Müzik & Etkinlik Sefo mu Çakal mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Son zamanlarda ikisinin arasındaki çatışma baya gündem oldu Sefo mu Çakal mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,3b cevap paylaştı. hiç biri 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 848 cevap paylaştı. İkisini de özellikle açıp dinlemiyorum ama Sefo'nun şarkıları bana daha güzel geliyor. 0 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Rap dinlemeyi zirvede (Sagopa Key) ile bıraktım. Yeni nesil rapçileri bilmiyorum fakat "mahlasları" bile saçma sapan; Uzi'ymiş, Çakal'mış, C5'miş felan filan... 0 0 Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl sagopa kajmer ve ceza gibi gerçek rapçiler varken bu merdiven altılar repçileri nasıl dinliyorlar anlamıyoru. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Offfffff sıktı artık EZBER EZBER LAFLAR baydı gerçekten Yorumla SayYesMaster +1 yıl Okuma o zaman yer elması. Benim görüşüm benim düşüncem. Yorumla Soran +1 yıl QÖWNQÖEMÖAMŞELSŞAÇB SORUDA BANA AİT YAZMA O ZAMAN HADİ NAPCAZ Yorumla SayYesMaster +1 yıl Her görüşe açık değilsen soru sormayacaksın o zaman mesela. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hiçbiri hepsi soytarı gidin müslüm dinleyin bülent ersoy dinleyin müzik dinleyin havlama değil 1 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bizim gotumuzde ayı böğürüyor senin derdin ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayı: benim orada ne işim var mq Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Düşün artık ayıyı bilr kattık olaya Yorumla
OzlemOzli Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cakal daha yakisikli 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Şaka yapıyor olmalısın gerçekten sorduğum sorudan bunumu çıkardın mq ayrıyeten yakışıklılık konusunu sorsaydım sefodaki karizma çakal püf diye uçurur bacım Yorumla OzlemOzli +1 yıl Ne diyon ya hshshahaha Yorumla Soran +1 yıl Aklınız fikriniz yarr*kta mq ben ne soruyorum sen ne cevap veriyorsun resme bak bufalo Yorumla
whitechocolatte10 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 104% +1 yıl Ben. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl :d uuuu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hiç biri
İkisini de özellikle açıp dinlemiyorum ama Sefo'nun şarkıları bana daha güzel geliyor.
Rap dinlemeyi zirvede (Sagopa Key) ile bıraktım. Yeni nesil rapçileri bilmiyorum fakat "mahlasları" bile saçma sapan; Uzi'ymiş, Çakal'mış, C5'miş felan filan...
sagopa kajmer ve ceza gibi gerçek rapçiler varken bu merdiven altılar repçileri nasıl dinliyorlar anlamıyoru.
Offfffff sıktı artık EZBER EZBER LAFLAR baydı gerçekten
Okuma o zaman yer elması. Benim görüşüm benim düşüncem.
QÖWNQÖEMÖAMŞELSŞAÇB SORUDA BANA AİT YAZMA O ZAMAN HADİ NAPCAZ
Her görüşe açık değilsen soru sormayacaksın o zaman mesela.
hiçbiri hepsi soytarı gidin müslüm dinleyin bülent ersoy dinleyin müzik dinleyin havlama değil
Bizim gotumuzde ayı böğürüyor senin derdin ne
Ayı: benim orada ne işim var mq
Düşün artık ayıyı bilr kattık olaya
Cakal daha yakisikli 😂
Şaka yapıyor olmalısın gerçekten sorduğum sorudan bunumu çıkardın mq ayrıyeten yakışıklılık konusunu sorsaydım sefodaki karizma çakal püf diye uçurur bacım
Ne diyon ya hshshahaha
Aklınız fikriniz yarr*kta mq ben ne soruyorum sen ne cevap veriyorsun resme bak bufalo
Ben.
:d uuuu
Norm Ender.
mp5 bence
İkisini de dinlemem