Merhaba arkadaşlar,
Ben kısa süre önce evlendim, daha doğrusu öğretmen olarak görev yaptığım için atanabilmek için sevgilimle düğünden bir sene önce nikahımızı yaptık.
Önceden her şey güzeldi çok mutlu bir ilişkimiz vardı ancak evlenene kadar. maalesef evlendikten sonra eşimin ailesini daha iyi tanımaya fırsat buldum ve gördüklerim hiç hoşuma gitmiyor.
Birlikte kuracağımız ev için gereken eşyalar gerek, düğün vs eşim ortak almamızı istiyor. Bende para kazandığım için baştan sorun olarak görmedim, yalnız hoşuma giden pahalı ürünlerde sürekli daha uygunu yok mu diye dikkat eden adam sürekli ailesine para verdiğini öğrendim. Geçen günlerde artık dayanamayıp sordum ve babasının kendisine yenı aldığı arabanın masraflarının yarısını eşimin karşıladığını öğrendim.
Bir kaç hafta sonra babasına yine ev tadilatı için tekrar 100.000tl ye yakın para verdiğini öğrendim ve bu durum beni çok mutsuz ediyor. Ona bu konunun benim için sorun olduğunu açıkça söyledim ama çok sinirlendi ve beni anlamak bile istemedi. O para yı senden alıp vermiyorum ki dedi. Ama düşündüğümde benden kıstığı ama onlara verdiği zaman bana göre bana haksızlık yapmış oluyor. Bizde böyle diyor kendileri doğulu malatyalı.
çok üzgün ve çağresizim. Anneme anlattım bu konuyu çok üzüldüğüm için ve çok sinirlendi düğün olmadan yol yakınken ayrılın böyle başlarsa iyi gitmez diyor çok üzülüyorum sonuçta düğün olmasa da artık evliyiz ve eşimi seviyorum ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Fikrinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer