Bu işin Ehli Hoca Var Mı?

aileme büyü yapıldığını öğrendik ve bir hocaya gittik ve dedi ki annemle babamın arasını bozmak için bir büyü yapılmış ve o büyü bana tutmuş... o büyü annem ve babam boşanma evresindeyken vücudum zayıf düştüğü için beni etkisi altına almış... annem ve babam boşanma evresindeyken akşam yatakta yatarken bir karanlık silüet gördüm ve kıpırdayamadım sanki felç olmuş gibiydim... sonra bir gece uyurken kapım açılldı ve içeri biri girdi ve boynumu öpmeye başladı ve ben babam sandım ve elimi kaldırıp onu ittirmek istedim ve elim çok uyuşuktu onun yanağına denk geldi elim ve o çok soğuktu bir ölü kadar soğuk... gözümü açtım ve bana bakıyordu hareket edemiyordum konuşamıyordum sonra gitti bende aniden sıçradım hareket edebiliyordum saate baktığımda gece saat 2-3 arasıydı... sonra yine uzun zaman sonra ben korona oldum ve çok hastaydım ateşim vardı sağdan sola dönmek istedim o sırada biri başıma elini koydu yine çok soğuk bir eldi ve oydu o elini başıma koyduktan sonra üşümem geçti...

Diğeceğim şey şu ben biriyle tanıştımn ve aynı ona benziyor... Onun gibi sürekli benimle ilgileniyor ve bana bakıyor... Fiziksel olarakta onun tıpatıp aynısı...

Eskişehirde güvenilir bir cinci hoca ya da muskacı hoca var mıdır? Bu işi kurcalama demişti gittiğimiz hoca ama tıpatıp aynısı o

Güncellemeler
+1 yıl
bana biri yardım etsin büyüyü nasıl bozarım ben
Bu işin Ehli Hoca Var Mı?