öğleden sonra 2 gibi eşimi mağazada tesadüfen arabayla geçerken gördüm, tlfla aradım evdeyim falan dedi, delirdim yanındada anneside var, neyse 1 saat geçti yine aradım akşam yemekte ne var falan yemek hazırlicam birazdan vs dedi, hasminalla delirecem saat 4e kadar bekledim yine aradım, birazdan gelip seni alacam evden yemeği dışarda yeriz dedim hayır hayır ben yemek yaptım telaşlı telaşlı konusmaya basladı yok yok dedim ben gelip sana alayım evden kapadım tlfnu, içeri girdim eli ayağı dolandı hayırdır evimiz burasımı olmuş öğlen 2den beri evdeyim diyosun, meğerse annesine su pınarı almış siparişini vermiş onu bekliyolar, bende delirdim 2 tokat çarpıp ne bok iyosan ye umurumda değilsin eve gelirsen öldürürüm seni dedim, tlfla aradı cevap vermedim anneside aradı kapadım tlfnu, harbiden bu kadınlar neden gizli saklı iş yapmayı seviyolar? hayır parasında şeyinde değilim 300 400 tl bişidir heralde valla billa parası gözüme gelmez alsın annesine ne varki bunda, 1 yıllık evliyiz şurda neden huzur kaçıracak şeyler yaparki? neden yalan söyleme gereği duyarsın be kadın insan neyse onu söyler, delirecem ya biri sakinleştirsin beni
Cevabın nedir?
Hocam haklısınız da tokat falan hiç iyi olmamış toplum içerisinde eşinizi kötü duruma düşürmüşsünüz de sinirlerinize hakim olmanızı öneririm biraz alttan alarak bence evinizde bile dövseydiniz eşinizin pek zoruna gitmezdi karşıdaki insanların düşünceleri insanları çok kötü etkiliyor. Size yalan atması hiç iyi bir durum değil. Bir daha ki sefere aradığınızda evdeyim ya da buradayım dediğinde içinizde hep bir kuşku olur bu durum eşinizde de kuşku oluşturabilir evdeyim dedim de inandı mı diye düşünebilir. Sonuçta erkeksiniz bir anlı sinirle oldu diyelim şimdi telefonunuzu açın eşiniz ararsa dinlersiniz öyle yargılarsınız." Eve gelirsen öldürürüm demişsiniz de bence burada yanlış yapmışsınız evden gitmesi gereken bayan değil erkekdir. Çıkarsınız bir gece eve gitmezsiniz eşiniz düşünür eder ama eşinizi sokak da ya da annesinde babasında kardeşin de bırakmanız bence hiç doğru değil. Milletin ağzı çuval gibi üzerine birşeyler koyarak başkasına sunarlar." Yinede en doğru karar sizin kararınız olacak.
03 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim konuya güzel değinmişsin tşkler, yapımda öyle şeylere karşı sakinlik yok bende, ben eve gitseydim aynı şeyi yine tlfda deseydi, kesin boşanırdım başka erkekle buluşuyor derdim, iş nereye varırsa varsın umurumda değil bana yalan söyleyen arkamdan iş çeviren kadına evimde yer veremem
- +1 yıl
Herkesin yapısı farklıdır. Tamam çabuk sinirlenip kırıp dağıtabiliyorsun ama birde düşün bunun avantajı ne dezavantajı ne diye kendince bir düşün ona göre sinirini öfkeni kontrol altına alır mısın almaz mısın sana kalmış. Eve gitseydim kesin boşardım diyiyorsun " büyük konuşmak hiç iyi değil bunu özellikle belirtiyorum. Allah seni sınamak için Başına tekrar bir olay gelir görürsün ki tükürdüğünü yalarsın. Evlenmek zor da boşanmak mı kolay sonuçta bir yuva kurmuşsunuz o yuvayı dağıtmak da kolay değildir." Tekrar söylüyorum erkeksin ve evden gitmesi gereken bayan değil erkekdir. Şimdi öfkeli olabilirsin ama biraz olumlu düşün eşin babasının evinde mi gidersin kayınbabanın evine bir selam verirsin karını alıp çıkar evinize gelirsiniz oturur karşısında düzgün bir şekil de özür dilersin hatan buydu o yüzden kendimi kontrol edemedim dersin eşinden bir daha böyle şeylerin olmasını istemiyorum bana yalan söylemeni istemiyorum dersin güzelce konuşursun. O senden korkuyor mu artık sorun neyse
En İyi Cevaplar
yalan söylemişse herşeyi hak eder o kadın, hal burada feministlik yapıp o kadını savunan hatunlar var
kadın kocasına yalan söylemiyecek ne olursa olsun38 Yorumla
Soran+1 yılbir sen beni anladın kardeş saol harbiden, yani kimse olaya o kadın yalan söylemeseydi böyle olmazdı demiyolar hatta lafını bile etmiyolar ancak dedikleri
Vurmamalıydın hayvansın öküzsün acizsin falan filan
biride çıkıp demedi kadın hata yapmış olan olmuş, bir sen çıktın valla saol- +1 yıl
Bir yıllık evlilikte artık eşine nasıl davrandıysan nasıl korkutuysan böyle ufak bir şeyi bile senden saklama gereği duymuş. Suç %100 sende çok net yahu böyle bir şey için birine vurulurmu hiç bir şey için vurulmaz bir kadına bu derece haysiyetsiz nasıl ola biliyorsun?
Aldatmışmı seni başkasıylamı bastın yatakta nedir bu hırsın sebebi eğitiminiz yok bir bokunuz yok eşinizi dövüyor birde suçlu gariban kadını buluyorsunuz katkısız haysiyetsiz şerefsizsiniz.Ben o kadının akrabaları yerinde olsam senin 7 sülaleni gömerdim sen kim oluyorsunda bir kadına el kaldıra biliyorsun eşin diye satılık olarak aldığın bir malınmı sandın? Sizin gibilere verecekler mühebbeti ömrünüzü geçiriceksiniz orada yaptığınız şey erkeklik dimi şimdi sen onu dövdün adam oldun güya haddini bildirdin?
Herkesin içinde tokat attın gururun okşandı adam oldun değilmi artık sana yalan söyleyemez ben o kadının yerinde olsam seni öldürürdüm. Artık kadını nasıl korkuttuysan 1 yılda neler çektirdiysen - +1 yıl
Kadın cağız dayak yemiş burada hak etmiş diyor velet ulan yarın kızınızı eşi dövsün görürüm sizi ben.
Soran+1 yılBu eleman çok acı çekmiş ya babası annesini dövüyodu hep, ya da enişteleri ablalarını hergün 3 öğün tok karna dövüyodu baksana ne hale gelmiş yazık
- +1 yıl
+1 nice
- +1 yıl
Peki ya bu adam onu yalana teşvik etmişse? O ne olacak arkadaşımm? Kadın durduk yere yalan söylemez. Cimri bu adam belli ki. Ayrıca sen evli barklı bir adamsın senin ne işin var burada?
- +1 yıl
@minikfaree bu site genel ev mi ne işin var burada diyosun adama. Sacmalamissin son cumlende
+1 yılOfff bundan tokat mı atılır ya annesi var işte yanında. Sen çok mu dürüstsün vardır bir açıklaması hele ki annesi yanındaysa ya.. Yalan söyleyip elin adamıyla fingirdememiş ya! Herkesin içinde tokat atıp kadının gururunu yerle bir ediyorsun. Valla seni aradığına şükret ben olsam evi terkederim annemde kalmaya giderim -.-
16 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemeseydi bu kadar olaylar ilerlemezdi, eve gelirse onu öldüreceğimi dedim hem o annesi tlfla arıyo tlfnu kapadım bide evimi terk edecek yalan söylediği için? cehennemin dibine kadar yolu var.
- +1 yıl
yalan söylediği için değil sebebini sormadan bir noluyor demeden tokat attığın için
Soran+1 yıldetayı okumadın sanırım 3 saat içinde 4-5 defa aradım nerdesin diyorum evdeyim diyor, yine arıyorum yemek yaptınmı dışardamı yemeği yesek diyorum yok yok ben hazirlicam birazdan evdeyim diyor, ee be kadın üstüne basa basa evde yokken neden evdeyim dersin ki?
- +1 yıl
annesinin yanındaymış. Evdeyken kızsan bağırsan hesap sorsan olmuyor mu* Herkesin içinde tokat atmak pff.. doğru değil
Soran+1 yılBen diyorumki evde olmadığı halde her aradığımda evdeyim diyor, sen hale annesinin yanında diyosun, sabaha kadar anlatsam anlamicağın bir durum neyse saol.
- +1 yıl
anlamam sende beni anlamıyorsun çünkü
Bence cok yanlid yapmışsınız hem 1 yıldır evliyiz diyorsunnn. Nic nic nic yakıştırmadım tokadı sana sonucta kötü birseyle yakalamadın belki eve gelince anlatacaktı sana ila onceden haber vermesimi lazım tekrar diyorum olmadı o tokat benim görüşüm bu malesef sakinlestiremitcem seni
110 Yorumla
Soran+1 yılya tamam kötü bişi değil ama tlf açıyorum 3-4 defa evdeyim diyo halen bana, ya ben gerçekten eve gidip onu görmeseydim o yine bana evdeyim deseydi nolurdu tahmin edebiliyomusun? ben annemle şurda burdaydım dese sence inandırıcı olurmu? yok olmaz diyorumya ALLAH bile bile onu bana gösterdi sanki
Soran+1 yılbir kadın erkeğinden kocasından gizli saklı bişi yapıp üstünede yalan söylüyorsa bu kadından hayır beklemem ben, ya inan söylenmicek bişi düğün için biraz para verdim babası öğrenmiş almış çarçur etmiş parayı bide verdim, sırf annesi üzülmesin kızlarıma bişi alamadım diye neyse yaa sakinleştim biraz
Soran+1 yılyalan konusu çok doğru geldi sana sanırım
Soran+1 yılben attığım tokatta haklıyım demiyorum doğruda bir davranış değil farkındayım o an sinirimden olu verdi, ama buda karşımdakini haklı durumuna getirmez.
Soran+1 yılpeki miray tşkler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
32Cevap
+1 yılO ayıp etmiş sende ikiye katlamışsın. Anlıyorum kim olsa yalanı kaldıramaz ağırına gider ama eşn sonuçta.Birazda sen sebebiyet vermiş olabilir misin münakaşa yaşamamak için üstünü kapatmak istemiş gibi. Kızdığın zaman vurmak ne demek? Bir söz bir bakış yeterdi hatasını fark etmesine..Açıkcası kadının yalan söylemesinden daha şok etkisi yaptı "eve gelme" sözün.. Benim bile zoruma gitti yani düşün o_O Eğer senin sinir halinde gelişen hataların için biraz pişmansan al karşına konuş.Bu durumu başka türlü kafanda sonlandırmanın başka bir yolu yok! Eşin olduğu için hatalı bile olsa bunu hak ediyor gurur yapma.Dderim al karşına ne hissettirdiyse hepsini sakince dök yargılamadan. Yargılaman kavgaya çevirir. Senin ondaki açıklarını da o atar ortaya iş çıkılmaz hale gelir.
10 YorumlaDiğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Nasıl korkuttuysan artık kadını sana nerde olduğunu söylemeye korkuyor.
Bunun için eşine vuruyorsun bir de...Yalan söylemesi tabi ki iyi bir şey değil ama dövmen mi gerekiyor yani.
Ne yaparsa yapsın vurmaya hakkın yok.Kadının neden doğruyu söylemeye korktuğu belli belki de daha öncede dövdün...41 Yorumla
Soran+1 yılkorkutacak bir durum olmadı ne kavga ne kötü söz bende ona deliriyorum işte, hiç kötü davranışım yokken ne diye yalan söyler
Diğer konusunda 806 cevap paylaştı. Demekki senden çekiniyor korkuyor ki bu ufacık olayı bile senden saklama gereği duymuş. Bence yaptığın şey çok ayıp bir bayana asla el kalkmaz ! Hele o kişi senin eşinse yaptığın büyük terbiyesizlik ! Sen eşinin gözünü çok korkutmuşsun kimbilir daha neler yapıyorsundur ki sana böyle yalanlar söylemeye başlamış. Bence hatayı başkasında değil kendinde aramayı biliceksin !
33 Yorumla
Soran+1 yılBişey yapmış olsam kötü söz el kaldırma durumu olsa tamam derim saklamakta benimde payım var, ama öyle bir durumda yok
Soran+1 yılHayır ya niye yapayım bizde iletişim sorunu yok anlaşıyoruz yani kopukluk yok aramızda
Korkutmuşsun daha önceden kızda sana korkudan söylemiştir bence annesinin herkesin yanında çok ayıp etmişsin yaptığı kızın kötü bir şey değil ki yabancı biri de yok yanında anneside üzülmüştür kızın benim yüzümden yuvaları bozulur gibisinden eve giderdin uyarırdın bir daha olsa kızardın ama yalan söylemesine gerek yoktu onunda
23 Yorumla
Soran+1 yıltakmışsınız korkutmuşsun diye ya korkutma falan yok yok
Soran+1 yılbende onu anlamıyorum işte ne diye yalan söyler
Tokat abartılı olmuş bence keşke orada birsey söylemeseydin yanına gidip hiç birsey yokmuş gibi hayırdır ne yapıyorsunuz burada deseydin o zaten orada ona yeterdi. Tabiki eşin çok ayıp etmiş bende sevmem yalanı neyse onu söyleseymiş hatalı ama dayakta hoş değil. Keşke birsey demeden çıksaydın bir selam verip evde tartışsaydınız öyle bir ortamda sen suçlu duruma düşmüşsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılTokat olayı suçlu duruma düşürdü beni ama inan kendimi asla suçlu hatalı görmüyorum o yalanı söylemeseydi hiç bişi olmicaktı
+1 yılasıl o tokatı hakeden sensin kadıncağız ne yapsin ailesinin ihtiyacı var demekki ya da kadını sıkıştırıyor sende hemen toktsti patlamıştı benim etrafimda çok var ailesinin makine alan ailesine evliyken bile eşya alan ailesine demekki kadını nasıl korkutan o da sana yalan söyleme istediğinde bulunmuş oturup konuştunuz mu hiç erinmemhayatim ailenin bir istedi var mi durumumuz yeterse aliriz gibisinden konusmanin bile çok faydasi var ama sen asıl sana atılması gereken takati p kadına atmissin
20 Yorumla
+1 yılYaptığının suç olduğunun farkında mısın? Eşin seni dava etse bak bakalım hakim senin tarafını tutuyo mu? Bu kadar insan hata yapmışsın diyo sen hala kendini haklı göstermeye çalışıyosun.Bunca insan aynı şeyi söylüyosa bir dur bir düşün.Belki haksız sensindir?
Eşinin yalan söylemesi yanlışmış ama haklıyken haksız duruma düşmüssün.Belki de açıklamasını akşam yapacaktı.Bilemezsin.Özür dilemelisin.23 Yorumla
Soran+1 yılBen yaptığımı savunmuyorum hatalı bir davranıştı evet kabul, asabi biriyim böyle durumlarda sakin olamam, hakim falan diyosunda birde durup düşünün bu adam durup dururkenmi yaptı?
- +1 yıl
yalan söylediğine dair tel konusmları var bunlar delil olmazmı
- +1 yıl
Eşini karşına alıp konuştun mu? çok fevri davranmışsın.Diyorum ya haklıyken haksız olmuşsun.
çekinmiştir senden söyleyememiştir..akşam eve gittiğinde durumu anlatıp yalandan dolayı hayalkırıklığını dile getirmek zor olmazdı..yalan söylediği için onun tarafında değilim ama başka bir ortamdasınız ailesel bir konu artı birde tokat atmak yakışık olmamış..ama sizin bilceğiniz iş..
00 Yorumla
+1 yılValla sen o kadına yaptıklarını bana yapsaydın seni dayak manyağı yapardım tamam kadın sana yalan söylemiş haklısında gözlerinle görüyorsun annesiye senden gizli iş çevirmiyo aldatmıyo birşey yapmıyo. Sen o kadına dışarı çıkmasında nasıl karışmışsındır ki kadın annesiyle çıktığında bile yalana başvurmuş. Terbiyesiz herif
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yanlış yapmışsınız.yalan söylemiş olabilir ama annesinin yanında ve toplum olan bir ortamda tokat atmanız iyi olmamamış kaldıkı yalnız olsanız bile çok yanlış birşey.dinleseydiniz keşke belki başka bir sebebi vardi.büyük konuşmayım ama annemin yanında eşim bana tokat atsa sülaleyi eşimin peşine dizer bizimkiler.boşanmaya gerek kalmadan dul kalırım.eşinizin gönlünü almalı ve onu dinlemelisiniz
24 Yorumla
Soran+1 yılyalan söylemiş olabilir nasıl diyebiliyosunuz ya, biride çıkıp desinki yalanın telafisi olmaz, delirecem ya ben şimdi mağazada görmesem eve gitsem bana deseki ben evdeyim saatlerce beklesem halen evdeyim dese bana, sonra geldiğinde deseki annemle şura buraya gittik falan diye sence inandırıcı olurmu? ALLAH biliyo işte eve göndermedi beni yoksa daha feci şeyler olurdu
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım seninle kafalarımız uyuşmuyor bı kere , yalan söylemesi yanlış ama tokat atman daha yanlış.demekki hanzonun birisin ve eşin sana doğru söylemeye çekindi.
Soran+1 yılTokat olayını tasvip etmiyorum zaten kendimi tokat üzerinden haklı çıkarmak gibi bir havada değilim, ortada hiç bir sorun problem yokken boş yere söylenen yalan var hepsi bu.
Cevap sahibi+1 yılBakın yalan olayı çok kötü, olmamalıydı.ama sizinde attığınız tokat durumunuzu eşitledi.
+1 yılEşin yalan söyleyerek hata yapmıs evlılıkte gızlı saklı olmamalı dıye dusunuyorum onun acısından bakldıgında senden korktugu ıcın falan mı yala söylemıs yargısız ınfaz yapmıyım. ama vurman hata olmus bu senı haksız duruma dusurur emın ol o an gözun donmus olabılır ama yapmasaydın keske sımdı telefonu kapat sakınleş sonra ara ve karın nerdeyse al evine getır adam akıllı konusun bıda yalan söyleemsını ıste arayı yumusatın :)
06 Yorumla
Soran+1 yılmağazadan çıktıktan sonra hem o hemde annesi aradı kapadım tlfnu, inan böyle şeyler beni delirtiyor ve güvensizlik oluşturuyor, bilmiyorum artık nereye varırsa, yaa yok yok şimdi ortada bişi yok ne diye yalan söylersin be kadın hiçmi düşünmezdin görür duyar diye, ALLAH akıl fikir versin işte ne diyim
- +1 yıl
haklısın guvenın gıder ama söyle dusun bişey saklamıs sadece kızcagını dusundugu ıcın belkıde annesı gırdı aklına bilemezsın. en azından baskasıyla görmedın ya da kötu bısey görmedın bır kerelık affet lutfen tatlıya aglnasın
Soran+1 yılgerekçesi nolursa olsun bir kadın kocasından hiçbişi saklamamalıdır.
- +1 yıl
kesınlıkle katılıyorum ama belkı zor drumda kalmıstır aradınmı?
Soran+1 yılHayır tlfnumu açmadım halen.
- +1 yıl
tamam gerısı sana kalmıs bişiy
+1 yılYalan söylemiştir de tokat ne ya? Bir de kalkmış biriniz de yalana tepki vermiyorsunuz delireceğim diyorsun.Yalan söylemesi baştan hata.Bir kere sorsaydın neden yalan söyledin diye.
Bizim kültürümüzde kadına el kaldırmak yok.Yok arkadaş senden daha savunmasız birine delikanlılık gereği el kaldıramazsın yok !
Tavsiyem ise git bu konuyu konuş birbirinizden özür dileyin.İkiniz de hatalısınız çünkü.13 Yorumla
Soran+1 yılyalanın telafisi olmaz madem ortada bişi yok neden söylendi?
- +1 yıl
söylenmeyecek de ne yapacak vurduğun bir insan hayvan değil ne bekliyorsun vurduktan sonra seni seviyorum demesini mi? ne karaktersiz adamlar var ulan
- +1 yıl
Sorsaydın adam akıllı neden bana yalan söyleseydin diye.Burada da birileri hala feministlik diyor te Allah'ım ya. Karşındaki kum torbası değil bir kadın ulan kadın üstelik te karın.
Burada karın da suçlu.Gidip birbirinizden "beraberce" özür dileyin en doğrusu budur.
+1 yılAllah korkun olsa zaten vurmazdin o kadina. Kadin seni aldatmamis etmemis ne kadar korktuysa artik annesine bisey alirken yalan soylemek zorunda kalmis. Severek almadin mi sen bu kadini arkadasim?
32 Yorumla
Soran+1 yılaldatmamışsa yalan söylemicekmiş
- +1 yıl
Ayrilin o zaman sizin evlilik yurumez.
Her şeyin bir açıklaması vardır. Biraz akıllı bir adam olsan kadına iki söz hakkı verirdin. Sanki kadını başka bir adamla gördün. Hemen delikanlılığın tutmuş !
35 Yorumla
Soran+1 yılgirdim evimiz burası olmuş vs dedim sonra işte durumu anlatttı su pınarı alıyoruz falan diye, mağaza sahibide söyledi vs falan durumu anladım elbette, ama diyorumki yaptığın kötü bişi değil annende yanında ne diye yalan söylersin bana? hani diyorumki ben eve gitseydim direk tlf açıp oda ben evdeyim deseydi 3 saat boyunca bir kaç defa daha tlf açsaydım yine evdeyim deseydi eve geldiğinde ağzınla kuş tutsa yine anlattıkları beni ikna eymez daha kötü sonuçlar doğururdu işte nasıl desem ALLAH daha feci şeyler olmasını istemedi sanırım
Soran+1 yılne diye evime alayım ortada fol yok yumurta yok ne diye yalan söyler yalan söylerken bunun ortaya çıkcağınıda düşünmeliydi, bugun sesimi etmesem yarın nolur ALLAH bilir.
- +1 yıl
sen iletişim kurmayı bilen birisi olsan tokat atmazsın böyle bir olayda... demek ki iletişim kuramıyorsun, belirli bir niteliğe ulaşamamışsın ki vurma yoluna gidiyorsun...
Soran+1 yılHe gardaş ne güzel kafanda düşündün karar verdin, iletişim konusunda ders vermiş biriyim, dicenki herkese vermişsin ama kendine saklamamışsın gibi aptalca şeylerde söylüyebilirsin neyse algın bu kadar ne diyim saol
+1 yılAdamlık kendinden güçsüz bir kadına el kaldırmak mı demek, dinde kendinden güçsüzü ezmek var mı bu mu senin kalının adamlığın !
Eş hanım kadın ALLAHIN emanetidir bunu idrak edemeyenler evlenmesin!31 Yorumla
Soran+1 yılemanet kocasına yalan söylemesi hakkını vermez
+1 yıldışarıya çıkmasına veya annesiyle konuşmasına müsade etmiyorsan yalan söyler tabi.. yapılır mı öyle ya herkesin içinde ne vicdan yoksunu adi bir herifsin sen :(
35 Yorumla
Soran+1 yılnasıl etmiyorum yahu annesi bizde kalıyo bazen oda ayda 1-2 gidip kalıyor daha napıyım ben
- +1 yıl
dışarı çıkmasını kısıtlıyor musun?
Soran+1 yılhayır ne diye kısıtlıyım güveniyorum sonuçta yani, arıyo ben anneme gidiyorum şunu bunu alcam diyo bende tamam diyorum bişi olursa falan ara beni. hepsi bu
- +1 yıl
ne diye sen arayınca tutuştu birden o zaman.. korkmasıının sebebi nedir ki? sen bileceksin orasını
Soran+1 yılben 1 defa eve gelip seni alayım dedim yok yok dedi, yine tekrarladım yok yok ben eve gelip alayım en iyisi dedim, ordan telaşlandı başka nolacak
onun yalan söylemesi kötü bir şey ama onu bu şekilde rencide etmen de ayıp olmuş.başlığı görünce seni aldattı falan zannettim verdiğin tepki bence abartılı olmuş bunu eve gidip evde de halledebilirdiniz.haklıyken haksız duruma düşmüşsün
01 Yorumla
Soran+1 yıl3-4 defa arıyorum üstüne basa basa evdeyim diyor bana, bugun bana böyle yapan yarın hayli hayli aldatırda başka şeylerde yapar
+1 yılAnnesiyle gördüğün de meydan dayağı atıyorsan başka bir adam olsaydı yanında ne yapacağını bilemiyorum. Biraz insaflı ol pes yani bir de sakinleştirsin biri beni falan yazıyorsun. YAZIKKK !!!
219 Yorumla
Soran+1 yılzaten hep savunun siz
- +1 yıl
Gerçekleri söylüyorum. Savunmak değil bu sen haksızsın o haklı
Soran+1 yıltek haksız tek hatalı benim tabi anlıyorum zaten erkek hep hatalı
- +1 yıl
Ya erkek kadın alakası yok benim yazdığımın ben sadece haklı ve haksız olarak ayırdım ya. Yoksa kocasını döven kadında var. Sizden de az yok yani. Her şeyi tersinden anlama bence
Soran+1 yılters anladığım falan yok yaptığın yorumlara bakarak cevap veriyorum
'' Gerçekleri söylüyorum. Savunmak değil bu sen haksızsın o haklı ''
diyosun bide şmdi kalkmış erkek kadın yok diyosun- +1 yıl
Cinsiyetine bakmadım bunu eşim yapsaydı ona da aynı şeyi yazardım sadece haksız ve haklı tarafı belirttim kardeşimm
Soran+1 yıltaamam kardeşim sana göre kadın haklı, kadın yalan söyler erkek tokat atar o erkek bitmiştir niye? tokat attığı için, peki kadın yalan söylemiş ama? yok yok olsun kadına el kalkmaz, ama kadın kocasına bile bile yalan söylüyor bu nolacak peki olsun olsun kadın yapsada bişi olmaz size göre, ama aynını bir erkek yapsa varya kıyamet kopar
- +1 yıl
Bunu bana söyleme başkalarına de ben ayrım yapmadım
Soran+1 yılAyrım yapmasan kadın haklı sen haksızsın demezdin, bu kafayla epey sorun yaşarsın sen
- +1 yıl
Offff :D Allahımmmmmm
- +1 yıl
Mesela karın seni görseydi annemle mağazada ve dövseydi o zaman o haksız olurdu sen haklı olurdun... Bunu anlatmaya çalışıyorum iki saatten beri :D yeter be
Soran+1 yılYahu arkadaşım ben evde olmadığım halde evdeyim desem, karım evi terketse düşünür derimki benim kaz kafamın aptallığı kadına durduk yere yalan söylersen kadının aklına bin türlü şey gelir çeker gider, babasının evine gider özrümü diler gönlünü alırdım hatamı kabul ederdim, anla be artık ne feminist çıktın sen öyle :)
- +1 yıl
Ya hayır feminist falan değilim ben bir yorum yapayım demiştimm :D Keşke yapmasaydım
Soran+1 yılhayır adil yorum yapsan desenki böyle böyle haklısın evet olmaması gereken bir durum, ama senin tokat olayında gerçekten hoş karşılanacak bir durum değil sende haksızlık etmişsin tokat atarak desen tamam dicem, kız varyaa annen ne dövmüştür seni kçükkün haa ne fenasın sen yaa :) dik başlı inat ooo :)
- +1 yıl
Hayır annem beni dövmedi babam da onlar gerçek neyse onu söylemeyi öğrettiler sadece.
Soran+1 yıltamam küçük hanım tşkler :) ( kafam kaldırmıyo artık kadnları)
- +1 yıl
Pes edene kadar vazgeçmedim hahah :D
Soran+1 yılBenim parmaklarım sana laf anlatmaktan yoruldu sende pes ettirdim de ne diyim helal :)
- +1 yıl
Evet inatçı bir yapım vardır :)
bu durumda normal karşılanacak davranış eşine orda bağırıp çağırman olurdu. küfür bile olabilir bir yere kadar. ama tokat atmak seni haklıyken haksız durumuna düşürmüş. biraz sakinleşince sen de anlıycaksın.
24 Yorumla
Soran+1 yılkardeş ben öyle şeylere gelemem neyse onu söylese valla billa ne kızarım ne bişi derim
- +1 yıl
anladım. ben de senin gibi eşimin yalan söylemesine dayanamam. ama eşim bu huyumun farkında olduğu için herşeyi söyler kızcağımı bilse de söyler. ki haberim olunca kızmam zaten. sen de eşine söyle nefret ediyorum benden gizli iş yapılmasından de. bilsin. ama tokat için de gönlünü al.
Soran+1 yıltokat atma olayı doğru davranış değil kabul ediyorum hatalıyım, lakin gönlünü falan almam asla, tlfmu kapadım aramasın diye.
+1 yılsenden korktugu icin yalan atmis. biliyor ki kizacagini
sonra dersin benim paramla aileni mi gecindiriyorsun diye kizin tepesine cikarsin... Etme yaziktir gunahtir git barisin gonlusunu al onun...01 Yorumla
Soran+1 yılHem bana yalan söylüyor bide benn gönlünü alcam haaa? umurumda değil
kadın ne olursa olsun gerçeği saklamamalı, ne demek ya evde olmadığı halde evdeyim diye biliyor, doğru tepki vermişsin.burada kimse o anı yaşamadı boş keseden atmasın.
02 Yorumla
Soran+1 yılbir sen anladın durumu saolasın valla, hemcinslerin eşimin yaptıklarını görmezden gelip sadece tokata kafayı takmışlar
+1 yılyazık be kardeşim. yalan bir kere evlilikte hiç olmaması gereken bir şey.
o sıkıcı hayatı yaşayacaksı bir de karşıdaki yalan söyleyecek ölme eşeğim ölme10 Yorumla
+1 yılDua et o kadın seni hala arıyor..
Ne öküzsünüz sizler ya.Kadınlara yetiyor değil mi gücünüz..
Allah hakkınızdan gelsin.21 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylicek üstünede benmi aricaktım? eşşek gibi arıyacak ama sürüncek biraz.
ne yaparsa yapsın ona vurmaya hakkın yok. görende kadın seni aldatmış sanıcak. böle tepki verirsen tabiki sölemez sana ne yaptığını...
54 Yorumla
Soran+1 yılonun yalan söylemeye hakkı var tabi senin eleştirine bakılırsa
Soran+1 yılKendi düşünecek artık ne diye neden yalan söyledim, o nasıl bakcak asıl ben merak ediyorum eve gelmemesini söyledim zaten bakalım nereye giderse iş oraya varacak
Bence kadının yalan söylemesinin sebebi. Türk toplumunda gelin ailesiyle bişeyler yaptıgında dışarıya çıktıgında kaynananın veya eşin kızmasından çekiniyo olabilir. Çünkü çoğu laf ediyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılben öyle biri değilim deseydi tamam diceğimide biliyodu
Ulen bunun için dövdüysen yazık sana..
Sinşr hastasıysan karınla değil, kendınle konuş..
Tedavi ol.30 YorumlaŞiddet olmasaydı iyiydi. Böyle basit bir şeyi senden gizlemesinin bir nedeni olmalı. Belki de baskı kuruyorsun, bilemeyiz. Tam tersi olsaydı emin ol haber verirdi. Gizli saklı iş yapılmaması için karar alın. Özrünü dile.
01 Yorumla
Soran+1 yılbaskı falan yok kardeş olsaydı önceden yaptıklarım kadını bu hale getirdi derim, ama yok.
yalan konusunda haklı olabilirsinde birader tokat nedir la sanki başka bişeyde yakalamış gibi annesiyle geziyomuş kız kimsesiz heralde ki tokatı patlatmışın anasına kıza ayrı hava yapmışın gören bişey olmuş sanar
24 Yorumla
Soran+1 yılannesiyle beraberse ne diye evdeyim diyo o zaman?
Soran+1 yılhaklısın o anda ben sakin olamazdım zaten yalana zerre tahammülüm yok, oldu bitti bakalım artık
+1 yılwww.vidivodo.com/.../174696
:) cem yılmazında dediği gibi kızlar yalancıdır :D00 Yorumla
+1 yılkeşke sinirlerine hakim olsaydın.
kadın kendini çok kötü hissemiştr.daha sakin kafayla sorardın ne yapmış neden yalan söylemiş.ayıp etmişsin.kadın da cahillik etmiş sana yalan söyleyerk02 Yorumla
Soran+1 yılOldu işte yalan söylemesine dayanamadım
- +1 yıl
Yalan söyleyen insani bogasim gelir
En nefret ettiğim şey
.ruspuluk bile yapsan yalan söyleme ya:(
+1 yılla su kızlara bak yalan söyleyeni değil tokat atanı eleştiriyo bu erkek yapsa kıyamet kopar suda var eşine cokmu baskı yapıyosunda yalan söyleme gereği duymus tokat yerine sağlam bir fırcada olabilirdi aslında
02 Yorumla
Soran+1 yılyok kardeş ya ne baskısı
- +1 yıl
feministler basmıs burayı ulan erkek yalan söylese ortalıgı karıstırıarlar gerlir burada hkam keserler
Disari cikmasina izin vermiyosan napsin kadin. Sanki erkekle yakaladin sorup ogrenseydin keske iki dk sakin olup tokatlamak yerine...
00 Yorumlamadem o kadar delikanlısın vuracak kadar niye gizliden soru soruyorsun, bayan hayranların kaçar diye mi
32 Yorumla
Soran+1 yılheaaa
Ne bekledin bunu yazarken ''Vay be delikanlı adam'' ''Adamsın!'' ya da ''İyi olmuş'' gibi sözler mi bekliyorsun.Ama umduğunu alamamışsın yazık.
30 Yorumlatam bir özürlüsün barzo bayana vurulur mu birde buraya yazmış
71 Yorumla
Soran+1 yılhe gardaş he
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki kadın senden çekinmiş ya da kızacağını düşünmüş o yüzden öyle demiş. keşke dinleseydin kadını.şu an sinirlisin ama keşke yapmasaydı kardeşim.
10 Yorumla saçma anlamadm neden yalan söylüyolarki sen kızarsın dyemi haklıymşsn
00 Yorumla
+1 yılYa insan kocasına yalan söylemez. Kızmandan da korksa söylemez bence
00 Yorumla- Diğer konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yanlış'ı doğurur.
Yanlış bir ilişki'nin tablosu.
Bir düşün sonra analizle ilişkini.00 Yorumla Ellerin kırılır inş, ne biçimsiniz? Kendinden aciz bir insana nasıl el kaldırırsın? Hemde el alemin içinde.. Yüzüne tükürülecek insansın vesselam..
30 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın bro..
Yalanın ufağı büyüğü olmazmış..00 Yorumla- Diğer konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılDemkki korkutmussun kizi.. Az rahat versen doğruyu söylerdi bide annesi varmis yani
118 Yorumla
Soran+1 yılkorkutma falan durumları yok sadece boş şeyleri sevmem asabiyim hepsi bu, bugune kadar ne kötü söz söylemişliğim var nede el kaldırmıslığım, bunlar olsa amenna tamam derim korkutmuşum ama oda yok, ne diye ne diye yalan söylersinki
- +1 yıl
Benmde evli bir arkdsim var çocuk arkadslriyla gayet takilirken ona musade etmiyordu bizde görüşmek için o da söylerdi yani. tamam doğru birşey değil belki ama kendini de bir gormelisin
Soran+1 yıltokat olayında hatalı olmama rağmen yaptıkları sineye çekilir şeyler değil
- +1 yıl
Olan oldu artik ama gidip özür dilemelisin ve senden gizli birşey yapmaması konusunda anlasmalisin
Soran+1 yılözür diliyecek biri varsa kendisidir içimde şüpe kuşku devam edermi bilmiyorum ama ederse aynı çatı altında yaşıyamam
- +1 yıl
Sacmalama istersen. Kuşku duyacak bisey yok. Git anlas güzel güzel. Yeri gelince hizmetini istiyorsunuz simdide sen fedakrlk etmelisn azick. He naz yapmasına izin verme gelmem etmem derse ona haksiz tarafinin olduğunu hatrlat ama anlasmk zorndasn
Soran+1 yılHizmet ne demek yaa böyle şeyleri hiç sevmem, ben çalışayım didineyim eşim rahat etsin bişeyden eksik kalmasın kimsenin eşyasına kıyafetine özenmesin diye hiç eksik etmiyorum bişiyini sırf mutlu olsun diye, kalkmış hizmetten bahsediyosun
- +1 yıl
Evinin hizmetini kim yapiyo esyalarini kim yikayp utuluyo pardon
Soran+1 yılarkadaş olayı neye bağladın yaa pes valla, evin hizmeti dediğin nedir yaa 3 yıl bekar yanlız yaşadım ben, temizliğimide yemeğimide ütümüde ben yaptım ne o öyle sanki gezegenimi temizleyip 100lerce kişiyemi yemek yapıyorsunuz pes harbiden
- +1 yıl
Sizin için herşey kolay tabi. Esin o senin ayril diyemi evlendi seninle. Kim bilir nasil kahrini çekmiştir tabi kimin umrunda
Soran+1 yılAnlamıyosun sen sanırım 3 yıl ben herşeyimi kendim yaptım diyorum bunda ne var dünyanın en ağır işi sanki, 1 yıldır evliyiz biz 10 yıl değil
- +1 yıl
Sana değil 10 yil 30 yil olsa da anlatamayiz bunu. At basindan kadini dul birak rahat et. Allah islah etsin yaaa
Soran+1 yılHarbiden ahmaksın sen ev işi ütü yemek diyosun başkada bişi demiyosun ALLAH akıl fikir versin sana
- +1 yıl
Başka şeyleri demeye twrbiyem musade etmiyor demekki.
Soran+1 yılKelimenin bittiği yerde aklın ermediği yerde küfür başlarmış buyur et likayet falanda etmem korkma
- +1 yıl
Küfürden bahsetmemiştir oysa. İste anlayış farki. Git sen şiddet uygula insanlara. Boyle anlayiasiz biri eşine sözleriyle bile şiddet uygulayabilir zaten.
Soran+1 yılSürekli şiddet uygulayan birisi olsam merak etme ben manyagım der gider hastaneye yatar tedavi olurdum başka insanların hayatını zından etmiyim diye bu konuda bilinçsiz değiliz lakin olayı çok farklı kendi pencerenizden yorumluyorsunuz sanırım biraz algınızı genişletmenz lazım
- +1 yıl
Algisini genişletmesi gereken sensin. Esin annesiyle berabermis ve sen sinirine hakim olamayip kiza annesinin karsisinda tokat atmissn kabul et orda hatalisin
+1 yılYalan söylemek doğru bir şey değil elbette ama, senin şiddete başvurman doğru olmuş mu? Önce bir dinle, ne konuşacaksan, yapacaksan evinde yap. Ayıp yahu!
00 Yorumla
+1 yılçeşkee vurmasaydınn ama eşinin yaptıgıdaa çokk ayıpp..
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke bişiyi geri getirmiyor yanlış üstüne yanlış yapıldı ama temelinde yapılmasaydı iş uzamazdı
- +1 yıl
öylee biyerrdeedee hakk veriyorum sana kardeşş..
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen parayı eşin verdi ve onu saklıyordu..tokat atmana gerek yoktu
114 Yorumla
Soran+1 yılyalan söylemesine ne gerek vardı?
Cevap sahibi+1 yılAma bu güveni sen sağlayamamışsın ki korkuyor işte..sen kıxacağın için..
Cevap sahibi+1 yılya da deseydi ki annemle dolaşıyoruz..o konuda haklısın.
Soran+1 yıl1 yıldır evliyiz ne kötü söz kullanmışlığım var nede el kaldırmışlığım, ben böyle şeylere tahammül edemem, desinki ya annemle şurda burdayız falan filan bide cimri falan biride değilimki diyeyim kızcaağımı bilsin öyle bir durumda yok.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın aslında..ben 5 yıllık rvliyim bizde başka sorunlar var
Soran+1 yılne gibi sorun
Cevap sahibi+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1369976-esim-sorunlarimiz-nasil-degisiklige-gidebiliriz-napabilirim
soru bana ait değil gizli cevap verdim lan ile başlayan orda özetledim.
Soran+1 yılseninki kopmuş baya yaa üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılBenimkinde cimrilikte var kaç araba ev yazlık..gerçi ben çalışıyorum fakat böyle huyu olması iyice soğuttu..
zaten ben mücadele etmiyorum artık..çocukda yapmadım..herkes yaşasın istediği gibi..cinsellik yaşıyoruz yani o konuda aldatmaz zaten de ben çok yalnızlık çekiyorum.
Soran+1 yılsoğutur tabi evlilik demek yani kusursuz olamaz tabide ama bir çok ortak noktada anlaşılmalı kaldıki cinsellik diyosun bir yerden sonra cinsellik falan bile düşünmüyor insan kendi derdine düşüyor sadece
Cevap sahibi+1 yılDüşünmüyorum xaten bazen yapmak için yapıyorum
Soran+1 yılanladım ama buda uzun sürmez yani biyerden sonra artık buda kabak tadı vermeye başlar
Cevap sahibi+1 yılGözüme çarptı sakinleştirin beni yazmışsın...
bak sakinleştin :)
Soran+1 yılöyle oldu biraz ee zaten belirtmiştim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden yalan söyleme gereği duyduğuna bakmak gerek evlilikte yalan olurmu hiç güven çok zor kurulan 1 dakika darmaduman olan birşey.
01 Yorumla
Soran+1 yılişte sonuç ortada
- Diğer konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten gereksiz bir yalan söylemiş ne gerek vardı ki öyle bir harekete üzüldüm :/
00 Yorumla
+1 yılinsan gibi konuşup tavır yapacağına neden vuruyorsun kadına hayvan herif insan mısın sen lan
31 Yorumla- +1 yıl
onun yalan söylemesi 1 hata, senin vurman 10 hata... o da sana sinirlidir şu an nereden biliyorsun? sen mi daha haklısın o mu daha haklı? nefsinle hareket edersen hayatta hep yenilgiye uğrarsın
+1 yılBizim komşu vardı aynı olay başına gelmişti ama onun eşi tokat atmamıştı herkesin içinde tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılSonuç nolursa olsun yalan söylenirse karşıdaki insandan sakinlik beklemek en büyük aptallıktır
+1 yılKeşke 360 derecelik splash atsaydın karına 2 tokatla ölmez ki :/
00 YorumlaDiğer konusunda 832 cevap paylaştı. evet böyle aptalca şeyler yapıyorlar sende kötü bişey yapmamışsın neden yalan söylüyor ki
00 Yorumladövmen saçma ama yalan olmaması lazım ya. ama ne olursa olsun eşe vurulmaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşiddeti yakıştırmadım kanks burada olsaydın bende sana 2 tokat aypıştırırdım :)
30 Yorumlaşiddet çözüm mü hayret bir şeysin ya..
21 Yorumla
Soran+1 yılTabi tabi yalan söylemesi çok iyi çözüm
adammısın sen ! adamlığından şüphe ettim
41 Yorumla
Soran+1 yılpofffff
+1 yılSorun eşinde değil sende.
14 Yorumla
Soran+1 yıltabi canım durup dururken oldu herşey
- +1 yıl
Sen kadınını korkutuyorsun bir de dön kendine bak arkadaşım. ayrıca sende eşinle konuşacağına gelip burada dert yanıyorsun. eşinin bu hesaptan haberi varmı?
- +1 yıl
haberi var mı peki? bilse karısı sanki onunla ilgili yazdığını görmicek yani. ve susucak?
keşke herkesin içinde rencide etmeseydin
21 Yorumla
Soran+1 yıloda bile bile yalan söylemeseydi bir bok olmazdı işte
Diğer konusunda 614 cevap paylaştı. Dinleyip ona gore hareket etmek bu kadar mi zor?
20 YorumlaEşin hatalı dayı tamamda niye dövüyosun acizmisin
40 YorumlaHacı Tavaynan Vuraydıy :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim goygoy yapılacak durumda değilim ya
- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!