Diğer 170 cm boy kısa durmuyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yani 170 yazıyor bu kizin boyu ben de 170 im keşke 170 olmasaydım 180 olsaydım epey kısa duruyor 170 cm boy kısa durmuyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
naifist Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kısa mı duruyor 😂 sen galiba hiç sokakta, otobüste öyle bir belli oluyor ki. Kızlarin boy ortalaması 1.63 0 5 Yorumla naifist +1 yıl Görmüyorsun diycektim 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok be yeni nesil uzun yaa Yorumla Soran +1 yıl Benim instamda var kızlar hep 170 civarı Yorumla naifist +1 yıl Ben 1.73 üm 😂 uzun geliyorum kendime Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım ama senin fiziğin bu fotoğraftaki gibi degildir heralde daha uzun duruyorsundur Yorumla
Matrix55 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 31% +1 yıl Uzun olmanın da dezavantajları var. 1.70 bulduysan fazla düşünme. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yokk Yorumla Soran +1 yıl Dezavantajı yok 5 cm den fazla topuk giyemiyorum zaten ayaklarım rahatsız Yorumla Matrix55 +1 yıl Vardır inan bana. Yorumla
vanilliasky Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yukardan çekmişler tabi kısa durur. 0 0 Yorumla
tokatlii6060 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Diğer konusunda 798 cevap paylaştı. Erkekte kısa da kadında kısa sayılmaz 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. neyine yetmiyor? basketci mi oalcaksın 0 0 Yorumla
furuko_2010 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl hiç 170 gibi durmuyor ama en fazla 160 o 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok 165 miş gerçekten görenler öyle diyor emily ratajkowski bu arada Yorumla
narinbirbey Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzel kafa he 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kısa bana göre ideal olan güzel duran bu Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Yok ya. 1.65 ideal. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kotu 190 erkek istiyorum topuklu sevmiyorum boyum yuksekteki raflara yetişmiyor Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kisa durmuyor 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. iyi bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kısa mı duruyor 😂 sen galiba hiç sokakta, otobüste öyle bir belli oluyor ki.
Kızlarin boy ortalaması 1.63
Görmüyorsun diycektim 😂😂😂
Yok be yeni nesil uzun yaa
Benim instamda var kızlar hep 170 civarı
Ben 1.73 üm 😂 uzun geliyorum kendime
Hmm anladım ama senin fiziğin bu fotoğraftaki gibi degildir heralde daha uzun duruyorsundur
Uzun olmanın da dezavantajları var. 1.70 bulduysan fazla düşünme.
Yokk
Dezavantajı yok 5 cm den fazla topuk giyemiyorum zaten ayaklarım rahatsız
Vardır inan bana.
Yukardan çekmişler tabi kısa durur.
Erkekte kısa da kadında kısa sayılmaz
161 im bana ne demeli 😂
Ben ondan daha daha kısayım😂
Aman kaç cm ise kaç cm :D Banane :D
neyine yetmiyor? basketci mi oalcaksın
hiç 170 gibi durmuyor ama en fazla 160 o
Yok 165 miş gerçekten görenler öyle diyor emily ratajkowski bu arada
Güzel kafa he 😂