Diğer Bozkurt vs safkan Sivas Kangalı? Burcununmekanıı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce safkan sivas kangalı yetişkin bir bozkurtu boğabilir mi? Güncellemeler+1 yıl Türkiyedeki küçük kurtları örnek vermeyin lütfen... Güncellemeler+1 yıl Evet sivaslı ve milliyetçi kardeşlerim? Bozkurt vs safkan Sivas Kangalı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ovarlokcu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Boğar bence ama bir jnssn neden bunu sormak ister sabahın 6 sında djdj 1 2 Yorumla Burcununmekanıı +1 yıl Hiç bir köpek kkurt boğamaaz diyen tipler var? Yorumla ovarlokcu +1 yıl Desinler napican alla alla derdine bak şunun dkskskajajahhajs Yorumla
TcASİLZADE Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl Bozkurt kangalı bence öldürür kangal güçlü olsada kurtlar da alfa kurt boğar 1 0 Yorumla
IcgrrcsknnI Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Bu soruların IQ seviyesi ne durumda? Sabahın bu saatinde kim bu beyin yakan? 1 0 Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Bozkurt kangalı boğar. Bozkurt kara kurta benzemez. Bir kangalımız vardı. Kışın kurt parçalanmıştı🙁 0 0 Yorumla
anokta Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl Teketek e zor ama tecrübesiz kurtu denk gelirse boğabilir 0 0 Yorumla
alıhankya Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kurt kendi işini kendi gördüğünden daha kuvvetli ve tecrübelidir 0 0 Yorumla
mertprivate Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Başını boğar 1 1 Yorumla Burcununmekanıı +1 yıl Anlamadım? Yorumla
defgee Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 31% +1 yıl Ya su kurt ne kadar sirin, tam bir puppy 0 4 Yorumla Burcununmekanıı +1 yıl gece karşına çıksa aynı tepkiyi verebilir misin acaba? sjsjsj Yorumla defgee +1 yıl Kurt insandan kacar. Karsina cikmaz. Avcidir alan hakimiyeti umrunda degildir. Kopek karsina cikar. Yorumla Burcununmekanıı +1 yıl öyle ama kurdun bölgewsine girersen her türlü amel defterini dürer... Yorumla defgee +1 yıl Var bir sikinti ama cozemedim... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Boğar bence ama bir jnssn neden bunu sormak ister sabahın 6 sında djdj
Hiç bir köpek kkurt boğamaaz diyen tipler var?
Desinler napican alla alla derdine bak şunun dkskskajajahhajs
Bozkurt kangalı bence öldürür kangal güçlü olsada kurtlar da alfa kurt boğar
Bu soruların IQ seviyesi ne durumda? Sabahın bu saatinde kim bu beyin yakan?
Bozkurt kangalı boğar. Bozkurt kara kurta benzemez. Bir kangalımız vardı. Kışın kurt parçalanmıştı🙁
Teketek e zor ama tecrübesiz kurtu denk gelirse boğabilir
Kurt kendi işini kendi gördüğünden daha kuvvetli ve tecrübelidir
Başını boğar
Anlamadım?
Ya su kurt ne kadar sirin, tam bir puppy
gece karşına çıksa aynı tepkiyi verebilir misin acaba? sjsjsj
Kurt insandan kacar. Karsina cikmaz. Avcidir alan hakimiyeti umrunda degildir. Kopek karsina cikar.
öyle ama kurdun bölgewsine girersen her türlü amel defterini dürer...
Var bir sikinti ama cozemedim...
Zorr ama imkansoz değil
Sanmam gardaşım