Fatih Sultan Mehmet
Hz. Muhammed
Adolf Hitler
Timurlenk hep koç burcu imiş...
Hz. Muhammed
Adolf Hitler
Timurlenk hep koç burcu imiş...
Başak burcunun erkeği son derece detaycı ve analizci bir yapıya sahiptir. Hiç bir şeyi iyice düşünüp, her yönüyle değerlendirmeden, üzerinde titizce çalışmadan yapmaz. Düzen kelimesi onun için çok şey ifade etmektedir. Başak burcu olanların, her şeylerini düzenli bir şekilde yerleştirdikleri çekmeceleri vardır. hatta duygu ve düşüncelerini bile.
Karşı cinsle olan ilişkilerdeki detaycılık ta, başak burcunun erkeğinin özellikleri arasındadır. Flört etme konusunda oldukça başarılı olmalarına karşın, ciddi bir ilişkiye hemen karar veremezler. Onlar için bu türden bir ilişkiye girmeden önce pek çok şeyi düzenlemek gerekmektedir. Bu detaycılık, onların ilişkilerinde çok zaman huzursuz olmalarına sebep olur. Her şeyin nizami olmasına özen gösterirler ve eşlerinden de bunu beklerler.
Başak burcunun erkekleri, ciddi ilişkilere çok düşünerek girdikleri için, sebatkar olurlar. Tam anlamıyla eşlerine ve ailelerine bağlı olurlar. kadınlar tarafından çok sevilen tiplerdir. Dürüst bir yapıları vardır. İnanmadıkları şeyleri yapmaz ve söylemezler. İnandıkları şeylerin sonuna kadar peşinden gidebilirler. Zeki ve dürüst yapıları onlara eşsiz bir cazibe kazandırır. Aile büyükleri tarafından da ideal bir damat olarak kabul görürler.
tüm ünlülerin balık burcu olması sence tesadüfmüdür?
Albert Einstein, Galileo Galilei, Vivaldi, Marlon Brando, Elizabeth Taylor, RTE<3, bayazıt öztürk, beren saat,
· Asya ( Pop'un romantik kraliçesi )
· Aydan Şener ( Çalıkuşu'dan beri en hanımefendi kişi )
· Beren Saat ( Güzel fotomodel ve dizi oyuncusu )
· Burcu Çetinkaya ( Türkiye'nin en iyi bayan Rallicisi )
· Burcu Kara ( Güzelliğine hayran olunası kişi )
· Demet Tuncer ( Çocuklar Duymasın'ın amerikalı Patronu )
· Ebru Akel ( Sunucu modacı oyuncu balerin )
· Eylül Deniz ( Şair aktrist sunucu radyo programcısı ay parçası )
· Füsun Erbulak ( 70'lerin pop kraliçesi )
· Gamze Ozcelik ( Eski Manken Yeni Oyuncu Guzellik )
bende balığım ne tesadüf
her burcun ünlüsü vardır :) şimdi senin attığın bu listede bütün ünlüleri bulamayız herhalde
Knka netten kopiy paste yaptım bulup salla :D
Bende mi büyük biri olucam.sfdg.
İlk defa burcum bi'işe yaradı, sevindim.^_^
senin bir ayağın çukurda zaten bu saatten sonra bişi olmaz askdhasjd
buruşuk buruşuk mı akjsdashd
mu*
45 üstü değil misin sen :D:D
Çünkü koçlar doğuştan lider özelliklerine sahiptir :)
işte beklediğim cevap :)
Teşekkür ederim, en iyi cevap seçerseniz sevinirim :D
yüzsüz :D
Sağol :D
Cevap
4Cevap
Burçlara hiç inanmazdım. Amma velakin, son zamanlarda artık enteresan geliyor.
Ben koç erkeğiyim, kişilik tipimde ENTJ / Yönetici olarak geçiyor. Bana göre, burçlar ile insan kişilikleri bir şekilde birbiriyle ilişkili. Her ne kadar hiç alakası yok diye bilimsel bir açıklama yapılsa da burçlar hakkında ben kısmen inanmıyorum.
bana da saçma geliyor ama tutarlı şeyler çıkıyor.. Mesela sen koç isen monoton bir işte uzun süre çalışamazsın, gezmek yeni yerler görmek istersin, arkadaş ortamında filan yönetici konumda olursun çabuk sinirlenir çabuk sakinleşirsin vs.
Tamam iyi güzelde :D adolf hitler çok itici gelmiş buraya onun derdi yahudilerle kutluyorum iyi bişeyer yapmış :D ama bu iki ismin olduğu yere yakışmaz
adam büyük germanya için dünyaya kafa tutmuş o da bir komutan sonuçta iyi veya kötü
hem Hz. Muhammed ile Adolf Hitler aynı gün doğmuşlar 20 Nisan'da, ilginç değil mi
Reis Adolf Hitler Boğa burcu yanlız
Hitler koç değil boğa. Fsm de öyle sanırım.
koç burcu musun =))
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar