En çok hangi dondurmayı seviyorsunuz hangi dondurmayı yemek size daha çok mutluluk veriyor. Ben bir dondurma delisi olarak bütün dondurmalar çok hoşuma gidiyor. Sizce en güzel dondurma hangisi?
Datça palamutbükünde bir tane avrupada dondurmada şampyon olan kişinin gerçekten keçi sütüyle yaptığı 3 kişi 70 tl verdiğimiz harbiden dondurmaydı o kadar güzeldiki gidip denemenizi şiddetlede öneriyorum harbiden parasına değer bir dondurma yani sadece yazın geliyor adam
ilk defa yedim maşar usulü hurmalı dondurma... şiddetle tavsiye ederim.. ayrıca sade maraş dondurmasını isota batırıp deneyin... böyle bir lezzeti daha önce tattığınızı düşünmüyorum ama gerçek isot olsun...
oldukca iyimdir damak tadı konusunda.. ve iddalıyımdır... yemek yemesini seven yedirmesinide sever ve bana göre yemek yapmak sanattır ve ben sanatçıyım sanıyorum:))) denediysen önyargılı olma... denemeni şiddetle tavsiye ederim... mesela baklava yerken yanında ne içersin?
buna cevap sızce ne olabılır en ıyısı hangısı sızın damagınıza uyuyor ıse o bır baskasının begendıgı sıze hıtap etmek sıze hıtap eden baskasına hıtap etmez degıl mı ama en ıyısı sıze hangısı tat verıyor ıse odur
o zaman soru sormanın anlamı yok kımın neyden haz aldıgı sızı neden ılgılendırıyor bu kadr ayrıca ben dondurma yıyemıyorum :( bana belırlı yastan sonra yasaklandı neyse problem degıl hayat sızın her seyden keyıf almayı bılın kusura bakmayın bu yuzden sıze cevap veremıyorum cunku bılmıyorum saygılarımla
mantıklı olmadıgına ınandıgın bır cevap saygı duyarım ama sen nasıl dıyorsankı ben senın ne yedıgını bılemem ya da yıyecegım demıyorum dıyorsun mesela kımse senın begendıgını begenemz sende benım begendıgımı begenmek zorunda degılsın uzatmayalım zaten uzar gıder konu sana ıyı eglenceler :)
Elde yapilmis kornetde bir top damla sakizli bir top bogurtlenli bir topta kakaolu roma dondurmasi.. ayrica ataturk orman ciftligi dondurmasida guzeldir
Algida dışındakilerin hiç bir tadı yok özellikle ucuz dondurmalarının berbat panda stix golf hobby çok tadı kötü Ama Algida'nın her döndürmesi güzel 25 kuruşluk olanlar bile...
Karamelli, vanilyalı, çikolatalı olan tüm dondurmalar :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oha benden başka yiyen var mı acaba diye arattım mis dondurma bademli yedim demin normalde olsa hayatta almam ama tadı çok kötü değildi içi sapsarı görünce korktum :D
bim in bugido markasını tercih etmediğim kesin :p algida bazende golf
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Açık dondurma seviyorum. Veya markasını bilmiyorum ama el var limonlu ucuz bir şey ama severim onu bir de renkli kalemler var onlar da güzel. Çikolatalı olanları sevmiyorum
Bence 2016 dan itibaren hızlı giriş yapan ve Dünya'nın en sağlıklı dondurması olan Thai Roll ice Tayland Dondurması Thairollice türkiyede bir çok şubeleri var hatta bakın thairollice. com
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim 1 litrelik kutu cıkartan tüm markalar :D artık tane hesabı yetmiyor :D
En İyi Cevaplar