Ne kadar müslüman ne kadar ateist var merak ettim bende atayizim bu arada
Evet ateistim
Hayır müslümanım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Atayiz abi ateistlik nedir sence anlatsana
Ateistlik pişmanlıktır önceden ne güzel her şeyi Allah'a havale ediyordum canım mı sıkkın allaha koş sevgilinden mi ayrıldın allaha koş borcun mu var Allah'a koş ufaktan yine allaha inanıyon ya diyosun ulan şu dünyada yüzümüz gülmedi bari ahirette güler şimdi o da kalmadı mk ulan mutsuz huzursuz yok olup gidecez bari birazcık mutlu olaydımda gözüm açık göçmeyeydim şu dünyadan
İman etmeyi dene bari 😅😅😅
Hacı valla on numara iman ediyordum zamanında 7 24 başım secdeden kalkmıyordu bi gün burda bi kızla tanıştım bana sorgulamayı araştırmayı öğretti sonuç bu
Ateistliğide sorguluyosun sanki
Valla elimden geleni yapıyorum ya ayıp olmasında hani mezarlığa gidip çarpılayımda en azından imana gelirim dedim alkollü girdim ölülere cinlere kaptırdım yok bi şey olmadı dedim allaha yalvarayım yakarayım hani ipucu bari göstersin o da yaramadı yani artık ne bileyim hacı yani saldım çayıra zeus kayıra bi durum oldu bende yani şahsen isterim tekrardan müslüman olmak allah dedeye yönelmek ama olmuyor ateistlikte zor valla bakma böyle konuştuğuma şerefsizim bütün umutlarım gitti ulan zaten doğru düzgün yaşantımız yok cennetin bari varlığını bilsekte amaann bu dünyada olmasada olur desek
Arafta kalmışsın
Yok kalmadım tamamen kafirimde dediğim gibi sadece ateist olmak zor yani onu demek istiyorum sen sen ol sakın sorgulama boş ver valla yıkılır umutların bir anda psikolojin darmadağın olur sığınıcağın kimse yoksa bertaraf olursun
Büyük konuşmayayım ama ateistlik bana hep saçma gelmiştir Allah imandan ayırmasın
Ayırmasın hacı zor hatta ateist birini gördün mü kaç mk bende dahil
Beni takip etme sakın 😂😂😂😂
🏃 🚶🏻♀️
Ben uzak durma emojisi atıyorum bunlar ne yolluyor mk
yıl olmuş 2021 hala islama inanan mı var
Boş ver be inansınlar en azından cennet umutları var bizim neyimiz var bişey diyip kaçan dişi
Oo atayiz karşm Sa
Ve aleyna aleyküm selam sabri abim
Hayırlı olsun Atayizliğin Allah yardımcın olsun
Beni o fındıkla muhattap etmeyin evladım
ellhamdüllilah müslümanım
Elhamdülillah Müslümanım