AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
karakterinize göre köpek seçin bence araştırın size en akın olanı seçin.
bende Yorkshire teriyeri var havlamıyo esya kemırmıyo soru cok uzundu sadece guncelleme okudum
Golden lar cok uysal oluyor. bakımı icin de internetten arastir ;)
Golden retriever muhtesem bir köpek.
Golden retriever iyidir
Evin icinde kopek mi olur ya :/
Bnmm en begendigm kopek cinsidir cenbernar. d
Çok uzun yazmışsın ya
boşver köpeği kız hamster al daha tatlı :)
Alman kurdu candir ;) benimde var.
Yorkshire terrier al.
En tatlı hangisiyse onu alırım
Golden al acayip tatlılar
goldenlar sevimli oluyo
Köpek alma sahiplen:( yazık onlara :(
ya sorum bu değil ya off
hımm -_-
golden almalısın
Golden al
Erkekler Ne Diyor
Resimdeki sensen beni seç derim. Her türlü eğitimim var. Seni de herkesten korurum..:))
Hahahhah :D
Yorkshine -> https://instagram.com/p/qEd_HOhJcg/?modal=true
hayvan sevgin varsa sokak kedilerini beslemen yeterli yinede senin secimin...
https://www.youtube.com/watch?v=YEPFCV2l6yone pekinezi yaaa manyakmısın git golden al daha iyi
Ben illa köpek türünden birşey besleyecek olsam kurt beslerdim hem güzel hem asil hemde daha temiz bir hayvan üstelik daha zeki
Bence yavru kangal al yavru olması çok önemli ki sana saldırmasın gerçi kangallar pek saldırgan değil doberman gibi (öyle sanıyorum) hem seni korur
ben kangalcıyım aga :DDD kangal der başka bişey demem ama ona sen kız başına bakamazsın :DD
bul şöle saf sivas kangalı çift tırnak keyfine bak :D:D:D
Emin ol benden daha iyi anlıyorusun. Google babadan destek alabilirsin...
sibirya kurdu tavsiye ederim mavi gözlü uysal sevimli bir hayvandır
k9 al bir tane alman kurdu yani
adınıda riley koy
seni herşeyden korur
Bence rottweiler al dostum sahibine aşık bir dost oluyorlar
Havlayan kopeknisirmaz oyuzden maltese al bide sen disi kopek alirsan cok zorlanirsin bence bunun durumlari falan var yani bide yavru falan off uzun is erkek kopekndaha iyidir
Valla bence kopekten vaz gec bakimi zor bir bebek gibi heleki cqlisiorsan vaz gec derim
ırk lafını duyunca artık aklıma ilk gelen insan olan hayvanlardır...
jack russell yanlız cok haraketlıdır acaıp zekıdır bıraz vakıt ayırman lazım acaıp sosyal hayvan cunku
Burdaki abaza erkelerden birini alir egitirsin. Parada vermezsin. Onlarinda kopekten bir farki olmaz sus kopegi gibi yaninda dolastir
american bulldog al süs köpegini napacan :D maddi durumun iyiyse eğitime verirsin tadından yenmez yalnız kimseye saldırtma sonra başın çok ağrır :)
çok uzun yazmışsın tamamını okumadım ama sana kendi düşüncemi söyliyim GOLDEN dişisini al sessiz uysal akıllı ve çocuk dostu
Apartmanda köpek olmaz, kedi al. golden retriever bak ama alma apatmanda bakılabilen bir cins ama köpeğin doğasına apartman hayatı ters.
Japon Taso Inu cinsi köpüş al.. Çok sevimli bir köpüş..
Boo the dog al. Dunya üzerindeki en şapşirik hayvan
Google de bir program var sana sorular soruyor ona göre sana göre olan köpek ırkını söylüyor ;)
Bana kalirda kopegi felan bosver ben kendime zor bakiyorum :))) alirsanda ev kopegi alma
seni senin için ölebilecek kadar çok seven bir varlığın olmasını istiyorsan hayatında.. boyuta falan aldanma rottweiller tek seçenek..
ben doberman al derim hem bakımı çok zor değil evde yaşamaya uygun ama günlük egzersiz yaptırmalısın bide yani bu doberman evde aşayişten sorumlu olur :D
Senin kendi istedigin ozellikler neler? Ona gore her irkin ayri bir karakter yapisi var. Oyun seven yerinde durmayan bisimi istiyosn fazla ilgilenmeni gerektirmeyecek biseymi?
2 kangalım var süperler. koşulsuz güvenebileceğim tek canlılar
K9 al bence sahine düşkün çok tatlı ve güzel bir köpek ama apartmanin icinde beslenemz :DD
Golden tavsiye ederim. En iyi kopektir. Bayagi da akillidir ;)