Burnu güzel olana mı denir yüzü güzel olana mi yoksa kaşı gözü güzel olana mi?

Burnu güzel olana mı denir yüzü güzel olana mi yoksa kaşı gözü güzel olana mi?

Senelerdir süregelen bi barbie bebek tanımı var sarışın saç renkli göz ince bel zayıf kızlar için bebek gibi tabiri kullanılıyor fakat koyu kahve ceylan gibi gözlerin seksapelini 5 asır da geçse yokedemeyecekler 😂 Bakınız İnna, Kendall Jenner, biraz Dua lipa 🤔
Kendall eskiden daha mı güzeldi, gözlerinin yapısı fenaydı şimdi değişti biraz. Bu arada haklısın aşko, bi de Monica'yı ekleyeyim listeye
Ya o kadının adı aklıma gelmedi kız 😂😂 sıfatı aklımdaydı sadece yazamadım o yüzden
Bebek gibi kız
pürüsüz bir cilt, dolgun saçlar, büyük gözler veya belirgin gözler, küçük bir burun ve dolgun dudaklı
yani barbie'ye, oyuncak bebeğe benzeyen herkese bebek gibi kız denir
Cildi güzel olana denir herhalde. Cildi temiz ve taze olana. Bebelerin ciltleri tertemiz oluyor ya hani 😂 elleri ayakları pembiş, yumuşacık oluyor 😂 öyle kızlara deniyor herhalde 😂 ben öyle kullanıyorum en azından 😂
"Bebek gibi kız" zaten genelde doğal güzelliğiyle dikkat çeken, tatlı ve zarif bir havası olan kızlar için söylenir. Aslında bu ifade bir bütünlüğü yansıtıyor; sadece burun, yüz ya da kaş-göz değil, genel bir uyum ve ışık saçan enerji bu benzetmeyi anlamlı kılıyor. Güler yüz, pürüzsüz bir cilt, doğal ve samimi bir hava bunun en önemli unsurlarından. Ama kişiden kişiye bu algı farklı olabilir, herkesin bakış açısına göre değişir sonuçta. Sana da mutlaka bebek gibi deniyordur çünkü enerjin çok tatlı 🌸✨
Cevap
23Cevap
bebek gibi kızlara denir
İri gözler, güzel bi gülüş, incecik beden, zarafet, dolgun saçlar varsa o kıza bebek gibi denir. ^.^
Burnu güzel olana niye denilsin yüzü güzel olana deniliyor
Bak mesela resimdeki kız bu tanıma uyuyor; renkli gözler, fit bir vücut, aynı zamanda açık renkli ve pürüzsüz bir ten de olduğundu bebek gibi kız deriz.
Guzel aydınlık bir cilt, büyük göz, fındık burun , belirgin elmacık, ipek gibi saçlar , keman gibi kaşlar falan olan kızlara diyolar genelde
Paylaştığın resimdeki kız gibi olmayacağı kesin, çok çirkin yaa.. Nerden buldun onu...
Selena GOMEZ olabilirdi bence...
Tensel olduğu kanaatindeyim. Genç ve çıtır olmakla özdeşleşmekte. Beyaz tenlilere daha çok denir. Su gibi, bebek gibi, tüfek tüfek :D
Sarışın var, sarışın var. Önemli olan yüz yapısı, göz yapısı en çokta, bi de seksilik. Esmer taş ünlüler de var yani. 🤌🏼
Bunny Madison , Rae Lil Black , Sadie Summers, Lacy Lennon... Bunlar bence gayette bebek gibi hatun
Valla ben eskiden çoğu kişiye derdim ki olivia yı görene kadar bence bebek gibi kısmo 😀😀
Görseldeki bence örnek olarak yeterli. Bunun üstüne laf söyleyen de ne bileyim yani.
Genel gorunusu güzel olana söylenir ki öyleler zaten
Yüzü gözü güzelse bebek gibi kız denir
Blm ilgimi cekmiyorlar
Yeni tanıştığım herkes bana bebek gibisin der.
Senin profil fotoğrafındaki kız gibi olanlara
Komple güzel olana denir
Güzellik, masumiyet, giyim, davranış. Hepsine bağlı.
genelde sarışın güzel fizikli ve güzel yüzlülere deniyor
Bu bana birini hatırlatıyor sanki ama...
takılma guzellık gorecelıdır tatlım genel kanıları boş ver
Hepsi güzel olunca öyle diyorlar bence
Minyon suratlılara
esmer olana denir
Plastik bebek
İşte görseldeki 8/10
Bana denir hehe
pürüzsüz ve pamuk gibi cildi olanlara
Bakımlı kızlara denir
Hem yüzü hem de burnu güzele denir..
g. ot. ü güzel olana denir
Bebek gibi kızlara