bir psikiyatriye git dedigim gibi özelce konuş
Soran+1 yılhaklısın.
- +1 yıl
Bak dedigim gibi polise gidip sorgu sual eve baskın abini tutuklamak felan seninde canını acıtır bir avukata gidersin yüzyüze kımsenın haberı olmaz hem abınden şikayetcı olmazsın hem daha fazla duzenın bozulmaz ama o aileden kopcaksın yani senin ailen olmuyacak olmasından böyle olcaksa.
En İyi Cevaplar
bak kardeşim öncelikle Allah yardımcın olsun ama en garanti çözümü söylüyorum
Telefonunu al ses kaydını aç ve cebine koy abin sana sarktığında zaten sözlede taciz ediiyodur muhtemelen,, onu babana dinlettir eger abin konuşmuyosa abine abi yapma nolurusn falan de elbet buna karşılık bişey söyler
benim tavsiyem bu ama videoya çekme o çok sakat en iyisi SES KAYDINA al herkes inanır06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ayrıca bir keresinde beni bıçakla tehdit etti pantolonunu çıkardı sus ve razı ol ya da öl dedi tam o sırada annem gelir gibi oldu oda gitti önerilerinizi yapıcam sesini kaydedicem ayrıca kendisi evli ve çocuğu bile var.
Soran+1 yılçok saolun teşekkür ederim bunu deneyeceğim.
- +1 yıl
yardımcı olduysam ne mutlu ama bak unutma kesinlikle yap abin size geldimi telefonu koy cebine ve aç kaydı ve telefonun sessizde olsun maazallah çalar malar ya da ses kaydı durur biib diye ses çıkar aman dikkat et kaş yapayım derken gözden olma,, sessizde olsun telefon
ayrıca en iyi cevap içinde sağol
hadi kal sağlıcakla
abinle konuşmadan direkt annenle konuş abin yaşını almış bilincinde bir insan küçükken hadi bir nebze aklı yetmiyo diyebilirsin ama aynı durum bu yaşına gelmiş biri için söylenemez o yüzden bir an önce konuş sonradan allah korusun kötü bişey olursa kimse değil sen suçlu olursun yazık ya
00 Yorumla
Öncelikle geçmiş olsun canim maalesef biz kadınlar bunlara maruz kalıyoruz bence yapman gereken gizli kamera ve kayıt böylece etkili bir koz oluşur elinde sen uyurken ya da boş anında ileriye kadar götürebilir tedbirli olmalısın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
İşte böyle şeyler yüzünden evden kaçan kadınlar, koca diye gittikleri adamlar tarafından öldürülüyorlar. Kalpleri hastalıklı bunların. Annene söylemen daha iyi gibi, çünkü o da abine kıyamayacağı için babandan korkar ama kendisi konuşur abinle. Belki bir faydası olur ne bileyim. Keşke bir çözüm bulabilsem Allah yardımcın olsun kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılbak abim evli ve çocuğu var ayrıca ben kapalı biriyim ve beni bıçakla tehdit ediyo söylemem için bıktım artık polise gideceğim.
+1 yılanlatmalısın. diye yorum yazmışlarda aile yapınız nasıl bilmeden yapıştırmışlar. muhafazakar aile yapılarında ya da erkek egemen ailelerde anlatman daha kötü olabiliyor. ya abin çıkar derse yok baba yemin eder dine girer kendisi açık geziniyor vs. derse olan sana olur. ama ailen modern açık görüşlü biri ise anlat abine gerekeni söylesinler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sen ya atiyosun ya da kafan guzel butun cvplara ayni yorumu arka arkaya yazmissin papagan gibi tekrarlamis hatta harfi harfine kopyala yapistir yapmissin bazilari cevaplardan alakasiz bile olmus kafam cok karisti üç secenek var onumde ya psikolojin bozuk ya ks. admin olarak tuttu seni hazir cevaplari sistem otm. gonderiyi ya da araniyosun
00 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Inanmazlar ve ort bas etmeye calisirlar. Kesinlikle abine tepki ver. Napiyosun eline ayagna sahip ciksana diye bagir. Tepki vermezsen bak o da hoslaniyo die dusunur
00 Yorumla- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiye kadar anlatman gerektiğine aklın ermedi de 21 yaşında hala anlatsam mı diye mi düşünüyorsun?
07 Yorumla
Soran+1 yılburdan yazmak kolay sen babamın ne kadar sinirli olduğunu bilmiyosun öldürür onu.
- +1 yıl
Pardon da kendi kız kardeşine cnsel istismarda bulunan birisi zaten ölsün yani. Kalkmış birde abimi öldürür diyorsun. Hak ediyor zaten böyleleri.
Soran+1 yılama abim bir şekilde olayı bana getirip benide dövdürebilir hem ben babamın katil olmasını istemiyorum.
- +1 yıl
Babanın katil olmasını istemiyorsun ancak abinin sana dokunmasını ve cinsel istismar uygulamasını taciz etmesini kabul ediyorsun ilginç...
Böyle birşeyde suçu sana nasıl atabilir herhangi bir mantıklı açıklaması yok ki. Kardeşim izin verdi ben de ona sapıklık yaptım ben şerefsizim ama kardeşim de az kaşar değil mi diyecek abin? Pardon da sen bu halde bile bunları yazıyorsan abinin davranışından rahatsız olmadığını düşünürüm ben.
Soran+1 yılBak ben kapalı biriyim abim evli ve çocuğu var ayrıca beni bıçakla bile tehdit ediyo bir keresinde pantolonunu indirdi ya sus ve razı ol ya da öl dedi tam o sırada annem gelir gibi oldu oda gitti babama anlatım inanmadı ayrıca abim babama benim or-ospuluk yaptığımı falan diyerek iftira atmış bana ve babama benim abime kendi rızamla elletmeye çalıştığımı falan söylemiş babam tam 4 ay evden çıkarmadı beni polise mi gitsem acaba.
- +1 yıl
Şimdiye kadar gitmemiş olman zaten büyük aptallık. Seni tehdit etmişse bile neden korkuyorsun ki? Gidersin şikayet edersin tacizden ceza verirler zaten. Baban da kalkıp sana değil de abine böyle bişeyde hak verecekse onu da babalıktan reddetmen lazım. Veya biraz fazla uyduruyorsun.
Soran+1 yılhayır ben baskıcı bir ailede büyüdüm annem hep dayak yer bende bir çare olsun diye artık burada anlatayım dedim.
Olye abi gebersin yoksa hayatini mahfedersin evlendignde kocan farkeder durumu ozman nolck. Abisi kardesine sulanan bir aile. Daha kimden kiskancak seni? Soyle babana gebertceksede gebersin kani bozuk kopek.
01 Yorumlabunu kimseye anlatamazsın. abini uyarman gerekiyor ciddi şekilde. bir uzmandan da destek alsan fena olmaz. izlemen gereken yolu sana gösterebilir. ne yapman gerektiği konusunda sana öğütler verebilir.
00 YorumlaOhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu ne böyle arkadaş. Kesin o senin abin değildir. Öz abinin kardeşine nefsi uyanmaz. Bu ilerde işi dahada ileri götürür. Kesecen si.. ni verecen eline böylelerinin.02 Yorumla
Soran+1 yılöz abim kendisi genetik olarak ta ailevi olarak ta öz abim ayrıca evli şu an kendisi çocuğu var bende kapalı birisiyim açık saçık dolaşmam asla ama abim bana takıntılı bir keresinde beni bıçakla tehdit etti.
+1 yılabinle hiç abi kardeş olamadınız mı nasıl bu gozle bakabiliyor? kucuklugunuzde nasıldınız?
06 Yorumla
Soran+1 yılküçüklüğümüzde normaldik sonra ergenliye girince sürekli beni izler oldu hatta bir keresinde bıçakla bile tehdit etti beni kendisi şu an evli ve çocuğu var.
- +1 yıl
hmm anladım ama bence önce bir annene anlatmalısın. Ama baban bilmemeli :/ ve neyse ki evlenmiş ki aynı evde olmaktan kurtulmuşsun allah yyardımcın olsun zor bir sınavdan geçiyosun :(
Soran+1 yılbabama anlattım inanmadı üstüne abim babama benim or-ospuluk yaptığımı falan diyerek iftira atmış bana ve babama benim abime kendi rızamla elletmeye çalıştığımı falan söylemiş babam tam 4 ay evden çıkarmadı beni polise mi gitsem acaba.
- +1 yıl
kimsenin senin yanında olacağına inanmıyorum. türkiyde kadınsan kötü olan herşeyi cinayeti tecavüzü hak ediyorsun demektir. keşke elimden bişe gelseydi.
Soran+1 yılbana yardım edecek bu ülkede kimse yok mu hani nerde hak ve hukuk.
- +1 yıl
mor çatıyla iletişim kurabilirsin.
Diğer konusunda 686 cevap paylaştı. Bence abinle konuş ona yaptiklarini farkında olduğunu söyle ve eger devam ederse annene , babana söyleyeceğini söyle. Yaptığı normal değil. Dikkat et.
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe biçim midesi var senin abinin yahu? :(( Anlat anana da babana da döverlerse dövsünler ölecekse öldürsünler yaşaması suç abi deme o şerefsize...
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında şöyle ki kendisi evli ve çocuğu var ve ailede en çok ilgiyi o görüyor ben kapalı birisiyim ailem dediklerime inanmaz ki annem zaten hep dayak yer onun sözü de geçmez bu ailede ayrıca abim bir keresinde pantolonunu çıkardı bana ve elinde bıçakla bana dedi ki sus ve razı ol ya da öl tam bana şey yapacakken annem gelirmiş gibi oldu oda hemen pantolonunu topladı gitti.
- +1 yıl
Ne biçim iş anlamadım ben yukarıda EİC seçtiğin arkadaşın dediğini yap ;) güzel yol ya da evlen o evden kurtul abine selam bile verme...
+1 yılAbin olduguna emınmısın uvey falan olmasın. Lan serefsiz adam ınsan kız kardesıne manıta gozuyle bakarmı lan ıt.
112 Yorumla
Soran+1 yılkendisi öz abim.
- +1 yıl
O zaman senın abının psıkolojık sorunları var kardesm. Hıc sevgılısı var mı ne bılım yanlız bırımıdır kendısı belkıde dısardakı kızlardan bulamadıgını sende arıyordur.
Soran+1 yılevli şu an çocuğu var ama hala benimle uğraşıyor bende kapalı biriyim hiç açık saçık dolaşmam.
- +1 yıl
Çok sakıncalı bence ne yap bılıyormusun al karsına bı konus gercekten bak ıse yarıyacaktır madem oz abın konus bence neden boyle yapıyorsun de belkı bı sorunu vardır.
Soran+1 yılsorunu falan yok bu senelerdir olan birşey bana takıntılı beni bir keresinde bıçakla tehdit etti.
- +1 yıl
Vay anasını. ne dıye tehdıt ettı benımle sey yapacaksın mı dedı ne dedı ne sapık abı dır bu ya.
Soran+1 yılmutfaktaydım pantolonunu falan çıkardı ben bağırmaya kalktım o sırada bıçakla sus ve razı ol ya da öl dedi sonra o sırada annem mutfağa geliyo gibi oldu oda hemen gitti.
- +1 yıl
Vahşm bir durum abın resmen ruh hastası evlı ama karısından cok senınle ılgılenıyor oyle mı? nasıl abılıktır bu cozemedım dedıgm gıbı bence abınle otur konus baska caresı yok gıbı.
Soran+1 yılBununla mı konuşucağım denedim konuşmaya iş daha da kötü oldu zaten.
- +1 yıl
o zaman tek sey kalıyor gerıye aılene soylemek babana deılde once annene soyle baban hemen ogrenırse kotu olablr. Annenede tembıhle babana soylemesın annen bır konussun abınle belkı cozumu vardır.
Soran+1 yılBen polise gideceğim tek çözüm bu sanırım.
- +1 yıl
Valla sen bılırsn eger abınden bu kadar bıktıysan bencede gıt.
+1 yılkesinlikle anlatmalısın yoksa daha kötü şeyler olacaktır..
00 Yorumla- Diğer konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılbir abi olarak abinin azına sıçasım geldi öyle böyle değil
00 Yorumla
+1 yılanlatma kimseye bişey abinle de muhattap olma, intihar sebebi olursun
00 Yorumlaeğer bu doğruysa allah yardımcın olsun. bence aklı kot filan adamın. sen bence sert bir şekilde uyar. ya da kız arkadaş ayarla buna ya da söyle babana ya da annene.. öyle gitmez tedavi olsun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikkat et giyimine kusamina yanndayken. Hormonlarin verdigi bisiy bu eger abin farkli gen sen farkli gene sahipsen senden hoslanabiliyor heleki nefsine yenik dusebilen biriyse sonuc boyle oluyor, r. Bence hic olmazsa annene anlatmalisin
03 Yorumla
Soran+1 yılkendisi öz abim.
Cevap sahibi+1 yılBende onu kasdediyorm:)
Soran+1 yılbak arkadaşım kendisi evli şu an çocuğu var bende kapalı bir kızım ama bana takıntılı kendisi.
Babana söyleyemiyorsan bile bence kesinlikle annene anlat bunu o bir çözüm bulmaya çalışır. Ailen birinin bunu bilmesi senin için iyi olur.
00 YorumlaBuna katlanmak zorunda değilsin
Abin kendisini düşünsün sen değil
Bence önce onunla konuş ve çok net tehdit et00 YorumlaAynen benimde oğlumda da var sürekli göğüslerime bacaklarıma göbeğime ve yanlışlıkla frikik verirken bakıyor soyunduğumda kapı açıksa altım çıplaksa bişey söyleme ve bişey alma bahanesiyle bakmaya geliyor külotumu gizlemek zorunda kalıyorum
00 YorumlaBenim kız arkadaşımın başına aynısı geldi sevgili dostum savcılıktan kağıt aldı bak yaklaşsın neler oluyor neler. gidip sende savcılıktan kağıt al derim. ama bu konuyu ailenlede konuşmalısın. Allah yardım etsin
00 Yorumlala birlik olak gidek adami sabaha kadar dövek. boyle sey mi olur?
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılo. O ohaaa abiye bak, kardeşine olan sevgisinden ötürü sığdırası gelmiş..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz geç kalmışsın ailene söylemeyi 5 yıldır devam ede gelen birşey bu... ?
010 Yorumla
Soran+1 yılburdan yazmak kolay sen babamın ne kadar sinirli olduğunu bilmiyosun öldürür onu.
Cevap sahibi+1 yılama sen soruyon aileme anlatsammı diye? bern ondan dedim geç kalmışsını.. alışmış kudurmuştan beterdir.. gene devam eder... mesela en son ne zaman sana sürtüldü?
Soran+1 yılaslında şu an evli kendisi haftada üç defa geliyor buraya oda salıydı galiba mutfakta ellemeye çalıştı bağırmaya kalktım bıçakla tehdit etti beni ayrıca çocuğu da var birde ben kapalı bir kızım açık saçık dolaşmam ki.
Cevap sahibi+1 yılcanım yaaa üüzüldümm :( yuhh artık o abine geri zekalı... en mantıklısı bidaha yaparsa "tersle, abi bidaha bu davranışlarda bulunursan. babama söyleyecem, artık yetti " de..
Soran+1 yılzaten babama benim or-ospuluk yaptığımı falan diyerek iftira atmış bana ve babama benim abime kendi rızamla elletmeye çalıştığımı falan söylemiş babam tam 4 ay evden çıkarmadı beni polise mi gitsem acaba.
Cevap sahibi+1 yılo hooo.. ya kuzum annenden yardım al... baba böyle şey nasıl düşünür söyler? garip?
Soran+1 yılannem benden beter yani o zaten hep sesiz ve babamdan dayak yiyor ben ona söylesem o ne yapacak ki.
Cevap sahibi+1 yılolurmu ama annen abine söyler... bu aptala dur demezsen yarın sen evlensen bile allah korusun gene oranı buranı eller yaa? sende cesur ol acık.. başka kardeşin yokmu?
Soran+1 yılbir tane vardı oda kanserden küçük yaşta öldü geriye sadece abimle biz kaldık ben en iyisi psikaytriye gideyim veya yurtta kalayım.
Cevap sahibi+1 yılhımm.. bence tek başına karar verme.. bir aile büyüğünden yardım al öyle bir karara var..
+1 yılHiç zaman kaybetmeden anlat. Olmaz olsun öyle abide. Yuh lan.
00 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Anlatmalısın. Abini biraz uzaklaştırmalılar senden..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeğenmek suç değil bence bende erkek kardeşimi çok beğeniyorum ama rahatsız etmesi iğrenç ya ne o kaza süsü vererek taciz etme filan.
11 YorumlaSana dönermi bilmem ama abin acayip şrfsiMiş git anlat anneen
00 Yorumlaabın bıgun dayanamayıp sana saldırsa ne olacak bır ömür bu yukle nasıl yaşacyacaksın annnene anlat bu durumu korkma sonunda korkacan işi yapma...
00 Yorumla
+1 yılÇek abini bir yere güzelce konuş, huzursuz olduğunu dile getir.
04 Yorumla
Soran+1 yılgetirdim beni bıçakla tehdit etti.
- +1 yıl
Gerçekten bıçaklayabilir mi? Ne arsız, embesil herifmiş, ya sen evlenip gideceksin ya da o.
Soran+1 yılkendisi evli ve çocuğu var zaten ayrıca babama benim or-ospuluk yaptığımı falan diyerek iftira atmış bana ve babama benim abime kendi rızamla elletmeye çalıştığımı falan söylemiş babam tam 4 ay evden çıkarmadı beni polise mi gitsem acaba.
- +1 yıl
Ne şansız bir insansın, polise gitsenya daha kötü olursa. O da olabilecek bir şey, babanda anlayışlı biri değil anlaşılan. Valla senin yerinde olsam uzaktaki bir akrabama giderdim, orası çekilecek gibi değil. Abin orada hem suçlu hem güçlü.
Aile ici seyler var işin de zor; abinin bastirilmis cinsel duygulari var
00 YorumlaAİlene anlat bu şerefsız yarın tecavüz etmeye kalkar baban ıcabına bakar..
00 YorumlaBabana değil ama annene açmalısın bence bu durumu. O uygun bir dille babana da söyler. Hallolur
00 YorumlaÖz abinin karısı yok mu şerefsiz işte kendi öz bacısına göz dikecek kadar.
01 Yorumla
Soran+1 yılvar evli ayrıca çocuğu da var ve kendisi bir keresinde beni bıçakla tehdit etti dedi ki sus ve razı ol ya da öl dedi.
Diğer konusunda 392 cevap paylaştı. abi deme bari amk. öyle evladı s i k im hemen söyle babana gebertsin bir kuyuya atsın adiyi..
00 Yorumla
+1 yılİlk tehdit etsen anlatmak aileyi dağıtır son çare anlat
00 Yorumlaoha la nasıl abi bu sevgilisi yok mu :) azmış dikkat et kendine :))
00 YorumlaAbin ensest sanirim ;) bana kalirsa sen kendin 1 sefer ellemedini iste ellerse isin kotu ellemezse en fazla 1 tokat yersin ki abinde harbi abazaymis
00 Yorumlabunu annen e anlat önce o banan anlatsın ensest gibi görüyünor abin
00 Yorumlabencede anlatmalısın sonucunda farklı şeyler ortaya çıkabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGoguslerine dokununce seninde hosuna gidiyomuydu durust ol
04 Yorumla
Soran+1 yılsenin feriştahını s. m adam ol düzgün konuş kendisi bıçakla tehdit ediyo beni ayrıca evli ve çocuğu da var.
Cevap sahibi+1 yılO zaman oyle anlatsaydin bizde bunca zaman kimseye solemedigine gore hosuna gidiyodur sandik benle duzgun konus kim kimis ikiyo gorursun
Soran+1 yılyapma ya zaten başım dertte.
Cevap sahibi+1 yılSinir etme o zaman beni
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece bunlarla kalssa sorun olmaz amâ niyeti bozup sana sahip olmaya calisabilir...
00 YorumlaO nasi is lan ! Anlat tabi bu nasi kardes!
00 YorumlaAilene anlatmazsan is daha da büyür
00 Yorumlamutlaka anlatmalısın bencede
00 Yorumla
+1 yılAbini bana gönder 61 farz oldu
00 YorumlaEwlen kac kurtul derim :)
00 YorumlaEnsest seks hikayelerini fazla okudun galiba
00 Yorumladaha kötü şeyler yapabilir sana kesinlikle anlat
00 Yorumlakanka biber gazı al yanına
00 Yorumla
+1 yıltehtid mi ediyo?
02 Yorumla
Soran+1 yılbıçakla tehdit ediyo beni bir keresinde beni bıçakla tehdit etti pantolonunu çıkardı sus ve razı ol ya da öl dedi tam o sırada annem gelir gibi oldu oda gitti önerilerinizi yapıcam sesini kaydedicem ayrıca kendisi evli ve çocuğu bile var.
- +1 yıl
Razı ol ya da öl nedir cok film izlemiş *
öz abinse onun belasını versin.
00 Yorumla
+1 yılçok ilginç bir durum bencede annene söylemelisin
00 Yorumlaçüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
00 Yorumla
+1 yılbu nedir ya. anlatmalısın.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılseks hikayelerinde çok var böle hikaye
00 Yorumla Yalan *
00 YorumlaSorum şu neredensin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorunda samimi misin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt