İlk olarak o nüfus değil nufuz 😊 ikinici olarak evet topluma uyum sağlayamamak insanda özgüvensizlik yarata biliyor ve bu çağda bireyin tahsiline ve maddi başarılarına önem veriliyor ve üçüncü olarak bütün araplar zengin değildir Ve en son olarakta gelişim güçlü ekonomi ile paralel seyir eder
Hanım efendi kültür ile gelişimi karıştırıyorsunuz Japonlarda röp düşambırla dolaşıyorlar gelişmemiş mi oluyorlar şimdi 😂😂😂 yapmayın öyle. Hem gelişim nedir bana bir tanımlar mısınız
Siyasi mi :D benim söylediğim beynen gelişmemiş kız çocuğunu diriri gömen sürekli peygamber yollana aptalinsan topluluğuydu.. hollanda tabikide fakat araplarla amerikayı kıyasla hadi :D
İlk önce gelişimi anlayalım ki kıyas yapabilelim olmaz mı siz gelişimi etik ile ölçmeye çalışıyorsunuz ona bakarsanız amerikada 4 vilayette 14 dört yaş altı kızla evlenmek yasal ve holandada zengin kesimlere bakire kız ticaret yapılıyor ve zengin kesimlere has annelik hizmetinizde unutmayalım etik açıdan çok gelişmişler gerçekten ama tahsil konusunda haklısınız Arap ülkeleri gerçekten çok geride sebebi ise ekonomi araplar zengin olarak lanse ediliyor ama 22 Arap ülkesinin ekonomisi bir Amerika etmiyor ve en son olarak yine kültürden dem vurdunuz madam türkülerin eski adetlerini bir araştırın derim 😊
Tomrisi arştırayım ilk dimi:) araplar kızları gömerken hükümdar olan tomrisi.. verdiğin örnekleri araplara da uyarla şeyhlerin eşleri kaç tane kadınlara ne kadar hak veriliyor çocuk yaşta evliliği falanda kıyasla? Bakalım sonuç ne çıkıyor
Hele bir gelişimi anlatın bana sonrası kolay türkülerin hepsi Tomris değil hanım efendi siz tomrisle övüne durun Cengi hanın yasağını okudunuz mu çok gelişmiş geldi bana 😂 veya anne ile ilişkinin sorun olmaması da baya gelişmişlik olsa gerek nede olsa kutsal ırk değil mi
Yorumlarından anlaşılacağı üzere sen eİklik kompleksini aşamamış bir ırkçıaın n o yüzden senle yapıcı bir tartışma imkansız ve hata bende ki bu soruya cevap verdim hatırlatırım ki konumuz gelişim ve insanın Özgüveni yani siz o zamanda olsaydınız o yasya uyardınız öyle mi 😂😂
Elbette istisnalar olabilir beybi. benimkisi bir tez değik kanun veya yasa. Senin doğanda var demektir. Ayrıca boyle bir soru sorman özgüven problemin olduğunuda gösterebilir.😊😊😊
Yok ben şu an okumuyorum çalışmıyorum biri bana özgüvenin yüksek baya demişti.. Cadı diyen oldu sen hukuk oku diyen oldu çenemden ötürü.. acaba okumuyorum üniversite de okumadım ya o özgüven sana fazla mı demek istedi acaba diye düşünüyorumm🤔
Çenem düşük değil anlaman da sorun mu var :D Bana hukuk okumam gerektiğini söyleyenle oturup çene çaldım falan mı sanıyorsun :D beni telefonunda arama listende asla görmezsin mesaj nadir atarım konu yoksa konuşmak için çabalamam bile nasıl çenesi düşük oluyorsam neyse boşver sen genelleme yorum yap nede olsa her meslekte işini iyi yapanda var kötü yapanda :)) iyi geceler
Hahahah kavga ede ede muahlefet ola ola içim şişti düzgün yorumlarsın dedim ama yapamadın gönlünü hoş tutup yolluyorum işte ilerde bikasınada yapmaa diye 😂🤫🤫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlk olarak o nüfus değil nufuz 😊 ikinici olarak evet topluma uyum sağlayamamak insanda özgüvensizlik yarata biliyor ve bu çağda bireyin tahsiline ve maddi başarılarına önem veriliyor ve üçüncü olarak bütün araplar zengin değildir
Ve en son olarakta gelişim güçlü ekonomi ile paralel seyir eder
Araplar elle yiyor demek çokta gelişememişler
Hanım efendi kültür ile gelişimi karıştırıyorsunuz
Japonlarda röp düşambırla dolaşıyorlar gelişmemiş mi oluyorlar şimdi 😂😂😂 yapmayın öyle. Hem gelişim nedir bana bir tanımlar mısınız
Gelişim bana göre savit fikirli olmamak dünya değişirken sen tek düşüncede kalıp onu sevınursan bana gelişmemiş gelirsin..
Peki gelişim hangi alanlarda olur sizce
Ucu açık bir şey bu düşünce olarak bile gelişebilirsin..
Demek ki gelişim göreceli bir şey doğru anlamış mıyım
Bu arapların gelişmemişliğini değiştirmiyor beynen geriler kadınlar bile daha yeni ehliyet alıyorken arapların geliştiğini söyleme.
Al bu seferde gelişimi siyasi yaptırımlarla ölçüyor holandada eş cinsiel evlilik var ama amerikada yok hangisi daha gelişmiş ülke 😊
Siyasi mi :D benim söylediğim beynen gelişmemiş kız çocuğunu diriri gömen sürekli peygamber yollana aptalinsan topluluğuydu.. hollanda tabikide fakat araplarla amerikayı kıyasla hadi :D
İlk önce gelişimi anlayalım ki kıyas yapabilelim olmaz mı siz gelişimi etik ile ölçmeye çalışıyorsunuz ona bakarsanız amerikada 4 vilayette 14 dört yaş altı kızla evlenmek yasal ve holandada zengin kesimlere bakire kız ticaret yapılıyor ve zengin kesimlere has annelik hizmetinizde unutmayalım etik açıdan çok gelişmişler gerçekten ama tahsil konusunda haklısınız Arap ülkeleri gerçekten çok geride sebebi ise ekonomi araplar zengin olarak lanse ediliyor ama 22 Arap ülkesinin ekonomisi bir Amerika etmiyor ve en son olarak yine kültürden dem vurdunuz madam türkülerin eski adetlerini bir araştırın derim 😊
Tomrisi arştırayım ilk dimi:) araplar kızları gömerken hükümdar olan tomrisi.. verdiğin örnekleri araplara da uyarla şeyhlerin eşleri kaç tane kadınlara ne kadar hak veriliyor çocuk yaşta evliliği falanda kıyasla? Bakalım sonuç ne çıkıyor
Hele bir gelişimi anlatın bana sonrası kolay türkülerin hepsi Tomris değil hanım efendi siz tomrisle övüne durun Cengi hanın yasağını okudunuz mu çok gelişmiş geldi bana 😂 veya anne ile ilişkinin sorun olmaması da baya gelişmişlik olsa gerek nede olsa kutsal ırk değil mi
Hajahah cengiz han dönemini günümüze uyarlayıp mı karar verdin güleyim bari🤭
Yorumlarından anlaşılacağı üzere sen eİklik kompleksini aşamamış bir ırkçıaın n o yüzden senle yapıcı bir tartışma imkansız ve hata bende ki bu soruya cevap verdim hatırlatırım ki konumuz gelişim ve insanın Özgüveni yani siz o zamanda olsaydınız o yasya uyardınız öyle mi 😂😂
Birde düzgün yazabilsen keşke
Özgüven ile sosyal çevre doğru orantılıdır bebişko. Ne kadar sosyalsen ve diğer insanlarla iletişim halindeysen o kadar özgüven sahibisindir🤗
Hahaha :D bu tezini tek başıma çürütüyorum 3yıldır arkadaşlarım ile gçrüşmüyorum ama özgüvenli olduğumu tanınadığım kişiler söylüyor..
Elbette istisnalar olabilir beybi. benimkisi bir tez değik kanun veya yasa. Senin doğanda var demektir. Ayrıca boyle bir soru sorman özgüven problemin olduğunuda gösterebilir.😊😊😊
Yok ben şu an okumuyorum çalışmıyorum biri bana özgüvenin yüksek baya demişti.. Cadı diyen oldu sen hukuk oku diyen oldu çenemden ötürü.. acaba okumuyorum üniversite de okumadım ya o özgüven sana fazla mı demek istedi acaba diye düşünüyorumm🤔
Belki de çenen fazla açık kaldığı için hukik oku demiştir beybi.😂
Hayır kendimi ezdirmeyen biriyim savunma olunca çenem düşüyor normalde aramam sormam bile :D
Bunu söyleyen sulh hukuk mahkemesinde çalışan biriydi beni tanıyan biri değil..
Anladım bebişko. Belki de o yüzden kimse yanına yaklaşmıyor ve çevre konusunda problem yaşıyorsun😜
Arkadaşım var ama ben buluşmuyorum🤔 git be yazdığım her halta muhalefetsin burda ağa benimm:)))
Ben psikoloji okudum beybi. Senin gerçek karakterini tahlil ediyorum. Anlaşılan özgüve in bana sökmüyor😂😂
Yaaa yorumlasana benii :)
Yukarıdakiler yeterli değil mi😂
İlk yorumunda dediğini çürütmüş biri olrak hayır çok genelleme kpnuşuyorsun? Sanki pskolojik olarak tek tip varmış gibi yorumun. Sence yeterli mi?
Bebeğin sizin gibi çenesi düşük çok insan tanıdım ben. Bu özgüven demek degildir şekerim
Çenem düşük değil anlaman da sorun mu var :D Bana hukuk okumam gerektiğini söyleyenle oturup çene çaldım falan mı sanıyorsun :D beni telefonunda arama listende asla görmezsin mesaj nadir atarım konu yoksa konuşmak için çabalamam bile nasıl çenesi düşük oluyorsam neyse boşver sen genelleme yorum yap nede olsa her meslekte işini iyi yapanda var kötü yapanda :)) iyi geceler
Bebeğim birine hukuk okumalıymışsın demek kinaye yapmaktır
Bunu bir kişi söylmedi ama boşver cidden :D olmuyor insan tanıya tanıya deneyim kazanarak inşallah işinde iyi olursun 😘
Bende öpüyorum bebişko. Kendine çok iyi bak
Sendekendine iyi bak beni çözemeyenpskoloğum 🥰😘 ( not: laf sokmadım)
Bebeğim bakıyorum aşka geldin. Not: kesinlikle laf sokmuyorum
Hahahah kavga ede ede muahlefet ola ola içim şişti düzgün yorumlarsın dedim ama yapamadın gönlünü hoş tutup yolluyorum işte ilerde bikasınada yapmaa diye 😂🤫🤫
Yok sokaktaki krolara bak hem işsizler hem okumuyorlar ama Özgüven tavan
Ya ben onlardan mı bahsediyorum örneğe bak:DD
Eğer üniversite okumak veya çalışmak çok büyük arzun değilse ya da bu sorunu atlattı isen neden özgüven sorunu olsun ki?
Evet öyle olmalı ezik olmalı
Ölsün hatta falan:D
Aynen sürünsün:)
Alakası yok.
Hayır
Detaya +999
Ne alakası var ya
Bizim ülkede ki bazıları o kafada..
Aman salak dolu ortalık işte