Corona sürecinde sadece doktor ve hemşireye ek ödeme verilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çalıstıgım hastanede doktorundan hemşiresine sekreterine güvenlik temizlik görevlisinden hasta bakıcısına kadar herkes risk altında çünkü özellikle hasta bakıcılar ve poliklinikte doktorla asistanla çalısan sekreterler temas halinde.

ben de asistan doktorlarla çalısıyorum ve 4dli sekreterim. Hocalar kendilerini odalarına kapattı burnunu bile çıkarmıyor. Ödül olarak bakanlık hocalara, asistanlara, büroda çalısan memurlara ve hemşirelere ek ödeme verecekmiş. Ancak hasta ile burun buruna çalısan bizi yok saydılar. asistan doktorlar ve hemşireler aldın sonuna kadar helal. Ama hocalar kendilerini odalarına kapattı. (Asistan en az on bin hocalar 30 bin lira maas alıyor, biz 2400 lira maas alıyoruz) Sekreteri hasta bakıcıyı temizlikçiyi gören yok.

size sorarım şimdi bu haksızlık değil mi? Bu dönemde kimse para derdinde değil ancak bu sekılde ayrım yapılması ve yok sayılmamız beni çok kırdı. Hakkımı helal etmiyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Corona sürecinde sadece doktor ve hemşireye ek ödeme verilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?