Güzellik & Bakım 165 cm boy erkek için çok kısa değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yani topuklu giyince bir erkeğin boyunu geçmek istemiyorum erkeğin her zaman benden uzun olmasını istiyorum ama 165 de biraz kısa değil mi ya Güncellemeler+1 yıl Ya arkadaşlar 165 boyunda bir erkek beni kucağına alabilir mi Güncellemeler+1 yıl Ben 160 ım kilom 45 165 cm boy erkek için çok kısa değil mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. kısa evet 0 0 Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Evet kısa insna yanında kalıplı ister her erkekte yok o 0 0 Yorumla
KadıköyRıhtım Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl Erkekte 180 altı kısadır. 180 idealdir. 180 üstü uzundur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 176 boyunda olan şahsım kendini çok kısa görüyor ve haklıda çünkü 176 nın dahi çok kısa sayıldığı bu günlerde 165 sence uzunmu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Moralim bozuldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye senmizin 165 boyunda erkek Yorumla Soran +1 yıl Hayır flört Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne ört Yorumla
Levend05 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Devede boy var ama eşegin arkasindan gidermis kervan yürüyüşünde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Deneme yapalım mı. seni kucağıma alabiliyormuyum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Alır dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bi deneyelim ben alırsam pda alabilir. ama kucakta kalmak yok. ineceksin ama tamam mı Yorumla Soran +1 yıl Ya ben kalmak istiyorum ua Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam gel kal benim için sorun yok Yorumla Besthee_ +1 yıl Yaa onu indirme lütfenn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Besthee_ 😂😂sende gel Yorumla Besthee_ +1 yıl 🙄🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Besthee_ gözlerini pötletme Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Senle aynı boylardaysa sana göre tabiki kısa 0 0 Yorumla
000000007 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. biraz kısa. 0 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 305 cevap paylaştı. Kısa tabiki 0 0 Yorumla
bilgeerkoderler Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. Sen kaçsın 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 576 cevap paylaştı. Kısa evet 0 1 Yorumla Cefternal +1 yıl Benim boy 186 ve bununla alakalı bişey geldi başıma Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 784 cevap paylaştı. Kısa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
kısa evet
Evet kısa insna yanında kalıplı ister her erkekte yok o
Erkekte 180 altı kısadır. 180 idealdir. 180 üstü uzundur
176 boyunda olan şahsım kendini çok kısa görüyor ve haklıda çünkü 176 nın dahi çok kısa sayıldığı bu günlerde 165 sence uzunmu
Moralim bozuldu
Niye senmizin 165 boyunda erkek
Hayır flört
Ne ört
Devede boy var ama eşegin arkasindan gidermis kervan yürüyüşünde
Deneme yapalım mı. seni kucağıma alabiliyormuyum
Alır dimi
Yani bi deneyelim ben alırsam pda alabilir. ama kucakta kalmak yok. ineceksin ama tamam mı
Ya ben kalmak istiyorum ua
Tamam gel kal benim için sorun yok
Yaa onu indirme lütfenn
@Besthee_ 😂😂sende gel
🙄🙄
@Besthee_ gözlerini pötletme
Yani erkeğe göre kısa
Evet kısa genelde erkekler uzun olur ama kısa olanlarda var
Gina geldi artık bu boy konusu
biraz kısa ewet en az 1.70 olmalı
Senle aynı boylardaysa sana göre tabiki kısa
S*ikimle güreştiririm kısa tabii