Diğer Var mı aramızda Türkçüler? ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Caner Kara yazarda güzel olmaz mı..- Ötüken Türkçülük Derneği.🤘 Var mı aramızda Türkçüler? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. 2 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Allahına kurban, hoşgeldin🤘 Yorumla
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Diğer konusunda 385 cevap paylaştı. Irkçılığın her türlüsünden rahatsız oluyorum. Milliyetçilik kavramları benim lügatımda yok 1 3 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Irkçılık yapmıyor burda hiçkimse canım, Milliyetçi olup olmamanda aynı şekilde senin kararın. Yorumla Burbie +1 yıl Basbaya ırkçılık kusura bakma. Bu konular hoşuma gitmiyor aşırı gereksiz. İnsanları kategorizeleştirme hakkını size kim veriyor anlamıyorum. Neyse.. Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Bize vermiyor herkesin siyası görüşü farklıdır kuzu. Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Irkların değil insanlığın gücüne inanırım. Bu vatan için seve seve ölürüm ama şu veya bu ırkın veya partinin hizmetkârı değilim. 1 0 Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz;Çünkü bu yol kutludur, gider Tanrı Dağına. 1 0 Yorumla
omerorhann Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kendisi ırkçı birisi, sevmiyorum. 2 4 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Kim ırkçı kardeşim? Yorumla omerorhann +1 yıl Caner Kara Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Ne ırkçılığını gördün şimdiye kadar? Yorumla omerorhann +1 yıl Sözlerine bakarak anlayabilirsin Yorumla
JAPANMOTORS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ne Mutlu Türküm Diyene 👍🙂 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl :) Yorumla
BŞKNTLİ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Irkçılığa karşıyım milliyetçilik başka 1 4 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Usta burda ırkçılığın alakası yok. Caner abi ırkçıdır evet veya değildir fakat bu beni ilgilendirmez. Yorumla BŞKNTLİ +1 yıl Neşet ertaş gibi ustalar varken, Müslüm gürses gibi babalar varken Bu yeni nesil insanları Ben kaideye almam Eskiyiz biz Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Gardaş Neşet Babayla Müslüm babayı karıştırma siyasete , adamların bir alakası yok. İkiside güzel sanatçılar evet onlara lafım yok. Fakat Caner abinin fikriyle benimki aynı değil. Yorumla BŞKNTLİ +1 yıl Siyaset ne alaka gardaş benim dinlediğim şarkı, müzik tarzı bunlar. Yıllar dır da aynı yeni müziklere yenilere pek ısınamıyorum Yorumla
BeşiktAşklıHatunn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Fazla takıntı derecesinde değilim eşitlik güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Allahına kurban, hoşgeldin🤘
Irkçılığın her türlüsünden rahatsız oluyorum. Milliyetçilik kavramları benim lügatımda yok
Irkçılık yapmıyor burda hiçkimse canım, Milliyetçi olup olmamanda aynı şekilde senin kararın.
Basbaya ırkçılık kusura bakma. Bu konular hoşuma gitmiyor aşırı gereksiz. İnsanları kategorizeleştirme hakkını size kim veriyor anlamıyorum. Neyse..
Bize vermiyor herkesin siyası görüşü farklıdır kuzu.
Irkların değil insanlığın gücüne inanırım. Bu vatan için seve seve ölürüm ama şu veya bu ırkın veya partinin hizmetkârı değilim.
Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz;
Çünkü bu yol kutludur, gider Tanrı Dağına.
Kendisi ırkçı birisi, sevmiyorum.
Kim ırkçı kardeşim?
Caner Kara
Ne ırkçılığını gördün şimdiye kadar?
Sözlerine bakarak anlayabilirsin
Ne Mutlu Türküm Diyene 👍🙂
:)
Irkçılığa karşıyım milliyetçilik başka
Usta burda ırkçılığın alakası yok. Caner abi ırkçıdır evet veya değildir fakat bu beni ilgilendirmez.
Neşet ertaş gibi ustalar varken, Müslüm gürses gibi babalar varken Bu yeni nesil insanları Ben kaideye almam Eskiyiz biz
Gardaş Neşet Babayla Müslüm babayı karıştırma siyasete , adamların bir alakası yok. İkiside güzel sanatçılar evet onlara lafım yok. Fakat Caner abinin fikriyle benimki aynı değil.
Siyaset ne alaka gardaş benim dinlediğim şarkı, müzik tarzı bunlar. Yıllar dır da aynı yeni müziklere yenilere pek ısınamıyorum
Fazla takıntı derecesinde değilim eşitlik güzel
😬😬😬😬
hepimiz asenayız