Eşimin yalanını yakaladım, arçelik mağazasında tesadüfen gördüm içeri girip dövdüm?

öğleden sonra 2 gibi eşimi mağazada tesadüfen arabayla geçerken gördüm, tlfla aradım evdeyim falan dedi, delirdim yanındada anneside var, neyse 1 saat geçti yine aradım akşam yemekte ne var falan yemek hazırlicam birazdan vs dedi, hasminalla delirecem saat 4e kadar bekledim yine aradım, birazdan gelip seni alacam evden yemeği dışarda yeriz dedim hayır hayır ben yemek yaptım telaşlı telaşlı konusmaya basladı yok yok dedim ben gelip sana alayım evden kapadım tlfnu, içeri girdim eli ayağı dolandı hayırdır evimiz burasımı olmuş öğlen 2den beri evdeyim diyosun, meğerse annesine su pınarı almış siparişini vermiş onu bekliyolar, bende delirdim 2 tokat çarpıp ne bok iyosan ye umurumda değilsin eve gelirsen öldürürüm seni dedim, tlfla aradı cevap vermedim anneside aradı kapadım tlfnu, harbiden bu kadınlar neden gizli saklı iş yapmayı seviyolar? hayır parasında şeyinde değilim 300 400 tl bişidir heralde valla billa parası gözüme gelmez alsın annesine ne varki bunda, 1 yıllık evliyiz şurda neden huzur kaçıracak şeyler yaparki? neden yalan söyleme gereği duyarsın be kadın insan neyse onu söyler, delirecem ya biri sakinleştirsin beni
Eşimin yalanını yakaladım, arçelik mağazasında tesadüfen gördüm içeri girip dövdüm?