Eski sevgilinize ahınız tutumu detaylı bir şekilde anlatabilirmisiniz
Cevabın nedir?
Oldu canim 3 senelik ilk askim beni 2 kez aldatmisti varya ne acilar yasadim hergun kapima gelirdi baska sehirden. Deli gibi asiktim onun icin ne fedakarliklar yaptim allah bilir. Ikinci kez aldattgni ogrendigimde tek bedduam herkeste beni ara kimse seni benin kadar sevemesin dedim aradan 5ay gecti kimle olduysam senin sicakligini samimiyetini sevgibi bulamiyorum dedi ve o gunden sonra da pesimde Kostu ama hersey cok gec olmustu tabi ve hala da mesaj atar gece yarisi bir bakiyorum sarki gondermis uzun uzun msajlr gondermis. Yani yurekten sevdigin kisi seni yurekten yaraladiysa er ya da gec tutuyor ahin
28 Yorumla
Soran+1 yılBende aldatıldım bir kere bile özür dilemedi diliyeceğinede benzemiyor
Soran+1 yılZaten tenezül etmez bana kaç ay geçti
Soran+1 yıl2 buçuk ay oldu aramadı bende iletişime geçmedi ama bir gün adeletin yerini bulması için pişman olmasını çok isterim ama kabul etmemeyi bana dua edermisin bu aylarda bir müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim seninde istediğin olur işallah
En İyi Cevaplar
+1 yılah tutarmış canım bir gün er ya da geç tutat dıyorlar
115 Yorumla
Soran+1 yılİşalah
- +1 yıl
tutar ama hemen tutmaz , bır gun kesın tutacaktır , yaydıgın negatif enerji evrende dolaşacak ve onun zayıf anında vuracak
Soran+1 yılHaklısın yüreğime su serptin için teşekkürler deli kız değil tatlı kız:-)
- +1 yıl
ne yaptıkı sefersizz
Soran+1 yılBuluştuk herşey güzeldi o günden sonra telefonlarıma cevap vermedi aradım mesaj yazdım tınlamadı facesine ilişki durumu yapmış yıkılmıştım kızmama bile izin vermedi adam yerine koymadı kendi kendimi yiyip bitirdim şimdi o kızla mutlu bu arada ilişkimizin ilk başlarında benden başka biride varmış yani kısacası bu çocuk benim hayatan soğuttu
- +1 yıl
benımde benzerı başıma geldı serefsızın sevgılısı varmış benımlede konuştu
- +1 yıl
bu erkekler yedekte çok tutuyor sanıırm
Soran+1 yılŞimdiki erkekler şimdiki kadınlardan beter kötü yürekli bir kadın bile ağlayan erkeğe kıyamaz ken bizim gözümüzün yaşına bakmıyorlar
- +1 yıl
aynen oyle sevgılısını öğrendıgımde uzuldum ağladım adam bana gözlerin yaşarmış bişey mi oldu dedi yaa
- +1 yıl
hiç bişey olmamış gıbı davrandı
Soran+1 yılBuda aynı tınlamadı yani kısacası sende benim gibi bekleyiştesin o günden sonra hiç iletişime geçmedşmi
- +1 yıl
yok ben ıletısımı kestım ne halı varsa gorsun bu adı çocuk kız arkadaşını aılesıyle bıle tanıştırmış artık onunla evlenecekmiş, nasıl bir evlilik olacaksa ben bu kadar karaktersiz erkekler gormeddim sen merak etme ah kesin çıkacak.
Soran+1 yılBende iletişimi kestim ama insan kötü oluyor be bana yapmadığı şeyleri o kıza yaptığını görünce neyse ben baya konuşturdum seni ben sıkmıyım seni neyse o güzel sohbetin için teşekkürler
- +1 yıl
boşver ona yapsın ki ilerde daha çok pişman olsun er ya da geç ne kadar çok deger verirsen o kadar teper , sen merak etme etme bulma dünyası benım bır arkadaşım bır kız yuzunden sevgılısını bıraktı bu yenı kızlada 3 yıl çıktı evlenmek istıyordu bombaa kız bakire değilmiş çocuk dumur oldu , ve ilişki bitti
Soran+1 yılİşallah canım gelişme olursa sana bildircem
3 sene önce sevdiğim bir kız vardı. Askeri oklu kazanmıştım ve öğrenciliğimin ilk 2 ayı güzeldi ancak sonra ona görücü çıktı. Annesi babası beni bildiği halde bu görücüye uygun gözle baktılar. kızda hiç itiraz etmedi. ayrıldı benden. çok üzüldüm çok yıprandım ama hiç bir zaman beddu etmedim. 5 ay sonra yazdı bana. yazdığı metinden bir cümleyi hatırlıyorum; annesi ahımın tutuğu söylemiş kıza, hata yaptık, günahına girdik demiş. Geri dönmek için çok çabaladı ancak kabul etmedim. en son 4 ay önce gene yazmıştı cevap vermedim...
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimkide tutar işallah
- +1 yıl
Senin ki şimdi bedduaya giriyor. Mülümana beddua yakışmaz. Senin haksızlığa uğradığını, üzüldüğünü, kırıldığını gören ALLAH (CC) bunun hesabını bir şekilde karşı taraftan sorar. bu şimdi olur 10,20,30 sene sonra olur. ondan, çocuklarında, anne babasından çıkar, bir şekilde çıkar.
ben manitadan çok kötü ayrıldım valla çok beddua etti beddualarıda kısmen tuttu diyebilirim ayrıldıktan sonra gözümde şalazyon diye bişey çıktı sonra üniv sınavım çok kötü geçti valla kısmetim kapandı ya ondan sonra kimse yüz vermio * nasıl beddua ettiyse * kaşarı
012 Yorumla
Soran+1 yılBak kıza kaşar deme onun ne yaşadığını bilemezsin ki belkide kız aylardır ağladı piskolojisi bozuldu onun ne çektiğini bilemezsinki bu arada haksız kişinin beduası tutmaz demeki içi yanmış peki hiç özür diledin mi kardeşim
Soran+1 yılmesaj çek istersen kaç ay olsada eski sevgilimde benimle çok kötü ayrıldı ben öz dilemesini isterdim
Soran+1 yılE durum ne oldu
Soran+1 yılBak nasıl ayrıldınız biimiyorum ama biz çok fena şekilde ayrıldık adam beni hayal kırılığına insan yerine koymadı üstelik aldatıldım ve birkere bile özür dilemedi bende bana birşeyler yapsın istiyorum banada mesaj atsa bende cevap vermem:-) ama en azından birazcıkta olsa merhameti varmış derim benim afetmem için çok üstüme düşmesi lazım oda o yapmaz biliyorum
- +1 yıl
ben affetmesi için çok üstüne düşşem kız yanlış anlar arkadaşım bu çocuk benimle tekrar mı çıkmak istio düşüncesine kapılır o yüzden benden bu kadar ben mesaj attım bir kere artık 1 sene falan oldu ayrıllalı tel num u değişmediyse gitmiştir mesaj yani yapabilceğim bu dahada fazla üstelemem
Soran+1 yılNasıl ayrılmıştınız özel değilse anlatabilirmisin bu arada 1 seneden beri hiç konuşmadınız mı
Soran+1 yılbana yapılanın aynısı vedasız çekip gitme yani yazık kız çok üzülmüştür neyse yorumun için sağol
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
19Cevap
Al birini vur ötekisini... :D Ya varya sizleri hiç anlamıyorum.. Sizi seven biri çıkıyor anlaşamadıağınız için ayrılıyorsunuz... Bunu alışkanlık haline getirmeyin mücadele etmeyi bilmelisiniz.. Bir gün evleneceksiniz o zaman da tartışma olduğun da ayrılamayı düşünüyormusunuz merak ediyorum açıkcası?
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatıldım niye ayrılmıyım
- +1 yıl
Aldatılmak aldatmak farklı bir şeydir. Benim bahsettiğim bu değil bir birini severek sonra bir ufak tartışma da ayrılanlara söylüyorum.. Mücadele etmek yerine bir an da ayrılmayı göz önünde bulundurmamak gerektiğini söyledim.. Senin aldatıldığını bilmiş olsam farklı cevabım olurdu. Aldatma olayı varsa tabi senin ondan bir an ayrılman gerektiriyor. Bu sana bir hayat dersi diyebilirim.. Seveceğin kişiye zaman vermeden güvenme ve ona göre birine sahiplenmen gerekir. ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıltevratta bir söz vardı
tanrı ağlayan kalplerin dualarını işitir
bir insanı ciddi ciddi yaraladıysanız ahları tutuyor, artık enerji mi başka bir şey mi bilmem. ah ettim ah ettiğimi de söyledim allah cezanı vermesin dedi, ama tuttu da neden ben haklıydım da ondan :D
yine olsa yine ederim tutmuyorsa da tuttururuz01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl birşekilde tutu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimle 3 yılını geçirdikten sonra terk etti. Giderken de seviyorum ama gidiyorum modundaydı. Ben tabi ağladım yalvardım yapma etme dedim. Asla dedi, asla durmam bu iş bitti. Sonradan hep benimle iletişime geçmeye çalıştı ben karşılıksız bıraktım tersledim falan.. En son geçenlerde duydum sevmediği birisiyle aileler onayladı diye evlenmek zorunda kalmış. Arkadaşlarına sevmiyorum diyormuş psikolojisi bozukmuş. Öylesine bir evlilik yaptı gitti işte. Bence bu ah ona yeter.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim olayım da şöyle biz buluştuk herşey güzeldi birden telefonlarıma cevap vermemeye başladı aradım açmadı ne olduğunu anlayamamıştım facesine ilişki durumu yaptığında öğrendim yıkılmıştım adama hesap bile soramadım çünkü cevap vermedi o günden sonrada piskolojim iyi değil o kızla gününü gün ediyor belki kızlarla:-) bense atlatamadım
Cevap sahibi+1 yılYalnızca bir kere mi buluştunuz?
Soran+1 yılYok kassetiğim ayrıldığı ogün buluştuk
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılİçten edilen ahlar er ya da geç tutar...
Kendinden çıkmasa çocuklarından çıkar, çocuklarından çıkmazsa onun çocuklarından çıkar..
Kimseye ah etmedim.. Beddua etmedim..
Allahıma bıraktım o cezasını vermiştir illaki.. Vermediyse bile verecektir..02 Yorumla
Soran+1 yılTutarda benim yaptıklarından olduğunu farkına varsa
- +1 yıl
Biraz düşünmesi yeterli olur...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni kandırmıstı en yakın arkadasım dedigi insan vardı 5 yıldır arkadaslardı filan inanmamıstım ayrılmıstım anında sevgili oldular sonra kızı buldum ve kızla ilgili anlattığı herşeyi kıza anlattım hem kız ayrıldı hem çocuğu birileri dövdü kim bilmiyorum hemde babası ev cezası vermişti..
00 YorumlaTuttu tutmaz mi? O kadar icten etmisim ki aksama haberi geldi bana :)
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılHakediyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeddua etmek iyi değil ama ettiriyolar bazen. En son nasıl canım yandıysa öyle beddualar ettimki anında aradı englledim sonrA. 5 ay geçti o gün bugündür beddularım tutsun diye dua ediyorum. ama onlar hala mutlu :(
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında tam mutlu değildir emin ol belki başına gelmedik kalmadı bunu bilemeyiz ama işte insan kendi gözleriyle görmeyince mutlu olmuyor rabbim işallah mazlumun ahını yerde koymaz onların pişmanlıklarını yalvarmalarını gösterir
Cevap sahibi+1 yılAynen gözümzle göremiyorz ne halde olduğunu bilmiyrz inanıyrm kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz
Tutmuyo arkadaş bu kadar ah nereye gidiyo anlamıyorum ya ulan birisi bana belanı versin diyo yarım saatte kaza ediyorum adama 1 yıl saydırdım güle oynuya geziyo
04 Yorumla
Soran+1 yılTutuyordurda biz göremiyoruz
Soran+1 yılbelkide sen haklısın
+1 yılbenimki tuttu mu bilmiyorum ama o etmiş olabilir ya fena tuttu gibi çünkü
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tutuda
- +1 yıl
çok burnundan getirdim kafama göre davrandım bildiğimi yaptım. saçma sapan şeylerden kavga çıkardım baya küfür etmiştim sonra da hiçbişey olmamış gibi davranıyordum. o da o kadar kavgadan laftan sonra hiçbirşey olmamış gibi davranamıyordu, çok yıpranmıştı. ayrıldık doğal olarak. şimdiki sevgilim aynı şeyleri yapıyor tıpa tıp. sanki aynı şeyleri yaşamamı istermiş gibi.
Soran+1 yılÖzür dile istersen
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevgili demeyelimde benim sevdiğim biriydi bana yanlış yaptı niye olduğuınu bilmiyorum ettim ama tutmuşmudur hiç bilmiyorum haberimyok
00 Yorumla Adı üstünde eski, tutsa ne olur tutmasa ne olur? Haberim bile olmaz ki :)
Ah etmedim kimseye o da ayrı mesele tabii..00 Yorumlatuttu ama ona ah etmek demeyelimde hak ettigini buldu diyelim :))
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tutu
Soran+1 yılKaç oy sonra
Soran+1 yılBenim 2 bçk olcak bir gelişme yok
Vallahi oturdum ağladım. Ama hiç Allah'ından bulsun falan demedim. Harbi ya ben niye beddua etmedim :D Artık nasıl bir psikolojideysem o ara :))
00 YorumlaTuttu bana tercih ettiklern elinde kalsın demiştim kaldı
11 Yorumla
Soran+1 yıl:-) işte sonradan akılları başlarına geliyor bunların
valla eski sevgilim bana bir ah etti 2 sene burnum boktan çıkmadı.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeler yaşadında peki gönlünü aldınmı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılah etmeye gerek yok ilahi adalete siginmak en güzeli belkide bizlerde onlarin canini yaktik bunu biliyormuyuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılYukarıdaki olayı okursan beni daha iyi anlıcaksın
+1 yılemin değilim ama galiba tuttu, 30 yaşına geldi halen evlenmedi
00 Yorumla
+1 yılbenim ahım yoktu ona... ama yeminle bana kendisi dedi... senden sonra ne yüzüm güldü ne işim rast gitti diye...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bedduamı ediyim... rabbim herşeyi gördü zaten ergeç allah belasını vercek benim 4 senemi çalıp beni maddi manevi sömürmenin cezasını mutlakagmcektir... ahirette bana gelip yalvarmasını daha agır olcak onun için hakkımı helala etmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet var öyle kızlar üzülme kardeşim dediğin gibi bize çektirenler bulcak bir gün
Cevap sahibi+1 yılamin inş :(
Yemin ederim o ahlar bile dönüp bana girdi. Hiç hoş değil.
00 Yorumla
+1 yılEvet tuttu ve şu an hala birlikteyiz kendi agiziyla söyledi ahin tuttu diye
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tutmuşta
Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Dualar kabul oluyor da beddualar niye olmasın oda kabul olur için rahat olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşallah
+1 yılo bana etmişdir daha yeni ayrıldık zaman görecez tutacakmı :/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tutmadı galiba bilmiyorum... Ama tutmasını da istemem
00 Yorumla
+1 yılSoru ne zaman soruldu bilmiyorum ama tuttu yani tutuyo merak etme
00 YorumlaTutmadi daha mutluluktan kükruyor zalımın oğlu
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim durumdasın yani
Soran+1 yılAma işallah tutar 2 buçuk aydır iyileşemedim
Evet tuttu bana cektirdiklerini o cekti ve cekiyo.
02 Yorumla- +1 yıl
heee * :D yaş kaç 10 11 ?
Soran+1 yılNasıl anlatırmısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılorospunun ahı tutmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılKime dedin şimdi
Cevap sahibi+1 yılorospulara.
Soran+1 yılNe olursa olsun haksızlığa uğradıysa onunda tutar
Cevap sahibi+1 yılinş:))
yok be elimi attıgım degerlendi
00 YorumlaTutmasın Zaten. Mutlu olsun iki dünyada da...
00 Yorumla
+1 yılbirilerinin ahi bana tuttu galiba
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl nolduda
- +1 yıl
terkettim aciklama bile yapmadan. simdi de mutsuzum
Soran+1 yılAynı şey banada yapıldı açıklama yapmadan bide ondan öncesinde aldatılmışım bence bir özür dile derim yine sen bilirsin
- +1 yıl
diledim. dondum yazdim ama bana zaman bicmisti su tarihte donmessen hic donme diye. o da yazmadi sonra
Soran+1 yılAnladım en azından özür dilemişsin bu arada hatanızı ne kadar bir sürede anladınız sizi sıkmamışımdır işallah
- +1 yıl
est. ben kisa zamanda anladim. ama bence bekleme hic bir sey. unut. beklemek kotudur bilirim :(
Soran+1 yılYok beklemiyorum özür dileyecek olsa ederdi zatenden
tutmuş kendi ağzıyla söyledi valla :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılGenelde öyle oluyor zaten
Benim değilde, onun tutarsa ben tutarım.
00 Yorumlakeşke tutsa ama bılmıyorum tuttumu gremıyorum kı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbenim uyuzun tuttu heralde
00 Yorumla Evet oda terk edildi, halada cekiyodur isallah
00 YorumlaEvet tutmuştu...
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tutmuştu anlatmak istersenbtabi
+1 yılGbersnnn :D
00 Yorumla
+1 yılumarım tutar :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. sanırım tutmus
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılTuttu:d