k. kore ve g. kore savasları zamanında sen rahat ol türk erkekleri ilk hamleyi tohum serperek yapmıslardır tabi soruya bırde söyle bakmak gerekir 1. k. kore erkeklerimi 2. g. kore erkeklerimi 3. uluslar arası güç yani buda orda karma oluyor söyle k. kore için rusya , çin , kore - amerika , ingiltere ve dier ülke erkekleri yani uzun lafın kısası melez bir ırk erkek
sordugun soruda sadece yalın olarak kalan ırk var mı bı ona bakmak gerekıyor yanı soru cok acık deıl sadece ucu açik (:02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar fransız erkeği o kadar ispanyol dururken ne diye kore, kore kadar mı görüyorsun bizi, hani biz kore kadını ile Türk kızını karşılaştırsak neyse kadınlarına ilgi duyan Türk çok, fakat bu nasıl bir şeydir bizi lütfen düzgün bir yerle kıyasla
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçılız insanlar Türkler gibi değiller Türkler daha çok çekici onlara kıyasla
Cevap sahibi+1 yılpekiii
+1 yılAh sende mi çok kore dizisi izliyon geçen sene manyağıydım izleyince oraya gitmek istiyrm dizleri çok güzel erkekleride romantik ve sempatik ama gerçekte öyle bişey yok :)) bu yüzden artık izlemyrm kore dizleri :)) yoksa kafayı yerim :)) ama ikisinden birini tercih etsem italyan erkekleri derdim :))
04 Yorumla- +1 yıl
daha romantik ve yakışıklılar :))
- +1 yıl
:D :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki kore :D
https://i.hizliresim.com/BXV0PL.jpg
https://i.hizliresim.com/mlVz18.jpg
https://i.hizliresim.com/NVy4kL.jpg
https://i.hizliresim.com/7mObAl.jpg011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFotolarını attığım hepsi aşklarım kanks <3 :D
- +1 yıl
en üstteki emo la :D
Cevap sahibi+1 yılSevimli mi sevimli en üstteki lee joon ♥♥ :D
- +1 yıl
En üsttekini sokakta görsem ağzına tekme atarım. :D Tipe bak, dönme diyecem dönememiş bile. :D
- +1 yıl
En son resimdeki de ruj var. O. o
Cevap sahibi+1 yılkötüleye bilirler sorun yok SORAN arkadaşım zevk meselesi bu sonuçta :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılingiliz isveç desen neysede kore nereden esti eeheheh ikiside değil bence ha bu arada norveçlilerde acaip:DD
05 Yorumla- +1 yıl
evet yurt dışından dönerken havaalanında bir norveç basket takımına rastlamıştımda of ki ne offf yaniiii
- +1 yıl
esmer ve sarışın olanları vardı ama dilleri çok iticiydi konuşunca soğudum:DDD
Diğer konusunda 424 cevap paylaştı. kore erkekleri kadın gibiler :) ispanyol erkekleri olsa neyse off:)
02 Yorumla- +1 yıl
Haha ne komik la gul
kore erkeklerinin pipilerinin küçük olduğu yapılan araştırmalarda ortaya çıkmış
03 Yorumla:=) onlar asıl sevgiyi biliyormuydu ki? uzulduğunu anlayabilecek kapasitedelermi?
016 Yorumla- +1 yıl
:) hiç ölesiye seven bir insanla sevgili oldun mu? hayır demesine rağmen gururun kırılmasına rağmen ve her türlü olumsuzluklara rağmen seven birini tanıdın mı? tanımadıysan bu sözün ön yargılı oldugunu belirtiyor :) kendi açımdan konuşim allaha şükür bizde kapasitede var potansiyelde :)
- +1 yıl
ben harbi severim ister inan ister inanma şu an zaten konuştugum ve sevdalandiğim biri var kaç kere red edilmeme rağmen seviyorym?9 senedir arkadaşz 3 sene görüşmedik o üç senede biri ile sevgili olmuş üzülmüş kalbi kapali ben bu kadar severken? sabaha kadar uyumazken burdan bana :) güderli güderli konuşuyorsun :)
- +1 yıl
bak haddini aşma bence herşey tadında kalır ben ağzımı bozdurtma sen eğer ki bir erkeğin erkekliğine laf söylicek kadar aciz isen o senın acizliğin. kendi şahsım adıma konuşim :ben birini severken başka kıza bile bakamam ihanet etmiş gibi hissederim ben menfaat aramam ben sevgi ararım lakin senın aradağın şeyler başka şeyler olmalı ki biz erkeklerden nefret ediyorsun :)
- +1 yıl
önemli değilde senın sorununu anladım olur böyle talihsiz sevgiler diyim ama ne desemde bu erkek tavrini bir süre değiştirmiceksin sevebilecek insan tanı senın için sabaha kadar uyumayacak şiir yazıcak senle konuştugunda mutlu olcak sen olmayınca kasvetli olucak birini bul he böyle biri varmıdır ki diyeceksen sevgi senin olunde :) sen onu değiştirebilirsin neyse fazla konuştum :)
- +1 yıl
:) benim hayatımda sadece 2 kız tek oldu biri ilk okldan 1. sınıftan onu unutmaya baya çalıştım olmadı o cocuk halimle düşün :) sonra 6. biri ile cıktım ama yapamadım kalbim başkasına ait idi sonra o ilk okuldaki arkadaşım ile konuşuyorum ama beni seviyor ama sevmediğini söyliyor gene hüzün ile biteceğini saniyor olmaz diyor halbuki bana bir şans verse :( keşkeeeee
+1 yılkore erkekleriyle kadınlarını ayırt etmekte bile zorlanıyorum.:) kadın gibiler..
12 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri koreliler ne öyle ya panpiş senin zevkinde berbat bak
11 Yorumlaulan italyanı ispanyolu anlarımda 30unda bile yeni yetme gibi görünenlerle kıyaslanmak ne demek mk
00 YorumlaO ne yaaaaa gözü kapalı koruyamaz beni Türk olsun ya da Azeri ben Azeriyim o yüzden
01 Yorumla
+1 yılilginç bir soru... rakip olarak sunduğun millet ilginç
04 Yorumla- +1 yıl
neden mi... buda zor bir soru... yok ya türk erkeği ayrı bir cins iyisini hafif serseri delikanlısını bulursan dünyanın bütün erkekleri bir kenara
- +1 yıl
yani
bir tokat atsan koreliye daha sittin sene yerden kalkamaz erkekmi lan bunlar sadasdasd
00 Yorumlakore ne lan heriflerin kapısına dayansan karısını kaçırır gelirsin
00 Yorumla
+1 yılBizde rus kizlar neyse sizde de koreli erkekler o dimi :)
016 Yorumla- +1 yıl
Ne abisi bre :)
- +1 yıl
Caney caney caney iste meydaney :) lilililili :D
- +1 yıl
Zonguldak :) sen cane yazdin diye yazdim onu :)
- +1 yıl
Hadi ya sen nerelisin :)
- +1 yıl
Bir bucuk saat var aramizda :)
- +1 yıl
Nasip olmadı daha :) sen geldin mi zonguldaga?
- +1 yıl
Zonguldak guzeldir :) heleki eregli :)
- +1 yıl
Yok eregli bize uzak :) akcakocaya mı ne yarim saat yakin :)
Kore erkekleri görünüş açısından daha çekici bence
40 Yorumla
+1 yılbizi beğenmiosanız gidin koreye :D
020 Yorumla- +1 yıl
o zaman bize Rusya yolu gözüktü :D
- +1 yıl
Ukrayna işte ne biliim rusya sonra İtalyan kızları da çok hoşuma gidiyo :D
- +1 yıl
ama Türklere can feda tabikide bide kezoları ayıklasak çok iyi olcak ama :D
- +1 yıl
soruyu sen sordun :D
- +1 yıl
o bizim suçumuz kezbanımız olduğu kadarda apaçimiz var onlar bir gitse rusyaya falan fark atarız ya :D
- +1 yıl
yok ebesinin nikah dairesi :D
- +1 yıl
al bir snickers ye :D
- +1 yıl
iftardan sonra yersin :D
+1 yılne koresi kızım turkun iyisini bulmamısın sen
04 Yorumla- +1 yıl
cocuk sulukmu turkun bolesini bulursan tabi kolay gelsin sana ozaman tahmin ediyorum
Kesinlikle Türk erkekleri
10 Yorumla
+1 yılçekik gözlü türk erkeğiii :)
12 Yorumlatabikide zenciler bu da sorumu hıh <3
01 Yorumla
+1 yılboy farkıyla türk erkekleri her türlü alır :D
07 Yorumla- +1 yıl
inceeyi anlamamıssın :D
- +1 yıl
erensan hemen kaptı bak :D
- +1 yıl
sen demekki asyalı izlememissen daha önce
+1 yılAmaç neydi korelilerle? o_0
15 Yorumla- +1 yıl
14-16 yaş arası mısınız? :)
- +1 yıl
Kore dizilerini bu civar izliyor genelde. Bende izledim bir kaç kere bir şey anlamadım o_0
+1 yılkosova ve türk erkekleri :d
03 Yorumla- +1 yıl
yarı türk yarı kosovalı olduğum için:D
laz erkeklerı kanks
11 Yorumlatabiki Türk erkekleri.
00 Yorumlarus kızları çok güzel yaa
06 Yorumla8-10 cm yeterli diyorsan kore limitsiz diyorsan TM
23 Yorumla- +1 yıl
adamsın :D
Türk. Çekik göz hastası değilimdir.
02 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri
21 Yorumlakoreli erkegi bilmem, türk erkegi ve kosova erkegi
08 YorumlaTürk erkekleri
11 YorumlaO zaman bnde kore kizi diyorum :D
00 YorumlaKore ne kızlara gangnamm mı yaptırcan :D
00 Yorumlakoreli erkek candır yaa:D
03 Yorumlacewap belli değil mi :D
01 Yorumlamarslı erkekler
anca sizi onlar paklar :DDDD00 Yorumla
+1 yılLaz erkekleri
02 Yorumla- +1 yıl
ne mutlu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz kore kızı diyo muyuz hiç aaa :)))
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok onlar güzel değil :)
Cevap sahibi+1 yıliblog.milliyet.com.tr/.../186229-3-4-8fd40.jpg bence bunda biber aroması var hem de en acısından
+1 yıltürk :d
11 Yorumla
+1 yılSence hangisi
01 Yorumla
+1 yılsendemi sebastiyan?
07 Yorumla- +1 yıl
pardon kezban abla
- +1 yıl
ananda bana versin bebegim
- +1 yıl
muahhhhhhhhhhhh
türk erkekleri