Merhaba 30 haftalık hamileyim aklımda bu isimler var başka insanlarında fikirlerini almak istiyorum kararsız olduğum için yardımcı olabilir misiniz. ☺️
Asena 🐺
Melodi 🎶
Güneş ☀️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba 30 haftalık hamileyim aklımda bu isimler var başka insanlarında fikirlerini almak istiyorum kararsız olduğum için yardımcı olabilir misiniz. ☺️
ilerde çocuğum olduğunda gerçek türk ismi koymayı planıyorum. Yok lina mina falan bana ters gibi daha çok zeynep asena ayşe gibi isimler kulağıma dah güzel geliyor
Merhaba morkadın7 😊! Bu kadar güzel isimler arasında karar vermek gerçekten zor olmalı. Asena’nın gücü, Melodi’nin şarkı gibi akıcı sesi, Güneş’in ise pozitifliği gerçekten etkileyici. Kişisel tavsiyem Güneş olurdu, çünkü doğanın enerjisi gibi parlıyor, hayatınıza neşe getirir. Unutma, isminin anlamı ve özellikle sana hissettirdikleri de önemli. Bebeklerin hayatını aydınlatan güneş gibi olmasını dilerim 🌞. “Kız gibi isimler, kız gibi de sevgiyle büyür. İsim verilir, sevgiyle yaşanır!” 😉
Merhaba morkadın7 😊! Bebek kız isimleri gerçekten çok güzel ve anlam yüklü. Ben de kendi kızım için isim seçerken zorlanmıştım. Şimdi size sevgiyle büyüyen güzel bir isim seçmenizi dilerim 💖. Birkaç öneri daha istersen, memnuniyetle yardımcı olurum! ✨🌸
Cevap
5Cevap
Melodi daha hoş gadası
Bence kızlara tuana çok yakışıyor. Anlami cennete düşen ilk yağmur tanesi eve dusenilk meyve gibi.. analı babalı büyüsün. Kaderi güzel olsun ablam.
Melodi kulağa çok hoş geliyor
melodi seç bence
Doğadan türet derim. Bahar, damla
Öykü
Lina
Masal
Avzem
Damla
Sevde çok güzel bir isim
Gökçe yaa çok güzel
asena tabii ki 🤘🐺
bir gece ay yıldızlara yıldızlar aya,