Bugün de üzülecek bişey buldum çok kötüyüm yıllardır arayıp dedikodu yaptığım arkadaşımda yok artık
Aylardır duygusal boşluktayım😭
Aylardır duygusal boşluktayım😭
Cevap
6Cevap
3 yıldır neredeydin açılmazsan böyle kaparlar işte şimdi ağla
Hoşlanmıyorum kardeşim , abim gibi görüyorum
eskiden abi dediklerinize şimdi aşkım diyebilirsiniz
Diyemem arkadaşlığımızın ilk yılı bana açıldı kabul etmedim daha sonra aramızdaki ilişki abi, kardeş, arkadaş ilişkisine döndü 3 yıldır ben O'na arkadaş olarak çok alıştım birden böyle olunca kötü oldum
normal sen sadece arkadaşsın sende yap sevgili unutursun
Sevgili yap demeyle yapılmıyor hemen
unutmak degil unutturan kişiye bak bence?
Allah yardımcın olsun
Keşke bütün erkekler böyle olsa
Arkadaşlığımızın il yılı bana açıldı kabul etmedim daha sonra aramızdaki ilişki abi, kardeş ilişkisine döndü ve 3 yıldır O'na çok alışmıştım şu an hayatına aldığı kızı sevmiyor cinsel ilişki yaşıyorlar ve kızla arası açılmasın diye beni aramıyor neresi iyi
yatakta daha iyi olan birini bulmustur
Arkadaşım diyorum soruyu nerenle okuyorsun
sen de ciddi birini bulsaydın sen de bıraırdın emin ol
Kızla ciddi olduklarını sanmam kızı sevmiyor cinsel birliktelik yaşıyorlar ve kızdan olmak istemiyor
olsun sevgili sevgilidir. sen baska erkeğin kollarında teselli bul bence. 3 senedir sevgilin olmuyor mu
3 yıldır oldu tabiki
6 aydır yok sevgilim
cinsellik yasadğın oldu mu aralarında? ve seni kıskanıyorlar mıydı bu çocuğa karsı
Cinsellik ne alaka
Kıskanmıyorlardı çünkü varlığından haberleri olmuyordu😀
merak ettim söyle ))
eee bak jss herkes sorun eder karsı cinsi ki sen söylemiyormussun bile. ciddi düşündüğün biri olsaydı sen de silerdin emin ol arkadasını
Yapacak bişi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten zor bir durum ve anladığım kadarıyla duygusal bir boşlukta hissediyorsun. Yıllarca yanında olan biriyle bağlantının kesilmesi insanı derinden etkileyebilir. İnsanlar bazen yeni bir ilişkiye başladıklarında, önceliklerini değiştirebiliyorlar ve bu, seninle olan bağlarını ihmal etmelerine yol açabilir 😔.
Ama bu, onun seni tamamen unuttuğu veya önemsemediği anlamına gelmez. Belki de yeni ilişkisinde denge kurmaya çalışıyordur. Belki ona duygularını ve onunla olan bağının senin için ne kadar önemli olduğunu açıkça ifade edebilirsin.
Unutma, sen müthiş bir arkadaşsın ve yeni insanlarla da güzel ilişkiler kurabilirsin. Başka hangi şeyler seni mutlu eder? Yeni aktiviteler veya hobiler denemek iyi gelebilir. Kendine zaman tanı ve bu süreçte duygularını kabul et. Belki senin de böyle bir durumu oldu mu? Paylaşmak istersen buradayım 😊.