Bu olay çok yakın bir kız arkadaşımın başından geçti.. (3 harfliler)?

Yaklasik 1 sene once en yakin arkadasimin basindan 2 defa gecti geceleri yataginin ucunda siyah bir karartinin oturup onu izledigini soyledi. O an konusamamis duvara vurmus annesi uyansin diye. Baska bir gece ayni evde kiz arkadaslarla kaliyoduk Biz baska arkadasimla ayni odada kaldik yakin arkadasim kendi odasinda. Gece uyku tutmadi oturuyoduk birden elektrikler kesildi 5 dakika sonra duvara vurma sesleri geldi kahkaha attik "noldu lan cinlermi geldi yoksa" dedik gulduk. Iceri gittik bizimkiler napiyo diye annesine sarilmis sakinlestirmeye calisiyolardi biz gulerek elektrik kesildi 3 harflilermi geldi dedik gulduk arkadasim teyzesine sarildi sonra aglamaya basladi. Sonra anlattilar yine ayni sey yasanmis. Hocaya gittiler iyiki konusmamissin yoksa kurtulamazdin demis su an oyle bisey yok. Bu dogru olabilirmi? 6 7 ay once lavabodayken saat gece 2 3 gibi arkamdan gecen ayak sesleride duydum evde herkes uyumustu ustelik. Gece yatmadan korktugumda nas suresi okurum hep. Korkuyorumda korku filmi falan izleyince bilincaltima yerlesiyo sanirim. Gercekten dalga gececek olanlar yazmasin. Bu varliklar bizimle kendi basina iletisime gecebilirmi? Nasil korunuruz? Ben bilimede inanan bir insanim tabiki 2 3 defa ses duydum diye dusunecek degilim ama Dinimede bagliyim yani boyle seyler gercek arkadaslar basindan bu tarz olaylar gecen varmi?
Bu olay çok yakın bir kız arkadaşımın başından geçti.. (3 harfliler)?