Mustafa Kemal dehasından sonra Türkiye'yi bir avuç aptal yönetmeye başladı.
Bu söz çok doğru bir sözdür ya sizce?
Bu söz çok doğru bir sözdür ya sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hitler önce kendisine baksın bir avuç aptal nazi koca ulusu felakete soktu neyse sovyetlerden gereken cevabı almış bir pisliktir kendisi..atatürk hakkında söylediklerinede inanmıyorum..ama atatürkten sonra gelen ismet paşadır evet o bir aptaldı bunun hitlerin söylediği iddiasına bile gerek yok..
Şu adamdaki cesaret, bir Türk liderde olacaktı var ya...
Alman araştırmacı Lothar Krecker, Türk-Alman ilişkilerini inceleyen bir araştırmasında bu mektuplaşma için özetle şu yorumu yapmıştı:
“O sıralarda kudretinin zirvesinde olan Hitler, bu gibi sözlere nadiren muhatap olmuştur. Bu olaydan sonra, Türkiye ile ilişkilerinde daha dikkatli olma gereğini hissetmiştir.”
İnönü Paşayı zerre tanımıyorsunuz siz ya. Git biraz araştır bakalım İnönü kimmiş.
Doğru söylemiş valla
Cevap
6Cevap
Ulan sik kafalı. O sözü İnönü Paşa onların yanında savaşa girmedi diye söylüyor embesil beyinsiz. "Ben Enver Paşa değilim beni savaşa sürükleyemezler" diyerek ülkemizi sovyetler ve Nazilere karşı korumuş bir hükümete nasıl hakaret etme cüretinde bulunursun ya? Hitler-İnönü mektuplaşmasından bile haberin yoktur senin. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü Paşa, Dışişleri Bakanı Numan Menemencioğlu gibi dehalar olmasa ruslar ve almanlar üstümüzden geçerdi. Senin gibi tarihine atasına saygısı olmayan İnönü düşmanı nankörler oldukça bizim işimiz çook. Defol git de tarihini öğren burda boş beleş Nazilik taslayacağına. Alman araştırmacı Lothar Krecker, Türk-Alman ilişkilerini inceleyen bir araştırmasında bu mektuplaşma için özetle şu yorumu yapmıştı:
“O sıralarda kudretinin zirvesinde olan Hitler, bu gibi sözlere nadiren muhatap olmuştur. Bu olaydan sonra, Türkiye ile ilişkilerinde daha dikkatli olma gereğini hissetmiştir.”
Elin almanı hükümetinizi ayyuka çıkarsın, sizin gibi nankör piçler de "doğro vollo" diye havlasın. Sizin gibi nankörlere rağmen bu ülke iyi ayakta kalmış. İnönü'yü minnetle anıyorum.
Atatürk ile kıyaslanamaz hiç biri tabi ki. Ayrıca günümüz içinde hala doğruluğu hala devam eden bir söz...
Adolf Hitler ne zaman yanlış söyledi ki?
Çok doğru söylemiş
Kesinlikle doğru
doğrudur
evet doğru
dogru
tam tersi bence =)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar