Herkes Mercedes CLA 200 koparır seni diyorlar dış görünüşü muhteşem ayrıca 185 HP motor Benzinli ve 30 Krş yakıyor diyorlar ayrıca sprotif bir araba 250'nin üzerine çıkar diyorlar siz hangisini önerirsiniz bana sürat yapan, konforlu ve hızlı bir araba istiyorum Mercedes, BMW dışındada olabilir.
Cevabın nedir?
Sağlık & Diyet konusunda 443 cevap paylaştı. Audi veya BMW derim ben
model sorarsan eger zevkini bilmek lazim
yani daha cok iki kapili birsey mi tercih edersin yoksa az daha büyük birseyler mi vs
BMW 6.45 cok hosuma gidiyor mesela (türkiyedeki fiyatini bilmiyorum ama)
tabi 5 seriside gayet hos
ayni anda Audi A5 cok begeniyorum ama ayni sekilde bir A6da cok $Ik bir araba06 Yorumla- Soran+1 yıl
Bu tarz. :)
www.arabalar.gen.tr/.../foto-04.jpg - Soran+1 yıl
Arkadaş A8 al demiş Garanti bankasına sahip değilizki. :D O değilde bu BMW 4 nasıl dehşet değilmi? :/
- Soran+1 yıl
200 Bin TL'miş gerekirse bütçeyi arttırabilirim.
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Sana kim bu arabanın 30 krş yaktığını söylediyse, o adamın bir hafızasını yokla.Kesin bizden 20 sene öncesini yaşıyor.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne kadar yakıyor ki kardeş tahmini ayrıca bana ne önerirsin bu fiyat aralığında, istediğim özelliklerde? :/
- +1 yıl
Bahsettiğin rakama çok güzel bir spor araba alabilirsin.Ben olsam Mercedes E 250 Coupe alırım.Tabi zevk meselesi bu.
- Soran+1 yıl
Birisi şimdi aklıma bu arabayı soktu bu nasıldır sence abi? :/ BMW 4 184 HP motor, Dizel 21 Krş yakıt değeri maksimum 243 Km hız donanım, konfor on numaraymış. :/
www.arabalar.gen.tr/.../foto-04.jpg - +1 yıl
Güzel araba kardeşim, fakat ben bmv tercih etmem.Bmv ler asfalt arabasıdır, dur kalka gelmez.Mercedesler kadar dayanıklı değildir.Yine de senin tercihin.
- Soran+1 yıl
Mercedes kaliteside bir başka oluyor tabiki abi Mercedes CLA 200 düşünüyordum olumsuz yorumlar aldım.
- +1 yıl
Sen benim dediğim alete bak, bir de Audi A5 e bak.Şekil olarak ve karizma olarak da çok iyi alet.İkisi arasında tercih yap bence.
adaletine edeyim dünya :D takıl kafana göre kardeşim 150 bin tl lik araba kötü olmaz hangisini alırsan al :D
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden isyan ettim kardeşim? :/ :D
- Soran+1 yıl
Kanka biraz param var maddi durumum iyi ayrıca bankadan'da çekicem bütçeyi 200 Bin TL'ye akdar çıkarabilirim araba hastasıyım. :D
- Soran+1 yıl
Hayırlısı olsun be kardeş Eski kasa Seat Leonlar dehşet araçlardır yakıt değeride iyidir Alman motoru vardır Wolswogen'in 200 Km'yi rahat geçersin onlarada bakmanı öneririm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
- +1 yıl
Nissan Skyline www.sahibinden.com/.../detay
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 562 cevap paylaştı. volvo s60 alabilrsin spor bir araba değil ama kaza yparsan sağ kurtulma şansın daha fazla 220 yi rahat geçersin o kadar sağlamda motor var
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Volvo'da muhteşem ya ama konforu, yakıt değeri nedir kardeş Volvonun? :/
- Soran+1 yıl
Bu araba nasıldır kardeş BMW 4, 184 HP motor, Dizel 21 Krş yakıt değeri var ayrıca 243 Km maksimum hız konfor ve donanım on numaraymış. :/
www.arabalar.gen.tr/.../foto-04.jpg - Soran+1 yıl
Yok abi ya bu yeni kasalar beni feci etkiliyor dışarıdan bakıldığında gerçekten havada atmak istiyorum. :D
- +1 yıl
Doğru demişler Mercedes konforda bir numara 2014 modelleri çok dikkat çekici
05 Yorumla- Soran+1 yıl
www.arabalar.gen.tr/.../foto-04.jpg
Buda muhteşem ama BMW 4 serisi 184 HP motor, 243 Km hız, Dizel Km başı 21 Krş yakıyormuş donanım ve tarz harika.
Evet güzel ama Mercedes biraz daha dikkat çekici BMW resimdeki gibi çekici gelmiyor şimdiki mercedesler biraz daha oval ve içleri BMW den daha geniş ful donanım çekip tavanı cam yaptırırsan çok iyi bir araç sürmeye kıyamazsın
- Soran+1 yıl
Haklısın Mercedes'te on numara harika bir araç ya Mercedes'in hangi modelini daha çok önerirsiniz? :/
- +1 yıl
C serisi çok fena
- +1 yıl
Ve cla :P
volvo s60 bence aşırı teknolojik özellikleri var oto-park. com un test videosunu izle
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Volvo S60 iyi araba sizcede benim ihtiyaçları karşılarmı acaba? Yani hız, konfor, sağlamlık? :/
- +1 yıl
bmw 320 i ed sıfır 130.000 bin
peugeot rcz sıfır 100.000bin
ya da dediğin gibi mercedes al05 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki bu nasıl BMW 4. :/
güzelmiş sportif ve estetik bir araba paraya kıyarım diyorsan bence on numara
- Soran+1 yıl
200 TL fiyatı bu kadar bütçeyi gözden çıkarabilirim yani değermi?
- Soran+1 yıl
200 Bin TL diyecektim.
- +1 yıl
abi bir araba için kendini zora sokma eğer ben üstesinden gelebiliyorum diyorsan al bmw'nin her arabası çok güzel aynı şekilde mercedesinde öyle eğer içinden değer bu arabaya diyorsan al
BMW Z4 sDrive 20i Dynamic
www.sahibinden.com/.../detay
www.sahibinden.com/.../detay
- +1 yıl
al takıl zaten zevksizsin herşey yakışır
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden hangi arabayı önerirsin? :/
audi A8 derim başka bişey demiyorum.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Bro ne yaptın sen o kadar param olsa gider Ferrari çekerim altıma. :D
- Soran+1 yıl
A8 dehşet araba biliyorum bir keresinde gördüm Traktör gibi ses çıkarıyordu motoru çok güçlüydü. :D
- Soran+1 yıl
Abi bildiğimiz Traktör gibi ses çıkarıyordu bizim belediye başkanında var onun arabasıydı. :D
- +1 yıl
Jeep Compass, tapıyorum o arabaya
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bana BMW 320, Mercedez AMG serisi bir tarz araba lazım bro. :D
Cla 200 ler 1.6 156 hp senı yenısler kanks :)
07 Yorumla- Soran+1 yıl
O zaman hangi araba önerirsin kanks? :D
- Soran+1 yıl
Paramız olsada Plymoouth Hemi Cuda ya da Camaro SS alsak 1970 model be kanks. :D O değilde BMW kötümü neden? :/
- Soran+1 yıl
www.arabalar.gen.tr/.../foto-04.jpg
Yapma kankss yakıyor. :D :D
mercedes c180 amg
00 Yorumlabence dolmuş al
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Oldu kiralar para kazanırım. :D
- Soran+1 yıl
1991 model dolmuş iyi kayar. :D
Sağlık & Diyet konusunda 5,2b cevap paylaştı. Audi
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Audi kaç? :/
- Soran+1 yıl
Ooo onlarda müthiş Q7 hepsini ezer geçer ama. :)
Sağlık & Diyet konusunda 6,9b cevap paylaştı. At arabası al
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Sebze, meyve satarız kasasında. :D
- +1 yıl
Midibüs al.
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Arkadaşlar 100-150 Bin TL arası hangi araçları öneririsiniz bana? Dışarıdan dikkat çeken süratli ve konforlu araba ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar