Kur'an'ı dikkatlice okuma kararı aldım umarım en doğru yolu bulurum.
Din Konuları Kafamı Karıştırıyor?
Kur'an'ı dikkatlice okuma kararı aldım umarım en doğru yolu bulurum.
Dostum 2 sana kalmış
ama 1 için ; incilin piyasada ve iznik toplantısında kabul gören 4 çeşitli var. (sence degistirildimi?)
Hangisinin doğru olduğunu nasıl bilebilirsin.
Ayrıca Ortodoks hikayelerinde o toplantıda incili doğru bilenler olduğunu ancak çıkarcı papazların onları astirdigi anlatılır.
bir de yanlış anlama ama geçende bir kız aynı soruyu sormuştu niye böyle bir eğilime düşüyorsunuz anlamiyorum?
1. İncil değiştirildi.
2. sen hz isayı allahın peygamberi olarak kabul etsende hristiyanlar son peygambere inanmazlar hz isa bile yuhanna incilinde ahmet gelecek diye son peygamberi müjdeliyor.
git bir Kur'an ı aç ama bu sefer oku gerçekten oku mealini oku bide sabah ezanını bekle aç kulaklarını da bir dinle ama bu sefer kalbini açarak dinle sonrası sana kaldı
ah be güzel kardesim dinini degistirmeden önce bizim dinizimi arastir icindeki incelikleri huzur ögren bir hocayla konus seytanin oyununa gelezsin insallah
Cevap
7Cevap
1-İncil değiştirildi.Orta Çağ kaynaklarında bu bellidir.
2-Hz.İsa'yı peygamber olarak kabul edersen Hristiyan olmazsın.Dinin kurallarını reddetmiş olursun.Zira Hristiyanlıkta Tanrı'nın insanları günahlarından arındırmak için dünyaya imdiği görüşü hakimdir.
1-İncil değişti.
2-Hz İsa zaten peygamberdir.
3-Şeytan aklına girdiği için böyle düşünüyorsun.Biraz daha dinle ilgilenirken ne güzelllikler görütsün.
Hz İsa zaten peygamberdir, Allahın oğlu değildir, buradan bile değiştirilmiş olduğunu çıkarabilirsin, sen bilirsin İncili de Kuranı da güzelce okuyup karar ver, ancak hak din İslam'dır.
Düşünüp kendine göre doğru olana karar ver kardeşim
hz. isa zaten peygamber kı böyle kabul etmen lazım dıger sorunu bılmıyorum emın degılım ama degıstı galıba
Kardeşim şu an islam dinindesin ve tamamen arastırmadan vazgeçıyorsun bellı kı araştırmak dediğim de islamın ışığı allahın kitabı ve peygamberimizin söyledikleri ve yaptıklarıdır
Her dine saygı duyarım, Ve en geçerli din islam dinidir
tüm kitaplar değiştirildi dostum haberin olsun.
1. Bütün kitaplar değişti.
2. Olursun.
Tobe tobe dinden cikacaksin arkadasim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar