Sitede hiç ateist/deist var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kimse allaha inanmak zorunda değil arkadaşlar. her koyun kendi bacağından asılır. lakin herkes düşüncesiyle 2. ve 3. şahısları saptırmaya çalışmasın.. bizim bildiğimiz bize ateistlerin bildiği de kendilerinedir... (lakin ateist bir arkadaşım vardı sevgilisi ölünce herseyi anladı.. ve bana söyle dedi aslında dünya çok bos biryermiş düşünsene hergün uyuyorsun kalkıyorsun işe gidiyorsun yemek yiyorsun, eğlenmek için alkol alıyorsun, denize giriyorsun, seks yapıyorsun v. s dedi. ve bu eğlenceler sürekli oldukca monotonlasıyor neden iskandinav ülkelrindekilerin intahar ettiğini anlıyorum şimdi. aslında dünya bir fabrikanın kalite testi bölmü gibi. iyi düşünceli olanlar geçiyor bandtan. kötü olanlar ya da amaca uygun olamayanlar eleniyor dedi. ve mühendislik fakültesini bıraktı. suanda imam... İstanbul'da ve maaşının yarısınıda hayır kurumlarına veriyor. )
Ben ateistim.. Hatta zamaninda cok dindar olan ve kafamin icindeki sorulari arastirinca matrixte kirmizi hapi almis gibi aydinlanan biriyim.. Ama inanan insanlara saygim var, nasil mutluysaniz oyle yasayin, kimse kimseye benzemek zorunda değil...
Deistim ama git gide ateistliğe doğru gidiyorum sanırım
Nerden gidiyo bu yol macka sapagindanmi donuyo. p
Güle güle o zaman
Cevap
23Cevap
sorma böyle şeyleri.. mübarek gün... yoksa biel sırf gösteriş olsun diye dikkat çekmek için farklı olduğunu belirtmeye çalışan tipler evet diyecektir allah muhafaza...
Çoooookk... Bir de tepki görürüm korkusuyla gizliden soruyorsunuz ya ssadece şunu diyorum: hahahahahahhahaşksdhlaldkaisd
Allahın emir verdigi ibadetlerden kaçmak için kullanılan bir yol ateist olmak.
Cehenneme falan da inanıyor bu zındıklar ama sırf kaçmak için ateist oluyorlar bir siz akıllısınız :)
Tamam neikeas kardeş sen hiçbişey kaybetmeyeceksin , dopdoğrusun. Burada sadece deist ateist var mı diye sorulmuş ateistler hakkında neler düşündüğünüz değil.
İlgilendirir çünkü soruyla alakasız şey yazmışsın , tepkiye yol açıyorsun. Düşünceni kendine sakla , ateistler hakkında ne düşünüyorsunuz diye bir soru yöneltilirse cevapla :))
Tepki vermek için soruyu soran olmak gerekmez :)
Ozaman susmamı beklemeyeceksin :D
HA HA ha.
anlaşılan sitede yenisin
evet her türlü inançtan arkadaşlarımız var
Evet burası Ks, her türlü insan var burada aklın şaşar.
Muslumanim ama altta bir kiz elhamdulillah muslumanim yazmis. - vermis inegin biri lan salak sen once muslumanliga saygi duy sonra saygi bekle
Ateist var ama babaları tarafından zorla bayram namazına götürülürler genelde :)
Burada herkes Budist.
yüce pollux a selamlar fndlg
tepecekmiyiz slffmgdmf
mfnlöhgmlmh
Güneş kremi de var mı efendim, şimdi öteki taraf sıcak olucak ya lazım olabilir
Hadi ya :( ızgaralıkları alalım öyleyse rakı balık falan yaparız
İkisi de var, hı hı lan.
Deist panteist arasıyım ne oldu ki
müslümanım elhamdülillah :D
Üçüncü seçenek niye yok )))
Feministim olmaz mi? :D
var mıymış? var mıymış? ay çatlıcam meraktan
HRİSTİYAN/ ANGLİKANIM
deistim soruları alayım
Deist gorunumlu apateistim sorularinizi alayim?
Deistim :)
Deistim yavrum he?
Olmaz mı, ateistim
bir dolu var.
Deizm
Deistim
Deistim buyur
Bn deistim
Ateistim
Ateistim
Vardir.
tabi
Ateistim
Var.
Var evet
Cok var
Dolu
Ateistim
Deistim kanka. Söyle
Evet var
Evet derken siteden atesiler var anlamında söyledim. Elhamdürüllah Müslümanım.
Ateistler var yazıcaktım yanlış yazdım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar