Erkek arkadaşım dışarıda olduğunda unutuyor beni resmen. Kendimi nasıl hatırlatırım? :P

Erkek arkadaşım arkadaşlarıyla buluştuğu zamanlar (çoğunlukla şehir dışında olduğunda), beni aramaz hiç. İşten çıkınca arar. N'abersin ben şunla buluşucam der, ondan sonra arazi :)

Şimdi hemen napsın çocuk bık bık şenle mi konuşsun demeyin, öyle bir isteğim yok tabiki de. Ama ben dışarı çıktığım zaman o arar hemen, msj atar ya da hemende sitem eder unuttun diye (şakasına tabi), o yüzden bazen ben iş çıkışı saatinde o aramadan ararım (arkadaşlarımla olsam bile). Ama o arkadaşlarıyla buluştuğunda böyle ince düşünmüyor, ben de rahatsız etmek istemiyorum, istiyorum ki o arasın iki dakika napiyosun ne ediyosun desin bana (zaten şehir dışında oluyor çoğunlukla, yani uzak oluyoruz birbirimizden).

Ben aradığım zaman ulaşıyorum (pek aramam ama bir iki aradığımda da anca 1 saat sonra döndü :)

Şimdi ona bunun lafını etmek istemiyorum, bir iki kere beni unutuyosun diye naz yaptım (ama tamamen şakasına ve ilgi görmek istediğimi belli eden şekilde olduğu için) yok öyle birşey unutur muyum diye o da bana şirinlik yaptı :) Ama öyle unutuyor. Ben yapsam eminim ki bunu söyler o :)

Sizce ne yapmam lazım? Yani onun da benim gibi düşünceli olmasını istiyorum :) ses etmesem, ben arasam hep yarın öbür gün geyiğine de olsa bak hemen arıyosun biriyle olduğumda merak ediyrosun falan der :) ama asıl sebep merak etmek değil. Onun benden beklediği şeyi kendisinin yapmaması. Ne akıl verirsiniz bana?
Erkek arkadaşım dışarıda olduğunda unutuyor beni resmen. Kendimi nasıl hatırlatırım? :P