Halüsinasyon mu görüyorum?

Merhabalar. Ben şu an da 22 yaşındayım. Ancak küçükken yaşadığım şeyleri yaşamam nedeniyle sormak istedim. 16 yaşındayken sesler duyuyordum.( Kapıya biri vuruyor gibi) Yaklaşık bir ay böyle devam etti. Daha sonra yerini dokunmaya bıraktı. Gece uyurken sırtıma biri parmağıyla dokunup duruyordu. Bunların hepsi aralıksızdı. Dönüp baktığımda arkamda kimse yoktu. Uyumaya çalıştım. Ama dokunmaya devam etti. Bu tarz şeyleri hep yaşadım. Ama dikkatimi çeken ve bunların normal olmadığını bana düşündüren bakıcımız oldu. 19 yaşıma yeni girdiğim zamandı. Kardeşime bakan bakıcının evine kardeşimi almak için gittim. Kapıyı pembe yelekli mavi gözlü bonus saçlı bir kızla beraber açtı. Kız çok tatlıydı ve gülümsedi bana. Bakıcının tam arkasındaydı. Baktım hatta baya çocuğa. Neyse içeri girdim salona oturdum. Kızın on dakikadır gelmemesi dikkatimi çekti. Önce kardeşimi sordum. "Uyuyor" dedi. Daha sonra "yeni çocuğa mı bakmaya başladın abla" dedim. "Yo aynı hala bı senin kardeşin bide Ahmet var" dedi. " Yok abla ya kızı diyorum" dedim. "Ne kızı yavrum ben kız çocuğuna bakmıyorum ki " dedi. " Ee kapıyı beraber açtınız ya abla pembe yelekli sarı saçlı bonus saçları hatta mavi de gözleri vardı gülerek kapıyı açtınız ya bana " dedim kadın önce güldü sonra benim şaka yapmadığımi anlayınca korktu besmele falan çekmeye başladı "evde kimse yok bizden başka bir kardeşin var oda uyuyor başka çocuk yok korkutma beni şaka mi yapiyosun" dedi halbuki ben çok ciddiydim ve kanlı canlı o çocuğu gördüm inatlaşinca ciddiyetimi anlayıp bana evi gezdirdi ama gerçekten evde bizden başka kimse yoktu. Kardeşimi alıp çıktım korkunca. Ve arkadaşlar hâlâ o çocuğun gerçekliğine o kadar inanıyorum ki... Ama bu olaydan kimseye bahsedemedim. Yalnızca bu gerçekleşince duyduğum seslerin dokunma hissinin yalnızca benim farkında olduğum şeyler olduğunu anladım. Yani yıllardır aslında gerçek olmayan şeyleri gerçek sanmışım. ya da gerçekten tüm bunlar gerçek. Bir fikir öneri almak istiyorum sizden. Yaşadığım bu şeyler nedir böyle? Ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar durum gerçekten var ciddi. Yaşıyorum bunu ben. Yani herhangi bir hikaye vs değil . Ve gerçekten artık korkmaya başladım. Takip ediliyor gibi hissediyorum. Arkamda sürekli biri var gibi hissediyorum. Sürekli birileri bana zarar vermek istiyor gibi hissediyorum. İnsanlardan kaçıyorum resmen. Yarım saat önce yanımdaki koltuktan tırnakla çizilme sesi geldi. Ve hâlâ bunların devam ettiğini biliyorum. Ne yaşıyorum ben anlamıyorum.
Halüsinasyon mu görüyorum?