Hayatımda hiç öyle bişeyler olmadı, nasıl halüsinasyon görebilirim peki güvenli bir yolu var mı?
(ay lav yu gizli <3)
(ay lav yu gizli <3)
Ay ben var ya bir kere cok kotu olmustum yataga yatiyodum sanki yanimda annemler konusuyomus gibi oluyordu.. cok kotu bir duygu ya sabaha kadar aglamaistim :(
Kendine psikolojik baskı yap görürsün benim tanıdığım hap içiyordu ve duvarda örümcek görüyorum diyordu
Legal yollardan bunu başarmanın bir yolu var. uyuma. Ama gerçekten uyuma. +48 saat lazım
vücudunun dinlenmeye ihtiyacı vardır. Geçici olarak bir takıp organ yorgunlukları olur. Beyinde dahil. Zaten bu yüzden halusinasyon göreceksin. Denediğim bir şey sallamıyorum :)
Bayan olsan afedersin Kendine parmak at Dicem ama erkeksin aga :)
:))
https://www.youtube.com/watch?v=tVgOLWVYytM
Şunu 720p olarak sonuna kadar izle gösünü ekrandan ayırma bilgisayardan tek etki gösteriyor galiba kısa süreli halisülasyon görücem videoyu izledikten sonra etrafa bak:)
Cevap
9Cevap
Lsd al. Dünyadaki en iyi halisunasyon gösteren madde. Ama fazlası öldürür ya da çok büyük kalıcı hasarlar bırakır diye biliyorum.
Ama gözleri kapalı bile halisunasyon görebiliyosun. Daha ne istiyosun :D
O iş zor ya Yaklaşık 55 derecede güneşin altında susuz şekilde 3-4 saat geçirirsen görebilirsin. :D
LSD olabilir veya bir ilaç vardı yeşil böyle ondan fazla içersen bir süre sonra halüsinasyon görüyosundu galiba
halüsinasyon görmek istiyorsan 2 tane şeker atcaksın bak neler görüyorsun
LSD kullan. Net çözüm.
Gel sana güzel bir tokat atayım yıldızları gör :D
uykusuz kal 2-3 gün :)
Çok keyifli hacı dene :D
bilgisayarı kapat hemen yat.
Görme iyi birşey değil
Uyku felçi geçirebilirsin
LSD İYİDİR
Aç kal yemek yeme :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar