evliliğin ne gibi zorlukları var zor olan sorun olan şeyler neler
güzel olan yanları nelerr
hadi bakalm
güzel olan yanları nelerr
hadi bakalm
2 kişi 1 hayat yaşamaya çalışmak baştan zaten sorunun babası değil mi? Sorumluluk artıyor, aileler işin içine giriyor, aldığın kararları sadece kendine göre değil hep onuda işin içine katarak hatta kimi zaman bir çok kişiyi düşünerek alıyorsun, özgürlüğün kısıtlanıyor bir nevi ama sevdiğin ve sana en başta da kendisine saygılı bir insanla evliliğin iyi yönleri bu kötü yönleri silebilecek güçte sanırım.
sevdiğin biriyle evleniyosan, ilk bir yıl canım cicim olur
sonra hoop odunlaşmış
Bunlar buraya yazsak sığmaz inan varya teee bunlar evlilik başlamadan başlar düğün hazırlıkları şunu sen al bunu ben yok o ucuz sen ucuz aldın ben pahalımı alim vsvsvsvsvs ohohoooo çok çok ama evlenince birde çocuğunu alınca kucağına bakınca sana o küçücük korku dolu anlamsız bakışıyla çekince evlat kokusunu içine ohhh dünyalara değer heralde.
Bilgisizlik eğitimsizlik ego herkesi ailenin iç işlerine karıştırma evdeki sorunları dışarıda anlatma sorumsuzluk saygısızlık birbirini kullanma
kesinlikleee çok iyi özetledinn evli misin
bekarım
hakkaten doğru özetlediniz ama çözmüşsünüz işi
beklentim var ondan ama gelin yok
bulursunuz bir gün elbet inş gönlünüze göre olur
cümlemize
Cevap
7Cevap
Daha ilk yalaninda anlamistim seni ama... ama askta soylenen yalanlara akıl inanmasa da kalp aldanmak istiyor iste. Sonra bir itiraf bekliyor insan ,, bir özür icten ice.. bir elinde küsmeler saklıyor sevdigine.. öbur elinde barıs... belki biraz da gozyası, sitem, birkaç bağırıs çağırış... ama afetmeye hep hazir, hep hazir...
paso aynı yatakta yatıp eşinin osurduğunu duymak ve"A-aaa? hayatım sen osuruyormuydun bir de?"sorusunu sormak:) ama sürekli yanında olur mesela, her türlü şey için seni destekler. liste uzar gider yaa.
gece mesaisi olur cocuk dogar cocuk seni uyutmaz ev isi bitmez kocanin hizmeti var parasizlik varsa gecim derdi var gecim derdi varsa stres var
ama zengin olursan gecim derdin olmaz cocuguna bakici tutarsin uykuyu sen uyursun bakicin uykusuz kalir
“Kişi evlendiği zaman dininin yarısını korumuş olur. Geriye kalan yarısı içinde Allah’a Karşı gelmekten sakınsın.’’ (Heysemi, Mecme’u’z Zevaid, No: 7310; Aclûnî, Keşfu’l-Hafa, 2/239)
daha evlenmek nasıp olmadı kanks evlenınce detaylı yazarım
yakınlarından falann yok mu
Evliligin bence tek zor yani ; evli olmaktir..
evlliğin her anı zordur mutlu anları güzeldir.
Artısı düzen eksisi katlanmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar