Bildiğiniz ehli sünnet sağlam Bi hoca var mı?

9 yıldır hastayım ağır krizler geçirdim ara ara annemden babamdan durduk yere korkuyorum ve anlatamayacağım çok şey yaşadım şeytan şeklinde şeffaf varlıklar gibi başkalarının görmediği ve benim gördüğüm şeyler ilkin doktora gittim deyimiyle halisünasyon görüyormuşum hocanın deyimiyle cin görüyorum ama insan aklı düşünürse ne olduğunu bulur çünkü bilene değil yaşayana sor demişler ben ikisinide denedim 4 yıl hap attım 4 gün hastaneye yattım doktor sen hasta değilsin dedi teşhisini koyamadığı hastaya sadece acısını dindirsin diye uyuşturucu verdi yani görevini yaptı geçti bende attım ama nafile fayda görmedim tek gördüğüm halsizlik az Bi duygun varsa oda yok oldu uyu babam uyu al sana robot. Herneyse Bu esnada hocaya da gittim insan inanmak istemiyo ama dünyada bu Bi gerçek kuranda yazıyor ins ve cin in varlığı birden fazla gittim emin olayım ye son gittiğim hoca 9 yıldır hastasın dedi ve gerçekten 9 yıldır hastayım kurtarılması en zor olay seninki dedi umudumu kırdı bu laf ama pes etmiyorm dert gezer dermanda gezermiş hocalar sadece mühürlendi ben gerçeği zaten biliyorum halisünasyon vardır ama dinine kitabına Allaha küfrediyosa orda ne olduğu bilinir zaten var mı bildiğiniz tanıdığınız tek başıma kaldıramıyorum bunları?
Bildiğiniz ehli sünnet sağlam Bi hoca var mı?