+1 yılSalla erkekleri ya. Hemcinsin olarak söylüyorum aynı xamanda senden 15 cm uzun biri olarak. Bence 1.55 kızlar gayet güzel. Heleki bu boyda olup güzel giyinebilen insanlar var. Öyle güzel giyiniyo ki. Fiziği 1.70 olsan kızdan daha çekici oluyo.
32 Yorumla- +1 yıl
Yalnız bu soruya nasıl bu kadar cevap gelmiş hayret içersindeyim. Aslında pek Şaşırmamak lazım ülkenin çoğu boyunu dert ediyo
- +1 yıl
Aynen bendr sasirdim baya cevap gelmis 🤭
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçekçi olalım ortadoğuda yaşıyoruz ve kimse senden Hırvat basketbol takımından fırlamış gibi olmanı beklemiyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Ama yinede alay edenler oluyor
+1 yılHer şey boyuna oranla sahip olduğun kiloyla alakalı 👍 kaç kilosun şişman durmuyorsan bir erkek için sorun olacağını sanmıyorum
18 Yorumla- +1 yıl
48 kilo
- +1 yıl
Oha ya abi kedi gibi sokakta ezilmiyo musunuz sjdkshsksj ya tamam özrü dilerim inş alınmıyorsundur ama cidden minyonmuşsun. Ve şimdi gelelim asıl kısma hayır iticilikle hiç bir alakası olmaz itici diyen varsa gitsin manken bulsun kendine 1.80 sen kendi dalgana bak minyon seven dolu etrafta tatlılığını bil 👍
- +1 yıl
Yaa bak sende kilomla kafa buldun😏🤣 artık alan olur heralde
- +1 yıl
Ya kafa bulmadım estağfurullah ama ne bileyim, kocan dambıl niyetine kas çalışır seninle 🤣 Tamam tamam susuyorum çarpılcam şimdi ben de 50 kilo kalıvercem. Bu devirde kızlar evde kalmıyor artık merak etme minnoş kız
- +1 yıl
Sen bak bana laf ettin cehenneme gidecen🤣 atesine odunu ben atarim merak etme
- +1 yıl
Oha odun atarım diyor ya acır birazcık insan😡 ay kıyamam ya odunları taşıyabilcek misin sen 😂
- +1 yıl
Tasirim merak etme 🤣
- +1 yıl
İyi aman belin kırılmasın 😒
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
36 Yorumla- +1 yıl
Aa super🤣
- +1 yıl
Hyr yorum 🤨🤣
- +1 yıl
Ahaha ac 🤣 ben fake degilim ama🏌️♂️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
+1 yılTopuklu ayakkabi bir kadini en seksi gosteren sey.. Uzun kizlar giyemiyor giyse dahi fark edilebilir olcude degil..:) Kisa boylu olmak seni bir adim one tasir aksine :) mesele neye sahip oldugumuzdan cok onu nasil harmanladigimiz.. Kaldi ki erkeklerin cok buyuk bir yuzdesi (%96) tatliligi onemser ve kisa boy kisiyi tatli gosterir.. Hicbir kosulda zararda degilsin❤
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Sen çok iyi böyle diyene bakma gerçekler acıdır kardeşim türk erkekleri tercih uzun boylu o yüzden Rusya Ukrayna düşkünü 😁 kadınlar nasıl en az 180 diyorsa erkeklerde öyle yani tercihleri ama 155 itici değil fakat türk erkekleri tercihi uzun boy bunu biliyorum
10 Yorumla
+1 yılUzun bir boy değil fakat bu kadar takmamak gerek, profilinize baktım güzel bir kadınsın ıs topukluyla falan kurtarırsınız bir şekilde
13 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim
- +1 yıl
Bana medaj atarmisinz size bir soeumun linkini yollucam sikayet edin belki sorum kalkar :(
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılHiç üşenmeden profiline baktım bu güzelliğe 1.15 bile gider rahat ol
23 Yorumla- +1 yıl
Foto değişti ama fikrim değişmedi rahat ol
- +1 yıl
Cok tesekkur ederim canim💖
- +1 yıl
Rica ederim bal
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. 1.76 olarak size çok özeniyorum çok tatlı duruyorsunuz 🤗
12 Yorumla- +1 yıl
Manken gibisin ya👍
+1 yılFotoğrafta güzel duruyorsun.
Ben de 1.90ım kısa kızlar nedense biraz daha ilgimi çekiyor.12 Yorumla- +1 yıl
Ama simdi senin yaninada 155lik bir kiz olmaz
- +1 yıl
Neden ki hep öyle düşünüyor kısa kızlar.
Sanki çok uzun kız varmış gibi😊
+1 yılShakira da 1.57 mesela. Kısa kızlar daha çekici duruyor. Gülüşün yeter boşver boyu :)
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim bu gazla baya ilerlerim🤣
- +1 yıl
Öyle ama iltifat olsun diye söylemedim :) Samimi içten birine benziyosun. Uzun boylu ama soğuk kızlardan bir adım öndesin. Küçük ama emin adımlarla ilerlersin 😂
+1 yılBir kızı 155 cm. boyu var diye reddetmem. Artı ya da eksi kısmına bunu yazamam.
18 Yorumla- +1 yıl
Aa neden. Sizin boyunuz kaç
- +1 yıl
173 cm.
- +1 yıl
Yanında kac boyunda birini istiyosun ki
- +1 yıl
1.55
- +1 yıl
Aa pardon ben yanlış okumuşum. 1.55 boyundaki kizi reddettim dige okudum👍
- +1 yıl
Önemli değil affettim.
- +1 yıl
Tamam bnde seni affettim👍
- +1 yıl
Egoları çarpıştırmayalım altından kalkamazsın.
benim yanımda olur valla 38 santimcik yani az değil
12 Yorumla- +1 yıl
Allah benden alıp sana vermiş 🤭
Gizli Üye(36-45)+1 yılkısa kız severim diyenlere inanmayın sallıyorlar. Hangi erkek yanında manken gibi kız istemez? itici değilsin fakat çekicide değilsin normal yani
22 Yorumla- +1 yıl
Dost acı söylermiş😔
Cevap sahibi+1 yıldert etme türk kızları kısa zaten yalnız değilsin
Şahsen "iticilik" karakter ile alakalı bir durum.
Kimi kısa boylu arkadaşlarım çok sempatik olurken, kimi tanıdığım kısa boylu kızlar da şirretliklerinden dolayı itici oluyorlar.10 Yorumla
+1 yılSizi boyunuza kilonuza göre değerlendiren bir adam varsa, burası hayvan pazarı değil diyin. Kendinizle barışık olun. Böyle sorularda sormayın bakın erkeklerde ağlar 😁( biyere yazmıştım aynısını burayada yazayım dedim #🤣
20 Yorumlaİtici dersek yapabileceğin bir şey var mı? Ya da itici değil dersek?
11 Yorumla- +1 yıl
Yok 😏
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaradılışa kusur bulunmaz uzun Ya da kısa olmak tercih edilebilir bir durum değildir insan sevdiğini olduğu gibi sever olmasını istediği gibi değil takma kafana kendinle barışık ol
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılen sevdiğim :) minyon kadınlara hastayım :D :D itici gelen erkekler gidip deve kuşlarına bakabilirler :)
20 Yorumla sıkıntı yok kızım gönüller bir olsun
sadece uzun bir erkekle beraber olduğunda millet garipser bu da çok önemli değil beğenen beğenmiş10 YorumlaBence tatlı ve pıtırcık olur sempatik olur kimisi cüce der kimisi hayalim der bence olduğu gibi guzel olmak herşeyden güzel
11 Yorumla
+1 yılkısa boylu abartılı buyuk göğüs koca kıclı bayandan nefret edıyorum. çıtı pıtı olucak bayan dedıgın narin olacak
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan o kalp güzelliğidir isterse manken olsun o kalp güzelliği yeter
20 YorumlaSevdigim bayan 1.53 :) boyum 1.95 erkeklerin çogu minyon kadınları begenir
20 Yorumla1.50’yim çokta mutluyum.😂
50 Yorumla
+1 yılNeden itici olsun ki gayet tatlı =)
Minyon kadın candır =)10 YorumlaBence bayağı minnoş duruyorlar o boydakiler daha çok sevimli oluyor kucağına yatırıp sevmek gibi ☺️☺️
10 Yorumla
+1 yılİtici olmuyor daha neşeli oluyor kadınlar boyları kısaldıkça
10 Yorumla
+1 yılBizm okuldada var minyon kızlar erkek arkadaşlarım tatlı olduklarını söylüyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Boyun önemi yok karşındaki seni seviyorsa herseyini sever sen takma kafana bunları
10 YorumlaBoyunun ne onemi var ki sevmek ve sevilmek varsa boy onemli mi ki ilk kez senden duydum :)
10 Yorumla
+1 yılbenimde 1.65 sorun olmuyo sanırım kendimden uzun kızlada konusmustum
10 YorumlaKısa boylu kızlar daha tatlı ve sevimlidir açık ve net
10 Yorumla
+1 yılKalıplı olanlar iki defa dusunur 1 80 ve ustu krakerler icin bir sey diyemem.
10 Yorumla
+1 yılboy önemli değil bence. 1,20 falan değilsin ya :) normal bir kadın işte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılBen minyonları daha çok seviyom valla. Elektrik direği gibi uzun kadın mı olur 😀
10 Yorumla
+1 yıl1.55 fizik iyise cok tatlı duruyor al sırtına gezdir :P
10 Yorumla
+1 yılBen kadında boya, kiloya değil verdiği değere bakarım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılVücut şişman ise evet itici durar
Ama kilo orantılı ise bir şey olmaz 👍10 Yorumla Hayır bir çok ünlü kısa. Önemli olan senin aklın mantığın. Bedenin değil
10 YorumlaNeden itici olsun ki? Sen kendine güven bu yeterli bence.
10 YorumlaBoyla insanlık olmuyor. Devrede de boy var ona bakarsan. 😂 boy takintisini bırakın bence...
10 Yorumla
+1 yılBenim 1.80 senin iyi bence normal yani kilon çok yoksa göze batmazsin
11 Yorumla- +1 yıl
At gibi mubarek
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Allah vergisi neden itici olsun ki itici diyenler utansın 😑
30 Yorumla
+1 yılSana şöyle soyliyim ben 188 boyundayım ve kısa kızları daha çok beğenirim 😉
12 Yorumla- +1 yıl
Nedense uzun boylu erkekler kısa kızlari sever. Kısa boylu erkeklerde uzun boylu kızları
- +1 yıl
Bilemiyorum galiba bizde olmayanı istiyoruz galiba
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. ben 190ım bak arada 45 cm fark var 45 benim ayak numaram mhp
10 Yorumla
+1 yılİtici değil ama ne bileyim uzun bir erkek olsam hoşlanmazdım
10 Yorumlaİşin dogrusu erkekleri uzun boylu kadinlar cezbeder. Ama yatak odasında iş öyle değil. İşin uzmanları kisa boylu kadınların daha çekici oldugunu bilir. (Benim gibi 😁) benim boyum da 180 cm. Yanlış anlaşılmasın diye yazıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBende 1.57 ve çekiciyim dermişim😁😁🙈🙈
23 Yorumla- +1 yıl
çirkin kadınlar kısa olur
- +1 yıl
@Vincenço_10 evet bende çirkinim
- +1 yıl
geçmiş olsun
Ben itici miyim? 😄
319 Yorumla- +1 yıl
Hyr nedenn🙄
- +1 yıl
Senin tatli bir yzuun var 👍🤭
- +1 yıl
Sağol canm🧚🏻♀️
- +1 yıl
çirkin kadınlar kısa olur
- +1 yıl
Burda nasıl fenomen olunuyor
- +1 yıl
Vay be hiç sevenimiz yok
- +1 yıl
Sende bizim gibi kisa ol sevenin olsun🤨
- +1 yıl
Hem uzunum hem yakışıklıyım 😏
- +1 yıl
Al la sana özel vesikalık koydum
- +1 yıl
Ben en güzel duyguların katiliyim.
- +1 yıl
Sen kaçak çay mısın 😏
Bende 1.55 boyundayım aslında önemli olan bu noktada kilo eyer kilon boyuna orantiliysa emin ol dunyanin en poncik insani oluyorsun kendimden biliyorum 😍😘
10 Yorumla
+1 yılSen tatlı duruyorsun ama kısa boy itici geliyor bana üzgünüm ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaw her iki partnerinde sorunlari bitmiyo erkeler. penis boyunu sorun eder kizlar. boyunu sorun eder her ikisinde gelisim cagi bitti zaman artik buyume. olmZ boyle. sevin kendinizi 😀
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGorusum. olarak ta boyun feba degil bence uzulmene gerek. yok
+1 yılHayir cok guzel oluyor sevimli tatli hos duruyor minyon severim ben
10 YorumlaBana özelden resim atar misin lütfen merak ettim
22 Yorumla- +1 yıl
Canim fotom profilimde duruyor. Bakabilirsin
Kendini sevmeyi öğren. Bence hiç itici değil
21 Yorumla- +1 yıl
Saol canim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, hiç de değilsin. Hatta tatlısın yani niye itici olasın ki? Aslında vücut orantısı ile de alakalı bir durum. Fotoğrafına bakarak yorumlamam gerekirse zayıfsın ve bir kusur göremiyorum ;)
00 YorumlaKiloyla doğru orantiliysa birde kişi bunu sorun etmezse itici olmaz
00 YorumlaYoo bana göre boyun güzl mnyonlar daha iyiler her şeyde
11 Yorumlabence hayır ama kuvvetli bir kıza benziyorsun sporcumusun bu ardq
10 Yorumla
+1 yılİtici falan degil. Hepimizi Allah yaratti bu kadar kasmayin. Hic birimiz digerinden üstün degiliz
10 YorumlaToplu taşıma aracında tutunma zorluğu çekme dışında sıkıntı yok. d
00 Yorumla
+1 yılNeremiz itici ya yapmayın
110 Yorumla- +1 yıl
manyak mılet. halbuki bayanın ıdealı o dur. çıtı pıtı olsun ne olur yanı. şansıma da hep uzundu arkadaşlarım:) bulursam kaçırmam daha da:)
- +1 yıl
@kargonuzvar Ne güzel.
- +1 yıl
benım aılemde kı ablam annem halam butun bayanlar kısa :) ben öylee alıstım ama kız arkadaslarım hep benden uzun en kısası benım kadardı cogu mankendı ondanmıdır sansmıdır bılemıyorum. ama gercekten kısa bayan cok hosuma gıdıyor. hanı olurya kucukken mınık bır kucuk kedı oyuncagın olur sarılıp uyursun onun gıbı ıste. sarılım kocaman kocaman.
- +1 yıl
@kargonuzvar ☺️☺️
- +1 yıl
:) bazen böyle metrobuste bayan oluyor hanım hanımcık tıklım tıklım mahsus arkama alıyorum ezilmesin diye:) nasıl bır koruma ıc gudusu ise:) ama valla sarıl sarıl öp dur.. allah güzel gönlüne göre versın herkesin. bir gün o çıtı pıtı kızı bulacam.:) kaç hakkım kaldı acaba :)
- +1 yıl
@kargonuzvar Amin :)
- +1 yıl
:) amin
- +1 yıl
zaten mastersın sen kuzu. boşver sen kavak yarmalarını.
- +1 yıl
Thank you 😋
- +1 yıl
hep söylerim senı seven herhalınle sevsın prenses. gerisi boş insan. boşsada at çöpe gitsin.
+1 yılsen kendin ol gerisini boşver
elalem ne der diye düşünme kendin ol sadece yoluna devam et gerisini boşver10 Yorumla- Devamını Gör (150)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar