Yürüyüşe çıktım otoyolun kenarında bir kamyonet durdu kediyi kapıdan yola attı gazladi kedi yola doğru fırlıyordu ki koşup yetiştim erkek 1 aylık. Karnı aşırı şiş ishal ve istahsiz.. Yaklaşık 4 km lik yolu geri döndüm eve getirdim simdi. Nemli bezle sildim poposunu simdi uyuyor.. İnsanlar neden bu kadar acımasız nedeeeeeeen. O hayvan ben olmasam viccirigi çıkacaktı ya
Yine kedi buldum hep benim karşıma çıkıyor nedendir?
Yazık gerçekten yazık ya bebek daha o ne olduğunu bile anlamadan oradan oraya savruluyor, zeytine şimdi fotoğrafı gösterdim sağımı solumu çiziyorsun sürekli kıymetimi bil fotoğrafa iyi bak dedim oda bana acıtasyon yapmada yaş mama koy bitmiş dedi tam bir hadsiz. Barınağa mı vereceksin ne yapacaksın?
Bir klinik var oraya yazdım. Bana dedi ki tedavi masraflarını karşılarsanız sahiplendirelim. Ben de daha önce size gelmiştim benim evdeki kediler barindirmiyor saldırıyor diye yine bir yavru kedi getirmistim siz kabul edip almıştınız neden şimdi almayasınız karnı şiş paraziti var ishal belki sabaha zor çıkacak tedavi olmazsa. Ben de sizin gibi hekim olabilmek için işimi bıraktım sınava hazırlanıyorum bölümü kazandığım an kac liralık tedavi yaparsanız yemin ederim karsilarim Şu an bir işim yok elime gecen bir para yok bu yavruyu alın elime en yakın zamanda gecince de veririm fazlasını dedim hayır en azından ilaç masrafını karsilayin dedi. Acıtasyon yapmaktan kaçınırım ancak durumumu söylüyorum dedim yolda yürürken susasam su alacak bir maddi imkanım yok dedim. O halde siz bana söyleyin eczanede hesabımız var annemler aydan aya öder hangi ilaç lazımsa oradan yazdirayim size getireyim ya da nasıl uygulamam gerekir dedim. Koskoca 10 bin takipçisi olan klinik watsapta engelledi. Ben durumu anlatmıştım. Şu an banyodayiz bebek kediye kaka yaptirmaya çalışıyorum belki sisi iner diye. Annemde istemiyor annecigim kayıtsız kalamadim gözümün onunde kediyi yola attılar iki adim atsa ezilecekti nasıl gormezden gelim dedim annem de küstü. Ne yapicam bilemedim elimde bu bebekle kaldım. Banyodan çıkamıyorum kenesi var diye mamayi suyla ezdim zorla ağzına veriyorum. İştahı yok ki.
Veteriner hekimleri anlıyorum elbette. Bedava yapmasını bekleyemezdim ekmek kazanıyor ancak fiyatlar çok ucuk. En azından bana eczaneden ilac aldirabilir nasil uygulayacagimi soylerdi. Ben altın ya da para istemiyorum. Onu geçtik ilac firmaları bir suru esantiyon ilac getiriyor ucretsiz onlara onlardan kullanabilirdi. Demek ki esantiyon verilenleri de para ile uyguluyorlar. Bilmiyorum ya bir hekim bile böyle bir duruma kayıtsız kalabiliyorsa sokakta yürüyen insanlar herşeyi yapar bu garip bebeklere.
Onlarda maddi yönü için yapıyor demek ki insanlıkla alakaları yok belediyenin barınağı varmış güzelyurtta oraya götürsen olmaz mı en azından karnı doyar gerekli ilaç desteğini alır, o kliniğin sahiplendirdiği kediyi gene bırakırlar sokağa iki gün sonra öylelerine güvenmem ismi ne o söyler misin?
Ya aklıma getirmek istemiyorum neler var neler içim parçalanıyor resmen ağzı yok dili yok eziyet eden çok o işi yapıyorsa ilgilenecek sıkılmışsa artık yapmasın gitsin başka bir işte çalışsın sen doktor olsan komşun hastalansa yeter sıkıldım banane mi diyeceksin
Teşekkür ederim ama açıkça konuşmak gerekirse ben böyle olmak istemiyorum. Ailem tavır alıyor herkes.. Ben de herkes gibi görmezden gelmek istiyorum işime bakmak istiyorum. Ama olmuyor. Hep benim karşıma reddedemeyecegim şekilde çıkıyor bu hayvanlar. Hem ağlıyorum hem de eve getiriyorum. Yemin ederim ölecekti belki biraz daha hızlı koşmasam arabaların altında kalmıştı otoyolda
Estağfurullah ne demek adam yerine koymuyor. Elindekiler ile gayet tabi bunu başarıyorsun. Bu senin yaptıkların ne kadar merhametli olduğundan. Allah ta bir şekilde karşına çıkarıyor işte, sebepsiz değildir hiçbir şey. Yüreğine sağlık kardeşim.
Keşke Allah izin verseydi bu bölümü kazanmama. Hayatımı harcadım bu sevda icin dualar ettim sessiz kullarinin dilinden anlamam icin 1 şans ver bana dedim. Ama olmadı kısmet. Teşekkür ederim degerli yorumunuz için.
En İyi Cevaplar