Büyu işiyle ugrasan bildiginiz iyi bir hoca var mı?
Kötü yorumda bulunmayin lutfen sağlık icin istiyorum.
Kötü yorumda bulunmayin lutfen sağlık icin istiyorum.
Hz İbrahim i ateşte yakmaya çalıştıklarında ne oldu biliyormusun büyük melek geldi ve seni kurtarıymmı dedi. Hayır dedi ve Allah tan yardım istedi inanarak bu sayede göğdeki geçen kuşları bile yakan ateş çiçek cennetine döndü. Allahtan iste herşeyi bu senin sınavın ve insanlar roket çağında yaşıyor 1 düğme ile herşeyi yaptıklarını sanıyorlar ve buda bizlerin imtihanı gözlerimiz o kadar kör olmuş ki gerçek kurtarıcıdan medet ummuyoruz gidip sahte lanetlenmiş şeylerin peşinde koşuyoruz
Sağlıkla büyünün ne alakası var? Yanlış şeyler yaparak sağlığınızdan olmayın.
Evden muska cikti anlamiyorsun beni
Saglik icin ne buyusunden bahsediyorsun? Ne icin olursa olsun buyu GUNAHTIR! YYatacak yeriniz olmaz can veremezsiniz. Allah 'in ayetleri ne gune duruyor? Su buyuden umdugunuz medeti biraz ayetlerden umun. Nasil bir toplum olmussunuz anlamıyorum ki. Her ota mota büyüye kosuyorsunuz.
Evden Muska cikti tanidiklarim bana buyu yaptırıyorlar biliyorum önceden cok sağlıklı dinc birisi idim şu an yataktan kalkacak dermanim bile yok
Muskayi akar suya atip Allah in ayetlerini okuyabilirsiniz. Allah bu tur büyü sihirler icin ayetler indirmis bizdede buyu vardı bendede yumurta buyusu vardi hic hocaya falan gitmedim aanneminkismetini baglamislardi kur an okuya okuya hele berat kandili gecesi okudum annemin bugun is kismeti acildi ust uste is teklifi geldii. Bence sende ac kur an-i ayetleri oku
bu insanlar nerden bulurda yaptırırlar böyle şeyleri anlamış değilim.. bir büyü işi ile uğraşan kişilere ulaşmak bu kadar kolay mı yaa..
Halsizmişsin, doktora gitmeyi ve Allahtan şifa istemeyi denemiyorsun elin üfürükçü hocalarından medet arıyorsun yazık , yapma pişman olursun dönüşü olmaz, bulaşma boyle şeylere , Allaha sığın ona güven :/
Cevap
12Cevap
Büyü yaparken ifrit cinine daha çok yakınlaşıyorsunuz. Yapılan her büyü onların davetiyesidir. İfrit cinlerinden normal cinlerde korkup kaçar.
Berzah aleminde İfrit cinleri en korkunç varlıklardır.
var olmaz olurmu devlet hastaneleri özel hastaneler tıp merkezleri ne büyü işi ya ne hocası Allah aşkına
Büyü BÜYÜK GÜNAHTIR ne amaçla yaptırırsan yinede BÜYÜK GÜNAH
Neden Allah tan yardım istemiyosun ki sağlık için hastaneler var gitmek istemiyo musun namaz kıl dua et Allah ım bana sağlık ver diye...
Abiler Allah Muhammed adına yardımmedin para almayan ehlin iş bir tane buyuçüye ihtiyacım var kimse Günhan demesin boş boş yazmasın
Tamam sakarya akyazida bir hoca var yusuf hoca diye biri. Cin vs islerine bakyr
numarası var mı?
Var da bende yok evdekilerde var ben gittm akyaziya adam iyi o konuda. Bizim de basimizda biseyler gecti kadinin oglu kadini dovuyrdunfelan yazdirmislarmis bozdurdular. Yusuf hoca da numarasi bizimkilerde var
Evde degilim ben unv. Okym simdi iki gun sonra felan gtcm eve
Yusuf hocanin bir suru kitaplari var babamin cocukluk arkadasi yaklasik altmis li yaslara yakindir gercekten bu ise cok emek vermis allah rizasi icin ugrasan bir insandir ask mesk buyuleriyle hayatta isi olmaz cocuklugumdan beri bilirim sonu iyilik olan hersey icin yazar bilgiside vardir yusuf hoca gibi bilgili insanlar kalmadi
@54sakaryaerkan yusuf hocanın telefon numarasını verebilir misiniz?
Ben gıttım gıttığıme pişman oldum odada belkı 50 kişi vardı. Mutfakta çocukları kızları habire muska yazıyor yani bir kişiye beş dakıkada yazıp yolluyor yüzlerce kağıt hazırlamışlar senın anne ismıne kendı ismını yazıp boş yerlere muska yapıp verıyorlar. Bunun suyunu iç bunla yıkan bunu üstunde taşı. Herkese aynı tarıfe
Ben gıttım iki hoca birden ilggilenıyır biri yusuf biri ramazan hoca. Mutfaktada çocukları kızları ha bire muska yazıyor. İöğlene kadar 50 kişi vardı. Öğlenden sonrada kaç kişi geldı bellı değil. İnsanlar üst üste. Bir kişiyi beş dakıkada yolluyor gıttığıme pişman oldum. Hiç bir gunde yüz hastayı nasıl ıyı edersın. Herkese önceden hazırladıkları muskaları dualar verıyorlar hiç faydasınj görmedım
@Utangaçponçik takip attım ordan mesajlaşalım
@121131 Haksızlık ediyorsun. Akyazıdaki Ramazan ve Yusuf hocadan Allah bin kere razı olsun. Adamlar asla büyü yapmıyor. Sadece okuyup Muska yazıyor. İşlerim çok kötüydü 2 aydır neredeyse siftahım yoktu. Onlar söylediklerini yaptım Çok şükür açıldı işlerim hemde öyle böyle değil 🙏 Söylediklerini yapmak çok önemli duaları içme suları falan var
@Sıradanbirisıradan Ben 10 saatlık yoldan üç tane otobus değiştırıp gittım oraya yusuf hocanın odasına aldılar derdımı anlattım oda dinledi bana dedı git 7 tane kuru incir al gel gidip aldım geldım diğer hoca o incirlerın üstune yazılar yazdı. yazarken incirin birini attı ağzına yedi. ben o zaman daha işlemimin olmayacağını anladım. madem 7 tane olacak. neden birini yedin o anda geldiğime pişman oldum hiç birşeyde diyemedım çok kalabalıktı odamız. ücret ne verırsen fiat biçmiyorlar ama işte bu hareketi ile beni çok pişman ettirdı ben iki gün yollardan geldım oraya böylemi yapmalıydı diğer hocaya sözum yok ama. öteki çok düşüncesızmiş
@Sıradanbirisıradan numarası var mı acaba
@54sakaryaerkan numarasını veya tam adresini var mı acaba hemen gitmeliyim sakaryadaym
Yardimci olayim hemen
Bildiğin var mi?
Bana da ulaşabilir misiniz lütfen özelden mesaj atamıyorum size
Büyü asla olumlu olmaz boşuna uğraşma Matmazel :)
Büyünün de iyisi mi olurmuş ne günlere kaldık
Birgün tipiniz kayacak
Sirke dusersin kuran varken neysi arion?
Senelercik araştırdık ilim sahibi olduk konu nedir
Sağlık için bile olsa, büyü haramdır.
var noldu
Bildigin var mi gerçekten
Anlamadim ne demek istediğini
Ben de 3 aydır bir halsizlik var tanıdığım birisi buyu işiyle ugrasiyor önceden cok sağlıklı ve dinc birisiydim şimdi cok yorgun bitkin durumdayim
Adını verde hocanın bizde bilelim
benden sana tavsiye ugraşma bu tür işlerle
Cübbeli ahmet hoca :D
Bilse bile söylemem
gunahtir
Saglik ne alaka
Medyum Memiş :D
vardi hepsi carpildi
Numarası var mı
gunah
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?