Ne demek istiyor?
''Eğer karşınızdaki insan sizi ertelemeye baslamışsa, artık bir seçeneksinizdir.''
''Eğer karşınızdaki insan sizi ertelemeye baslamışsa, artık bir seçeneksinizdir.''
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kızı hep ertelemişsin bariz anlamayacak ne var KS bu kadar zaman kaybedeceğinize sevgilinizle ilgilenseydiniz şu soruyu şu an soruyor olmazdınız
Insan kaybedince degerini anliyor, bende kaybettikten sonra iletisimi komple kestim ozur diledim donmedi cicekler yuzukler aldim affetmedi iletisimi komple kestim ozluyor simdide
şimdi de geç kalmış değilsiniz kız evi naz evi peşinden gidin elbet affedecektir
Acik kapi birakmiyor heryerden engellemis kiskandirmak icin canım seyler yapti biraz sogudum aci cektirdi bana acik kapi birakmiyorki kucucuk birsey biraksa simdi soyle Şu an mesaj atsam ozluyorsan gel barisalim diye barismaz biliyorum kendini dev aynasinda goruyor egosu tavan yapar
yapacak bir şey yok hayırlısı neyse o olsun
Aynen hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek.
Ne kadar süre önce ayrıldınız bilmiyorum ama belki yeni bi flörtü vardır ona gönderme yapıyordur
1 ay oldu cocugumuz var uzun surelik ilişki hayati boyunca unutamaz beni
Artık onu umursamadığını ve önemsemediğini anlatmaya çalışmış
Iletisimi kes kuralı fayda vermiş.
Kaçan kovalanırmış
Aynen.
Yani beni erteliyor çünkü başkaları var aslında ben hiç olmamışım diyor
Aa Chun lee
Iletisimi komple kestim ozlemeye baslamis
İletişimi kopardığın için başkası var sanıyor
Aynen öyle ustune bastın, tamda yapmak istedigim buydu aslında egosu yavas yavas düşüyor
Bir süre sonra seni siler
Hicbir zamn silemz silseydi Şu an silerdi acik söyliyim cocugumuz var bensiz yapamaz kimse de onu benim kadar sevmicegimide cok iyi biliyor.
Çocuk varsa iş değişir ama seviyorsan birisinin olduğunu düşündürrme bence biz kadınlar unutmayız çünkü
Seviyorum ama sogudum ondan canimi cok yakti, baya boyle gitsin zaten oda seviyorsa asik olur diye dusunuyorum ozlemesi cok iyi hosuma gidiyor aci cekmesi depresyonda olmasi hayattan tat alamamasi hosuka gidiyor cocukta onun yaninda cocuga ne zman baksa ben aklina geliyorum kahroluyordur.
Kinde duyabilir biz kadınların duyguları çok değişken
Kin zaten duyuyor tahmin edebiliyorum, ne yapmam gerekki yani pesinden kostuk barismak icin hersey yaptim kestirip atti cogumuzu bile dusunmeden olan kendine oldu benim zaten kurulu duzenim var. Yani acik kapida birakmadi kendiside egolu gururundan odun vermeyen birisi uysal birisi olsa,, benimde hatalarim var deyip acik kapi biraksa barisacam herseyi unutup
Aranızdaki sorun ne bilmiyorum ancak bir çocuğunuz var ve bu nedenle bu sorunları ancak karşılıklı konuşarak çözebilirsiniz çocuk için anne ve babanın bir arada olması çok önemli
Bunu ben cok iyi biliyorum ama, sorun ondan konusmak istemiyor barismakta ilgisissin diye terk etti ne yaptiysamda geri donmedi anneside şişirdi, eger annesi git kızım yuvana deseydi hersey çözülebilirdi, hayırlısı bakalım hicbir sekilde iletisim kurmayacam taki acik kapi birakincaya kadar burnu sürtünsün donmeyeceksede dönmesin elimden geleni yaptım ben vicdanım rahat. Sogumama rağmen yinede dönerse affecem cocugum hatirina ama bilemiyorum
Bu şekilde düşünüyorsan senin kararın tabiki ama çocuğa göre bir karar alın yıkıcı değil yapıcı olun
Bakalım hayırlısı herseyin ilacı zaman, donerlerse kapim acik , onlarda acik kapi birakirsa olur ama bakalım hakkımızda hayırlısı teşekürler yorum için.
Kız aşırı ilgi istiyor o zaman vazgeç karrdes boş ver ya da aşırı ilgi ver sonra bir anda çek aşık olur net
Simdi soyle zaten uzun surelik bir iliski zaten ilk zamanlar cok ilgiliydim o diyor prensensler gibi ayaklarim yere basmiyordu diyor simdide ilgisiz degersiz biraktin bende terk ediyorum diyor bende ayrildiktan sonra komple iletimi kestim baya ozluyor anladigim kadari ile sizin dediginiz gibi asik oldugunu sanmiuorum ama beni agir ozledigini hissediyorum
Kadınlar çiçek gibidir yavaş yavaş açarlar seviyorsan başla git tekrar hatta durma bekleme.
Heryerden engellemis bide artik kiskandirmaya mi calisti bilemiyorum mutluyum ayagina erkekli ortamlarda arkadaslariyle resimler paylasiyordu epey soguttu beni mutluda degil mutsuz depresyonda ama gururundan odun vermiyor, Şu an mesaj atsam ozluyorum seni seni cok seviyorum barisalim diye donmez biliyorum egosu tavan yapar.
Hii eğlenmeye gidiyorsa birde işin içinde club varsa benden tavsiye boş ver o belirsizlik içinde emin olabilirsin
Clup degil kafe tarzi ortamlarda bir kac kiz arkadasiyle ve o kizlarin erkek arkadaslariyle ayni ortamlarda resimler atmis normaldede hayatta boyle seyler yapmaz bende agır sogudum tepkide vermedim bilerek iletisimi kopararak oda yani ven yanlis anlamadiysam hicbirsey yapmayinca artik farkli dusuncelere gecmis sanki ben baskasini buldumda artik onu takmiyorum gibi ben oyle anladim
Öyle oluyor zaten başka birisiyle konuşmuştur birde çoktan inan bu işler hep böyle o yüzden boş ver
boş ver derken onu unutmamı demek istediniz?
Kim demisse cok dogru demis aynen öyle oluyor
Kendisi ayrildi ben ayrilmadim
Onu bilmem ben söz dogru demek istiyorum
Soz dogru ama aldatmadim o yanlis anliyor paylasarak
Konuyu anlatman gerekirdi sorunu anlayabilmemiz icin
Ayrildik uzun sureli bir iliskiden siradan bir sevgili olayi degil cocugumuzda var ben baya kendimi affetirmeye calistim barismadi terk etti beni, bende ondan sonra bununla iletisimi komple kestim buda bunu paylasmis yani artik onu umursamadigi anlamis yani iletisimi kes ise yaramis egosu yavas yavas iniyor hayatimda baskasi var gibi seyler saniyor
İlgisiz birakmissin kızı
Bu kızları anlayamıyorum, halbuki o ayrildi pesindende cok koştuk ayrılınca iletisimi kes kurali yaptım
İlgisiz olduğun için ayrılmış
Ne yapmam gerekirki acik kapi birakmadi tum kapilari kapatti ayrilirken, simdide özlüyor bilerek iletisimi komple kestim