Aşk İlişkileri İşini bilen hoca var mı bildiğiniz işlemi tutan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Var mı işlem yaptırıp sonuç alan aşk olsun para olsun vs vs Güncellemeler+1 yıl ? Yardım edin İşini bilen hoca var mı bildiğiniz işlemi tutan? Cevapla İş Soruları Aşk Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Allah rızası için şunlardan uzak durun Ve yalnızca Allah'tan isteyin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İstedik de ne oldu ne hallere düştüm Yorumla barraküda +1 yıl Nasip Ne hallere düştüm dediğin haller belki başkalarının hayalleridir Halinde ne varmış Allah yardım etmeyecekte kulumu işlerini duzeltecek Yorumla Soran +1 yıl Ya bırak bu işleri hakkım olanı istiyorum başıma gelen her kötü olayda halime şükretmeyi değil sizi de böyle böyle susturuyorlar zaten azıcık açın gözünüzü Yorumla barraküda +1 yıl Anlaşıldı Sen kuluna ben Allah'ima Yorumla
Seeway_67 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Olmaz mı burada herkes hacı hoca 😅 0 0 Yorumla
xbelaaoo Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Var ama öldü.. İzmir de vardı birtane 1 4 Yorumla lastmohikan2049 +1 yıl ahahahahahah dua ters tepmiş Yorumla xbelaaoo +1 yıl @lastmohikan2049 yaşlıydı 100 vardı Yorumla lastmohikan2049 +1 yıl ürkütücü Yorumla Soran +1 yıl Var mı başka Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hoca derken? 0 0 Yorumla
Spesifik00 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl 🤣🤣🤣yanacaksın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yanayım yanayım ateşlerde yanayım 😂😂 Yorumla Spesifik00 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Spesifik00 +1 yıl Çok iyi bildiğim bir hoca var üfleyince uçuruyor Yorumla
bookofra Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Ben varım 0 1 Yorumla sera_1106 +1 yıl Lütfen bana yardim eder misiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Allah rızası için şunlardan uzak durun
Ve yalnızca Allah'tan isteyin
İstedik de ne oldu ne hallere düştüm
Nasip
Ne hallere düştüm dediğin haller belki başkalarının hayalleridir
Halinde ne varmış
Allah yardım etmeyecekte kulumu işlerini duzeltecek
Ya bırak bu işleri hakkım olanı istiyorum başıma gelen her kötü olayda halime şükretmeyi değil sizi de böyle böyle susturuyorlar zaten azıcık açın gözünüzü
Anlaşıldı
Sen kuluna ben Allah'ima
Olmaz mı burada herkes hacı hoca 😅
İnancım Yok bu şeylerde
Var ama öldü.. İzmir de vardı birtane
ahahahahahah dua ters tepmiş
@lastmohikan2049 yaşlıydı 100 vardı
ürkütücü
Var mı başka
Dua et bırak hocaları
dolandırıcı hepsi
Hoca derken?