İkiz kız bebek isimleri düşünürken aşırı modern veya çok sıradışı olmaya gerek yoktur. Çünkü kız bebek isimlerinin birbirine karışma, kafa karıştırma gibi bir dezavantajı vardır. Yine de en sevdiğim ve koymayı çok istediğim ikiz kız bebek isimleri şöyle: Leyla-Ela Funda-Fidan Cansu-Canan Elif-Ece Eda-Doğa Aslı-Nazlı Belirttiğim kız bebek isimleri hem birbirine çok yakın hem de kafa karıştırmayacak şekilde. Böyle bir yol izleyebilirsin. Hepsi de gayet modern ve uyumlu ;)
Bengi ve Asude Gül ve Lale Ayşegül ve Gökçe Özlem ve Sıla İpek ve Nida Ecrin ve Özge Rana ve Miray Nisa ve Ceyda Gözde ve Zeynep Ben olsam bunlardan seçip koyardım çok güzel anlamları var. Özellikle en sevdiğim isimlerden Ayşegül ve Nida çok güzel.
nur gül birin, Gülnur diğerini Nurgül yaz ya da ayrı ayrı nur ve gül ama ikisinide ayırmadan Nurgül ve Gülnur yazarsan ilerde birbirlerine daha bağlı olur ve sevgileri sağlam olur kıskanmazlar nsanlar isimlerinin özelliklerini taşır bu nu unutma sevgi ve muhabbetle allah sağlık ve afiyetle dünyaya gelmelerini nasip etsin sizede mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin amin sevgilerile
zengin isimleri koyardım. birinin adı maya, diyerininki ada olurdu. ya da ne biliyim biri mira biri melodi. birini melis biri alara. veya toprak, elmas, altın, gümüş, zümrüt tarzı isimler. asla fatma koymam ayşe koymam emine koymam hatta aysel hiç koymam. bizim de bir klasımız var lütfen
Aden ve Ayza Aden: Cennet' in en üst makamlarından birisi Kuran' da Adn olarak 7 defa geçiyor ancak söylemek zor olduğundan Aden şeklinde kullanılıyor Ayza: Ay kadar güzel yüzlü kız anlamına geliyor ancak Kuran' da geçmiyor
isimleri birbirine benzemesi gerkmiyor illa ki ya... biraz sürüden ayrılıp cool düşünmek lazım atıyorum birinin ismi burcu diğerinin ismi erva olsa kim ne diyebilir buna... geleneksel takılmaya gerek yok ki
Bak kimseye söylemezdim normalde ama sana söylemek içimden geldi. Ben ileride 2 kızım olsun birinin ismi Mira diğeri Akra olsun istiyorum. Çok güzel isimler bence.
bence sahsen cok sevdiginiz ve saydiginiz bir insanin isimlerini verin. isim verirken cok dikkatli olmaniz gerekir zira isim cocugunuzun karakterini belirleyen etkenlerden biridir. saygilar
Liya (sabrın en güzeli demek) Esil (Şerefli, şanlı, namlı, haysiyetli, itibarlı ve otoriter kişi. ) veya Elisa (cennet kapısında bekleyen melek Hz. Zekeriya peygamberin eşi.)
Benim de ilerde ikiz bebeklerimin olma ihtimali yüksek, iki dedem de ikiz... sülalade dedemlerden sonra başka ikizlerde yok... Muhtemelen bende patlıcak... Hadi hayırlısı yukardaki isimler değil de Nazende ile Nadide olabilir...
Çok mutlu oldum 😍😘😊 Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almani nasip etsin. Insallah vatanina milletine ailelerine faydali çocuklar olur huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin Rabbim 😊
ismim aslında nursel değil sadece bir anlamı olduğu için yazdım :) ama sahsen ben cocugumun ismini nursel koymazdım. ben daha ilginç ve az bilinen isimleri seviyorum. yine de tabiiki sizler daha iyi bilirsiniz:)
Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin. Uyumlu bişey koyarsan daha hoş olur
0
5 Yorumla
Gizli Soran
Amiiiin Allahımdan tek dileğim o instagramda görüyorum kelebek hastası çocukları Ağlıyorum ne kadar zor allahım eli ayağı düzgün sağlıklı cocuklarimi nasip etsin baska bir sey istemem herkesin cocuguda benim cocugumda yarabbim dusmanimi bile evladiyla sinamasin
Aaa hadi ama en iyi cevabı hakettiğimi düşünüyorum bak hem 10 tane isim yazmışım en fazla yazan benim hemde en uyumlularını yazmışım Ayşe-Fatma yazıp xper puanımı alıp gidebilirdim ama.
İkiz düşünmedim hiç ama birbirine benzer isim koymam. Ayırt edilmemesi için birbirine yakın isim koyuyorlar ya sinir oluyorum :D Birinin ismini Elif koyarım diğerini anası koysun :D
En İyi Cevaplar