Var mi aramızda Adige Çeçen Lazgi Abhaz Oset , kısaca Kafkassss :) bir kaç Çeçen bir Dağıstanlı buldum, ay ne sevindim anlatamam :) ben Çeçenim , yari Adige (Çerkes) . Kabardey Kabardey Kabardey hey haaaaa !!! :)
Cevabın nedir?
+1 yılKafkasyanın Tek Özgür Müsliman Devleti Olan Azerbaycandan Var :)...
Nogay, Karaçay, Kabarta-Balkariya, Dağıstan, Çeçenistan, Ahıska, Abhasiya, Kumuk, kısaca tüm kafkasya halkı bizim kardeşimiz !!!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen gürcüyüm :) çeçenlere yakın bir kafkasız işte :))
16 Yorumla- +1 yıl
Bak Gürcüler le Çeçenler cidden çok yakındır :)) erkek arkadaşım da Çeçen ben de , o çok sever Gürcüleri hep arkadaşları Gürcü :))
- +1 yıl
evet çeçenlere yakınız doğrudur :) severiz de birbirimizi :) ama ben pek gürcü tanımıyorum kendi ailem dışında
- +1 yıl
Avcılarda oturuyorum ben burada aşırı çok. Direkt ortak gelenler hep Türkçe bilmeyen bile çok :) erkek arkadaşım da İnegöl de oturuyor bisuru gürcü koyu var :)
- +1 yıl
düzce , ordu , bursa ve Ankara akrabalar var evet ama kendimiz dışındakilere denk gelmedim ama türkiyede çok gürcü var doğru :)
- +1 yıl
Evet Çeçen den çok :)
- +1 yıl
evet :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇeçen olmak övülecek bir mevzu değildir Teröristlerdir ve Rusya Federasyonun da bulunan ayrılıkçı bir etnik gruptur asla desteklenmeme lidir.
12 Yorumla- +1 yıl
Çeçenler terörist değildir
- +1 yıl
@firdevs_13 teröristtir ve rusyanın toprak bütünlüğünü tehdit ediyor.
Diğer konusunda 369 cevap paylaştı. Çerkes abhaza allah muhafaza derler (şaka şaka
116 Yorumla- +1 yıl
Hı evet Adige be Abhaza Allah muhafaza :))) bir de Worapsow Adiğağe Worapsow Abazağe (Yaşasın Çerkesler Yaşasın Abhazlar) derlerrrrr :)))
- +1 yıl
Ask olsun :)
- +1 yıl
Bende marasliyim :) evet özellikle Çerkeslerin Kabardey isimli bir boyuyla kanlı bicaklilar :) ama sonuçta bir ağacın dallariyiz iste kopmamaya yok olmamaya çalışıyoruz.
- +1 yıl
Estağfurullah , asla ayrım değil, ama iste malum dil yok oluyor asimile oluyor bu milletler yok oluyor. Cevap verenlere bir bak, bir oku cevapları, kimi hangi boydan onu bilmiyor kimi Çerkes olduğunu bilmiyor, iki kuşak sonra yok olacak gibi millet. Yoksa , o ağaç bir çok dala sahip zaten, hepimiz bir yerde akrabayiz :)
- +1 yıl
o anlamda değil tabii birazda latife benimkisi çerkesler çerkez ethem zamanında toprak istemişlersede bunda ısrar etmediler nede olsa beraber savaşıp kuruldu bu ülke ancak herkes şunu iyi bilmelidirki çerkesler abhazlar lazlar pomaklar vede kürtler bunlar kendi kültürü ve kendi dili olan halklardır... kendi kültürü ve kendi dili olan halklar hiç bir zaman asimile olmazlar özellikle dilleri yok olmaz bunun teminatı hiç zaman aşağı inmeyecek olan şanlı bayrağımızdır...
- +1 yıl
Tarih tekerrurlerle doludur. O yanlış , yandaş yazılan tarih yüzünden bizi yıllarca hainin torunu hain Çerkes Ethemin torunu diye çağırdılar. Her neyse güzel bir yazı olmuş :) inşallah dediginiz gibi yok olmazlar. Olmayız.
- +1 yıl
arkadaşlar aslında bu bahse konu olaylar tam tarıhte anlatılanlar gııb degıl benım dedem ve anneannem dedem oldukca köklü cerkez aılesındendır bılecık tarafında ve cerkez etem karısıklar donemınde onlarda kalmıs ozaman kı mevzu ısyandan zıyade sımdıkı gıbı sıyası cekısmeden dolayı ıftıra atılmasıdır ısyan etti gıbısnden aslında cerkez ethem ve cephe arkdasları bu topraklar ıcın canını dısıne takıp düşmana kök söktürmüşlerdir bunları bır yerlede okumadım 1. agızdan duyduklarımı aktarıyorum dedemde oldukca etkın ve savascı bırıydı hatta ısım soyad vermım tanıyan cıkar bulundugu ilçeye onun ısmı verılmıstır.cerkezlerın kahramanlıkları görmezlıkten gelınemez bu ülke ıcın ez az herkes
kadar katkımız var - +1 yıl
Evet, Türkiye deki Kafkas kökenli vatandaşları örgütlemiş ve takdire şayan bir mücadele vermistir bu ülke için.
- +1 yıl
Vaaaay Çerkesce tesekkur de ediyor :)) dogru karar vermisim bak :))) Süğogu maf ! (Yolun aydın olsun) :))
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
32Cevap
- Diğer konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılkafkasyadan bizim fakülteye gelen arkadaşım var hemen kanım kaynadı çocuğa ama Türkmüş yani kafkasya Türklerinden dağıstanlı o da
22 Yorumla- +1 yıl
Avar dır arkadaş :) dağıstan da türk çok avarlar :)
- +1 yıl
Benim baba tarafımda dağıstandan türkiyeye göçmüşler dağıstanlıyım yani bende :D
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ulan sonra ben milliyetçi olunca kabahat oluyor... :)
169 Yorumla- +1 yıl
Bu milliyetçilik değil ki , merak ettim zaten azicigiz :))
- +1 yıl
O halde milliyetciyim :)) yav herkesin içinde vardır bir parca milliyetcilik
- +1 yıl
Atropates https://tr.wikipedia.org/wiki/Milliyet%C3%A7ilik şunu bir oku
- +1 yıl
"Azizim" paylasimimdan ne istiyorsun :))
- +1 yıl
Bu arada nazi candir :))
- +1 yıl
KS ye üye olduğumdan beri felsefi ve iğneleyici cevaplarına hasta olmuyor değilim :))) bir müstehcen sorun yüzünden takibi birakmistim ! :)
- +1 yıl
Korkulur nibjog korkulur senden ! :))))
- +1 yıl
Pardon evet kaptirmisim kendimi :) Azerbaycan Türküysen Lezginka bilirsin?:)
- +1 yıl
Evet o Kafkas dansı :) ne diyim, tuhafsin :))
- +1 yıl
Eminim eminim :) neyse sen de akrabasin :)
- +1 yıl
Şempanze?
- +1 yıl
O halde akraba değiliz ;)
- +1 yıl
Ciddi olamazsın? :))) yav varya resmen dlga geciyosun insan kotu hissediyo :)))
- +1 yıl
Geciyosun :)
- +1 yıl
Ahlaksizdan sonra yazdığım kelimeye bak hatırlarsin
- +1 yıl
Yazdigin pardon :)))
- +1 yıl
Boşver hoş değildi :)
- +1 yıl
Ayıp iste takibi bile birakmistim
- +1 yıl
E bence evet
- +1 yıl
Hele bir bak sordugun sorulara
- +1 yıl
Dalga geçme rica edicem :)
- +1 yıl
Atropates ne demek bu arada
- +1 yıl
He valla tam :D
- +1 yıl
Buymus basarinin sırrı demeeek :))
- +1 yıl
Sana kapanış ta bir lezginka hediye edeyim mi tuhaf adam :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Wuhuuu garmon candir :)
- +1 yıl
Kamikaze atak: https://www.youtube.com/watch?v=FRC0HtaF3sY
- +1 yıl
Kadının mimiklerini takildim müzikten çok :)))
- +1 yıl
Çok kaş göz hareketi yapiyo :)) ama başarıli , boyle garmon calabilsem düğünlerden cikmam
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Rica ediyorum bu paylaşım altında müstehcen konuşma bari :D
- +1 yıl
!!!
- +1 yıl
Hayret bir durum :D
- +1 yıl
Abooo al başına belayi :D
- +1 yıl
Bakale, ne zaman bikican? :(
Oralar çok karışık. Sarp sınır kapısından başlar ta Kırım'a kadar karmakarışık bir coğrafya
00 YorumlaDiğer konusunda 827 cevap paylaştı. ben çerkesim adige abzeh die sölym düzcedenm
youw yera pşinowa :)00 Yorumla
+1 yılbaba tarafı kürt anne tarafı çerkes ben hem kürt hem çerkesim...
113 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu asimile olmayan insana :) annem Çerkes deseydin uzulecektim, hem kürt hem Çerkes im diyince çok sevindim :)
- +1 yıl
ne mutlu asimile olmayana diyorsun da geçen kürtlere faşistlik yapıyordun ^^
- +1 yıl
Faşist değilim ben. Kürt ya da Türk bayrağı hariç her beyragi benimsemiş Türk, Laz, Arnavut, Gürcü, Boşnak, Abhaz, Cerkes, dahi o bayrağa el uzatsa vururum. Vatana ihanet günahtır, o bayrak namustur, korumak boynumuzun borcudur! Bu bir Çeçen olsa dahi.
- +1 yıl
kürtlerin yaptığı vatana ihanet değildir. çeçenlerin rusyada sahip olduğu haklara onlar da türkiyede sahip olmak istiyor fazlası değil emin ol. sen burdaki güya müslüman geçinen faşistlere bakarak kürtler için bir düşmanlık besleme
- +1 yıl
Rusyanin Cecenlere yaptigiyla Turklerin Kürtlere yaptığını (!) nasıl kiyaslarsin? Çeçen leri avliyorlar sokaklarda, sen Türk'un faydalandığı imkânın hangi sinden faydalanamiyorsun değerli kardeşim? Biz kaybettiğimiz topraklar için tam 500 yildir savasiyoruz, peki siz kaybettiginiz ne için savaşıyorsunuz? Bu neyin kavgası?
- +1 yıl
saçmalama pkk kurulana kadar kürtleri de sokakta avlıyorlardı. hiçbir darkı yok. kürdistanı 4 parçaya ayıran kafir devletlerin anlaşmasına imza atan devlete karşı isyan edilir tabi ki. çeçene gelince topraklarımız kürde gelince toprağı yok.. nasıl müslümanlık bu? nasıl haktan yana olmak?
- +1 yıl
Kardeşim, muslumanligimi sorgulama. Senin o haksiz davani hakli göstermek meşrulaştırma ya çalışmak için alet ettiğin din için benim koca ırkım bitti. 500 yildir kan dokuyor can veriyor.
- +1 yıl
kürtler de islam bayrağı altında yaşarken sorun yoktu ama kemalist devlet bunu bitirdi. ben rusyada çerkes türkiyede kürdüm islam da bunu emreder sosyalizm de. nerede ezilen varsa yanında olacaksın
- +1 yıl
Kürtler ezilse yanlarında olurduk emin ol. AC bak bir şu an Suriye de ne kadar Çeçen var.
- +1 yıl
pkk islamcı bir örgüt olmadığı için bu düşmanlığınız ama bu tamamen kürtlerin özgürlüğüne düşman olmanızı gerektirmiyor. pkk'nin ideolojisine karşı olabilirsin ama kürtlerin özgür olması gerektiğini savunmak zorundasın yoksa ırkçılık yapmış olursun islamdan çıkarsın
- +1 yıl
Seninle sabaha kadar tartissak ne sen benim düşüncelerimi kabul edrsin ne ben senin düşüncelerini. o yüzden Allaha emanetsin kardeşim.
- +1 yıl
kurdistan goristan ji bo faşistan ^^
- +1 yıl
Wuzınççevu wuşet !
Burada yapılan tek şey ayrımcılık. Kökü mevzu değil de dalları mevzu yapmanız ilginç..
115 Yorumla- +1 yıl
Hic bir Çeçen Çerkesim demez. ya da Oset Lazgiyim demez. Soruyu o yüzden öyle sordum. Yoksa ben zaten '
Birleşik Kafkasya'ciyim. - +1 yıl
okumatan zarar gelmez duymaktan gelir.
www.hermeskitap.com/.../product_info.php - +1 yıl
Türkler nasıl oluyor da tüm insanların atası oluyor bu yalnızca faşist bir yazarın yazısı olsa gerek. Türkler orta asyada konar göçer yasarken henüz, adamlar mısırda imparatorluk kurmuştu
- +1 yıl
Bahsettiğim adamlar Kafkaslar olsaydı evet fasistlik olurdu ama araplardan bahsettim. Kimse kimseden ustun değildir. Yalnızca ayni dili konuştuğum ayni kani tasidigim insanlarla tanışmak istedim, "üstünlük ırkta değil, takvadadir"
- +1 yıl
Okumaktan zarar gelmez tabiki ancak doğru olanı okumak gerekir..
- +1 yıl
Ben Türkler üstün demedim senin bu şekilde soru sormanın yanlış olduğunu söyledim. Sende kendimden olanları merak ettim dedin ben de sana bir amerikalı tarafından yapılan araştırlamlarının sonucunda yazdığı bir kitap önerdim. Sen okumaya karşı bir insansın demek. Ha yok ben daha detaylı araştırma yaptım adam yalan söylüyor dersen o da senin takdirin.
- +1 yıl
Bunu bir sen kabul ediyorsun, bir de Atsız kabul ederdi heralde
- +1 yıl
Bunu derken kastın ne ben burada şu şöyledir bu böyledir demedim neyi kabul edeyim sadece bir kitap önerdim. Bu bile bodoslama bir şekilde tepki vermene yetti. Örümcek kafalı diyorlar ya işte onlar okumaya yeni şeyler öğrenmeye ya da karşı fikirdeki bilgileri bilmeye anlamaya kendini kapatanlara. Sen de mi onlardansın?
- +1 yıl
Yunan mitolojisinin çerkesler tarafından yüz yıllar önce yazıldığını var sayarsak biz daha eskiyiz.. Bunuda araştır kanıtlanmıştır... Türk bir öğretim görevlisi tarafından
- +1 yıl
Bak işte okuyorsun anca konuşuyorsun adam dünya insanın 3 ırkın bu ırklardan en büyüğün Türkler olduğunu söylüyor. Ve adamın bahsettiği tarih M.Ö. 1000lerce yıl kitapdan önce önbilgi olsun diye makale adresi veriyorum.
www.haber61.net/...ar-hepiniz-turksunuz-43956h.htm - +1 yıl
Bunuda okuyup dönücem sana
Abreks daha bu soruyu görmedi sanirim. :) yanlis hatirlamiyorsam oda boyle biseydi :))
04 Yorumla- +1 yıl
Tanıyorum abreksi Çeçen kardesm :)) ama bir düzeltme yapalım , o zeka küpü arkadaşım abreks yazmış fakat doğrusu abrek ve savaşçı demek :) adini görünce hemen yazmıştım akraba çıktık :))
- +1 yıl
Abreks duuuuy :))
+1 yılBenim anneannemler Çeçen savaşında gelmiş türkiyeye tedavi için.
00 YorumlaDiğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. :* çerkesmişiz ama hiç ilgilenmiyorum ben ya.
115 Yorumla- +1 yıl
Düğüne gidiyorsan Şeşen oynayabiliyorsan tamam :* ilgilen Cerkes kızı o sana verilmiş bir hediyeee :))
- +1 yıl
Kabardey sen tamam zaten :)) memleket nere?
- +1 yıl
Tabi o güzel uzunyayla ya gitmediginiz için oluyor hep bunlar !:) Eniştem de oralı Kabardey. Toprağına kurban olduğum yer Çerkeslerin mabedi resmen :)
- +1 yıl
İlgilen ama.. :) asimile oluyoruz..
- +1 yıl
Bence ilgilenme çerkesmişim diyosan eğer başkalarınıda asimile edersin.
- +1 yıl
Gelecek nesil onu da bilmeyecek o ailede :(
- +1 yıl
Bunu anlatabilmek için geniş bir zaman , ve dedem lazımdı..
- +1 yıl
Belli fakat değerlerin bunlar senin sahip cikman gereken. Annen de Çerkes mi
- +1 yıl
O zaman sana çok da birşey demeye hakkim yok.. :)
+1 yılBende de Çerkeslik var.
19 Yorumla- +1 yıl
Anne mi? :)
- +1 yıl
İki taraftada var.
- +1 yıl
Kabardey? Abzeh?
- +1 yıl
Adigey
- +1 yıl
Kollarını kabul etmiyorsun yani :)
- +1 yıl
Valla çok derin bilgiye sahip değilim dolayısıyla net birşey diyemiyorum :)
- +1 yıl
Bir yarım Cerkes daha :(((
- +1 yıl
Evet tam değil, ucundan Çerkes :)
- +1 yıl
Neyse akrabayiz sevdim hemen :))
- Diğer konusunda 556 cevap paylaştı.
+1 yılHep Çeçen bir bayanla tanışmak istemişimdir :))
15 Yorumla- +1 yıl
Memnun oldum o vakit :))
- +1 yıl
Bende; Ethem'in Torunu... :)
- +1 yıl
Çerkes Çerkes Çerkes hey haaaa! :)))
- +1 yıl
Soyadın ne kubaneli mi
- +1 yıl
Yok hayır o nerden çıktı ne demek?
Has cerkes var vyane gaberdey vuyade gaberdey :)
16 Yorumla- +1 yıl
Heyy gidi Adigey ! Si kasenir Kabardey! Digoja Yendrey !! :))
- +1 yıl
Düğünlerde bunları söylerler bağıra bağıra , oynayan da daha bir coşar atropates :D dur link atacam bak da düğün gör :))
- +1 yıl
İzle bak neymiş o :))
Ananem abzeh kabardey
14 Yorumla- +1 yıl
Memleket? :)
- +1 yıl
Azizim, muhtemelen "sen daha milliyetçilik nedir, onu bil, öyle konuş..." tarzı bir söylemi ima etmek adına bu bağlantının paylaşımında bulundunuz.
...lütfen, muhtemelen kendinizin dahi okumamış olduğu bağlantıları paylaşmak yerine, duygu ve düşüncelerinizi, gelin, kendi ifadelerinizle belirtin... :) - +1 yıl
Maraş :)
+1 yılCerkesim ben kabardeyim
00 Yorumla
+1 yılAbhazaların neyi var la
19 Yorumla- +1 yıl
Abhaz misin nibjog :)))
- +1 yıl
Abhazlık varda kotu bır yanı mı var dıllerını bılmıom ama :D
- +1 yıl
Yok canim o komik bir deyim sadece :))) abhazlar savasip bagimszligini kaniyla alan bir millettr :)
- +1 yıl
Abhazalar nasıldır bılmıyorum ama nerede bulunduklarını fılan bılıyorum abhazya türklerindeniz yarı
- +1 yıl
Sen Avar ya da Nogay misin kardesim? Yanilmiyosam Avarlar ve Nogaylar var Abhazyada
- +1 yıl
onu bılmıyorum ama babam abhazya turklerınden bana abhazyalıyız demıstı esmer olanlar hangılerı :D
- +1 yıl
O genetik bisey irkla alakasi yok :)) geneli beyaz tenli.olur ama Abhazlarin :) bilmiyorm belki Abhazsinidr habern yoktur sanmiyorm Abhazyadan surgunle Turk geldigini :)
- +1 yıl
bir şekilde gelmısız işte Bütün ırkları seviyorum sıkıntı yok hainlik yapanlar hariç
- +1 yıl
İste budur :)
+1 yılBende DAĞISTAN'lıyım ama Türk deilim maarulaw
121 Yorumla- +1 yıl
Lazgi misin sigoş?
- +1 yıl
Aslında bu diasporada öyle diyolar ama orda maarulaw diyolar
- +1 yıl
Nerelisin peki
- +1 yıl
Kahramanmaras
- +1 yıl
Çardak, Gücük? :D
- +1 yıl
Cardaaak :D bakale sigoş sen de mi maraslisin :)
- +1 yıl
:D hayır ama ilgiliyim kökenle köyünüz güzel miş duydum mehmetbey Köyü'ne geldim bir defa arkadaşım var oralı
- +1 yıl
Tüm turkiyenin Cecenleri Çardağı bilir :))
- +1 yıl
MEDET Amca'yı unutmadık biliriz.. Allah rahmet eylesin :((
- +1 yıl
Mekanı cennet olsun "Sahibimizin" ...
- +1 yıl
Destekçisiyiz tüm mücadele eden kardeşlerimizin ÇERKES ÇEÇEN DAĞISTANLI ABHAZ farketmez
- +1 yıl
Her ne kadar Basayev Dudayev zamanı gibi değilse Çeçenistan, desteğe devam..
- +1 yıl
Kadirov denen adamı indirmeden olmaz size zarar veriyo hain
- +1 yıl
Kadirovu indirmek demek Rusya yı indirmek demek. Ne yazikk ki bu da kolay sayılmaz..
- +1 yıl
Eed zorda olsa pes etmek yok mücadeleye devam ;)
- +1 yıl
Devam insAllah ;)
- +1 yıl
Bide şu aslını inkar eden beni engellemiş.. Ona söylermisin aslını inkar edenin... Demiş adamın biri :D
- +1 yıl
:))) atamız Şeyh Şamil de güzel birşey demiş :)))
- +1 yıl
Isim ne bu arada, özelden yaz istersen
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
@Soganekmek bende dağıstanlıyım baba tarafımız hep ordan göçmüş
Diğer konusunda 392 cevap paylaştı. çerkes bir arkadaşım var . çok iyi biri :)
13 Yorumla- +1 yıl
Hele bir gece misafir ol sen onaa :)
- +1 yıl
Yedirmeyi icirmeyi severik :D
afşinlimisin yoksa sen :))
17 Yorumla- +1 yıl
Akraba dolu ordaaa :)) sen nerelisin nibjog :))
- +1 yıl
Bilmiyorum orayı sigoş?
- +1 yıl
Bilemedim iki.. Bizimkiler bilir ama simdi uyandirip bunu sorarsam Çeçen bir anneye, beni vurur :D
- +1 yıl
Sıthode nasılsın demek sigoş kabardeyce.abzehcede sude wusıt. Bu hangi boyun dili? Wubıh mi?
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok ama hatko falan tanırım yani.
03 Yorumla- +1 yıl
Hatko muuu nerden taniyorsun :)
- +1 yıl
Eveeeet :)) yeşil zemin üstüne sari on iki yildiz üc ok :))
- Diğer konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılTüm Halklara Selam :) ..
13 Yorumla- +1 yıl
Ve aleykumselam :)
- +1 yıl
:), İyi Geceler..
- +1 yıl
İyi geceler efenim :)
+1 yılÇeçenim ELHAMDÜLİLLAH..!
00 Yorumla
+1 yılçerkesmişim ama bilmem en ufak kültürlerini
17 Yorumla- +1 yıl
Çok aci be sigoş... Bu yok olması demek Çerkeslerin ve Çerkesligin.. Senin çocukların hic bilmeyecek.. Onun çocukları da Çerkes olduklarını bile bilmeyecek,. Kötü..
- +1 yıl
Türk olduklarını bilseler kafi :)
- +1 yıl
Ama Çerkes olup neden Türk bilsinler ki? İçimi acitti benim..
- +1 yıl
Türküz sonuçta.Bu toprakların ekmegini yiyecekler.Pislemelerini istemem.Ayrı gayrı yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.Sonuçta diger bazı dogudaki ırklar gibi olmak kötü anılmak istemem dogrusu.Laz kafası var bende
- +1 yıl
Tam laz kafası evet. Çerkesler hic bir zaman ihanet etmedi ki bu toprağa.Çerkes sen Türk değilsin, Türksen Çerkes değilsin. İki ayrı ırk. iki ayrı millet. Hic bir türk cerkesiz sonuçta demez öyle değil mi?
- +1 yıl
At hırsızı derler bize hey ha ! :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman sana bir soru.. yewo pshinawa ne demek?
00 Yorumla
+1 yıladigeyim
17 Yorumla- +1 yıl
Hangi boyundan?
- +1 yıl
abzehım babam ğırbı annem şevcen
- +1 yıl
Soyunu sopunu bu kadar iyi bilen ilk üye tebrikler :)
- +1 yıl
teşekkürler:) nerden geldiğini bilmeyen nereye gideceğini bilemez
- +1 yıl
Atasını bilmeyen it peşinde gezer (Şeyh Şamil) :)
- +1 yıl
efsane lider Şeyh Şamil ve Cahar Dudayev.Allah rahmet eylesin inş hepsine
- +1 yıl
Amiiinn
yok istanbullu verek olmamı?
111 Yorumla- +1 yıl
İlle de Cerkes :))
- +1 yıl
Hadi :D
- +1 yıl
Oldu diyince hadi dedim :)
- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
Çerkes değil! sin ama en uzun muhabbeti senle ettik :)))
- +1 yıl
Ahahahaha :D ;D Allah seni naapmasin :D
+1 yılsapına kadar adige;)
03 Yorumla- +1 yıl
Kabardey sin sen sigoş? :))
- +1 yıl
şapsu
- +1 yıl
Fark etmez Şapsığlar candir :)
Cecence biliyorum
11 YorumlaBiyerde de eksik olalım :)
00 Yorumlabuyrun benim? :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbhazız biz de.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayayraaaaa !!! :)))
+1 yılabhazım
00 YorumlaDiğer konusunda 481 cevap paylaştı. adige.
01 Yorumla- +1 yıl
Adigeye wey wey ! Wey wey wey wey! Sapsiga wey wey! Wey wey wey wey! :D
Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Vardır illaki
00 Yorumla
+1 yılubih im ;)
00 YorumlaBurdayız...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇeçen kızı ^^
01 Yorumla- +1 yıl
Buyrun benim :)
+1 yılBen çeçenistan lıyım
00 YorumlaBurdayız