TV izliyorum spor programı izliyorum adamın dediklerini anlayamıyorum. Anlamaktan öte algılayamıyorum. Beynim durgunlaştı. Okuduğumdan birşey anlamıyorum. Algılayamıyorum. Bu durgunluk neden olabilir? Nöroloji doktoru varsa yardımcı olabilir mi bu durgunluk neden olabilir? Arkadaşlar sizede sorayım antidepresan kullandıktan sonra oldu. Antidepresan kullandiktan sonra ilk 3 ay iyiydim. Sonraki aylarda bir durgunluk yaşadım algılayamama kafanın hicbirşey almaması gibi. Sonra bu durgunluk geçti bir durgunluk daha geldi. Yine geçmedi hep kaldı öyle. 2.5 aydır böyle geçmiyor ne yapıcam bilmiyorum. Önceki senelerde hiç başıma böyle birşey gelmedi. Antidepresan kullandığım döneme denk gelmesi tesadüf olmama ihtimali sanki biraz daha yüksek. Sizce bu durgunluk antidepresandan mıdır? Eğer ondansa nasıl geçer? Değilse bile nasıl geçer? Nöroloji ye görüneyim mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mineral eksikliği 3 gr tuz ye günlük 2 3 gün uygula enerjin yerine gelecek
Enerji ile ilgili sorunum yok bisiklet turu yaptım
O zaman bilemem
Mineral eksikliği algılama sorunu yapar mı
Bence yapar sonuncta vitaminsiz bünye düzgün çalışmaz
Bilimsel temeli var mı
Yok
Ee o zaman neden dedin
Kafanın gereksiz şeylerle dolu ve adapte olma problemin vardır
Yok başka birşey var ve onu söyler misin
doktora git. algılama sorunum var de o yardımcı olur
Psikiyatri ye gittim saçma sapan testler yaptı birşey okutttu okuduğumdan anlamıyorum dedim hatta okuttuğu seyide anlamadım sende algılama sorunu yok dedi pes dedim sövcektim
Aha son bir senedir ben... varsa bilen açıklasın...
Açıklamayı okudun mu
Antidepresanlı kısmı okumadım ama ondan olabilir seninki... ben hayatımda hiç antidepresan kullanmadığım için bilmiyorum... Ama kullan kullanma sanırım başka bir şey etkiliyor bizleri...
Sende benim kadar yoktur
İlaç yan etki yapmış olabilir, vitamin eksikliği olabilir, ya da beyinde su toplama buna neden olabilir. En iyisi nörologa gitmek, geçmiş olsun
Su toplama derken nasıl
Korkmayı gerektirecek bir şey değil. Zaten burdan karar verilebilecek bir şey de değil. Beyin su topladıgında algıda güçlük yaşarsın, hatta sorulan sorulara bir iki saniye sonra cevap verirsin algılayamıyorsun çünkü. Tedavisi de zor değil 10 dk lık bir işlem
Bir iki saniye sonra cevap vermeden öte birşeyler var bende
Su topladığı nasıl anlaşılır beynin
Algıda gecikme oluyor, bazen bir kerede anlayamıyor, basının üstü coğu zaman cok sıcak olur, gözüne bir ışık tutup sağa sola cevirdiğinde takip edemez, ancak bunu nörolog teşhis koyabilir. Beyinde Allah korusun plakalar oluşabilir unutkanlığıa algı güçlüğüne neden olur Allah korusun iyi bir şey değil. Burdan iyi ya da kötü yorum yapmak doğru değil.
Plakalar derken anlamadım belirtileri olurdu olsa bende belirtisi yok mesela bayılma gibi karincalanma gibi? Bende sadece algı bozukluğu var
Plaka dediğimde de belirtisini zaten bilmiyorsun olurdu derken. Allah korusun o olmasın zaten. Ama sen kendi kendine yorum yapıp stres olma, en kısa sürede nörologa görün
Plaka ne oluyor
Kafanı karıştırmak istemiyorum. Beyinde oluşuyor. Sen Dr a görünmelisin
Kafam karışmaz plaka ne oluyor
Ağır depresyon, Vitamin eksikliği (b 12 vitamin eksikliği) ve tiroit hormonu yetersizliği, Alzheimer ve demans unutkanlığa neden olabilirmiş, ilacınızın yan etkilerine bir bakın doktorunuz ile görüşün eğer ilaçtan şüphe ediyorsanız..
Psikiyatri bu dozda yapmaz dedi ama zaten bıraktım
Kan testi yaptırın özellikle b 12 vitamine belki eksiklik vardır. Bunun yanıda hafızanızı güçlendirmek için Dikkat eksikliğine ve hafızaya iyi gelen yiyecekler diye google aratın belki faydası olur. Çok geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşirsiniz.
B12 ölçültürdüm 8 ay önce normal çıktı
Çok şüphe ediyorsanız bir nöroloji doktoruna randevu alın en yakın zamanda o zaman hem içiniz rahat eder.
Mr mı çektireyim yani
İlk önce bir doktora başvurun onları bilecek kişi zaten doktor sizi yönlendirecektir.
Sence durgunluğun sebebi ne
Ben bilen biri değilim ama ağır depresyon antidepresanın bir etkisi olabilir, belki dikkat eksiliğiniz vardır ama iyi düşünün zaten doktora gittiğinizde her şey netleşir.
Dikkat eksikliğinden bu kadar algılamama olmaz
Öncelikle panik yapmayın ben en başında dediğim gibi bir bilen değilim bir doktor değilim sadece tahmin. Bir sakinleşin bir randuvunuzu alın o zamana kadar düşünmeyin. Bu sorularınızın net cevabını doktor verecektir zaten.
Panik yok da sebebini söyler misin
Dikkat eksikliğini algıda sorun yaşadığınız için söyledim diğer bir arkadaşta sanırım beyinde su toplaması demiş ama ne benim dediğim nede onun değinin bir kesinliği yok çünkü doktor değiliz. Hele bir doktora gidin cevabınızı alırsınız.
Beyinde su toplaması ne oluyor
Bende arkadaştan ilk kez duydum.
S böyle işi nerde saçma durum var beni buluyor
Hemen canınızı sıkmayın Allah kolaylığı verir, iyi düşünün.
A koyim 2.5 ay oldu geçmedi ya
Bence DEHB olabilirsin
Bende de oluyor çok mastürbasyon yapıyormusun
Yok yapmıyorum sen açıklamayı okudun mu
Okudum aynı sorun bende de var
Televizyonda biri birşey anlatıyor denileni anlamama algılayamama cidden var mı
Biri bişey söyler ilken ne. Hım diyorum
Evet
Çok mu uyuyorsun
Bide çok çabuk unutuyorum
Aslında az uyurum
Bu gün 4 saat uykum var takıntılı bir tipim yani
Unutkanlık da öte algılamayamadigin için beynin o bilgiyi kaydetmiyor kaydedilmeyen şey nasıl unutulsun sende p Zaman algılama sorunu yok unutkanlık varsa
Algılamama da var kardeşim kendimi mal gibi hissediyorum
Aynısı bendede var birde akşama doğru dahada durgunlasma oluyo mu
Vakit ile alakalı değil
Böyle işe neyse sinirlendim
Allah düşmanıma vermesin