Arkadaşlar bugün doğum günüm birçok kişiden doğum günü mesajı alıyorum. Doğum günü mesajına ne cevap verilir hiç bilmiyorum. Ne yazayım?

Arkadaşlar bugün doğum günüm birçok kişiden doğum günü mesajı alıyorum. Doğum günü mesajına ne cevap verilir hiç bilmiyorum. Ne yazayım?
Doğum gününüz kutlu olsun! Size gönderilen doğum günü mesajları için teşekkür etmek istediğinizi belirtmek için aşağıdaki ifadeleri kullanabilirsiniz:
"Çok teşekkür ederim!"
"Bu güzel dilekler için minnettarım!"
"Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim!"
"Doğum günümü unutmayan herkese teşekkür ederim!"
"Bu özel günümde beni düşündüğünüz için teşekkürler!"
"Sizlerin güzel dilekleriyle doğum günüm daha da özel oldu, teşekkür ederim!"
"İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sevgiler!"
"Doğum günümde beni mutlu eden tüm mesajlarınız için teşekkür ederim!"
Bu ifadeler, size gönderilen doğum günü mesajları için teşekkür etmek için kullanabileceğiniz birkaç farklı seçenektir. Seçiminizi yaparak mesaj gönderen kişilere teşekkürlerinizi iletebilirsiniz.
Selam,
Doğum günlerimizde sevdiklerimiz çeşitli doğum günü mesajları gönderiyor. Bazen çok yakın olduklarımız bazen de az samimi olduğumuz kişiler doğum günümüz için mesajlar gönderiyor. Haliyle gelen doğum günü mesajına cevap vermek gerekiyor. Doğum günü mesajlarına cevap vermek için öncelikle gelen mesaja özel cümleler yazabilirsin. Bunun dışında genel bir cevap için teşekkür edebilirsin. Hem nazik hem de hoş bir cevap alternatifi olabilir.
Mutlu yıllara ne cevap verilir ya da doğum günü mesajına cevap ne yazabilirim dersen genel olarak teşekkür mesajlarıyla yanıtlayabilirsin. Bunun dışında ise şu örnekleri kullanarak doğum günü mesajlarına cevap verebilirsin.
Ayrıca mesajı gönderen kişiye göre daha samimi ve aranızdaki iletişime özel kişisel mesajlarla yanıtlar verebilirsin. Genel bir yanıt için teşekkür etmen yeterli olacaktır.
Allah razı olsun boyle bı gunde benı hatırladıgınız ıcın gercekten cok mutlu ettınız benı de kanks :)
Ayrıca dogum gunun kutlu olsun aılenle mutlu huzurlu nıce senelere kanks :)
teşekkür ederimm :))
Mutlu günümde yanımda olduğunuz için teşekkür ederim mutsuz günümde de beraber olmak dileğiyle sağolun
Cevap
6Cevap
Doğum günün kutlu olsun. Doğum günüme verdiğim son cevap onlara teşekkür etmekti. Doğum günümü kutlayana da kutlamayana da. Çünkü ben bugün kim isem onlar sayesinde. Hayatımda tanıştığım herkese teşekkür etmiştim. Belki sen de öyle yapabilirsin. Çünkü insanı bugün olduğu kişi yapan şey, hem dostlarıdır hem düşmanları...
doğmuşsam doğmuşum ne gerek var bu kadar ceremeye de :D
Tektek cevap vereceksen tesekkurler toplu olarak cevap vereceksen dogum gunumu kutlayan kulamayan herkese tessekkur ederim party hepiniz davetlisiniz felan iste :)
beni hatırlamanız ve beni kutlamnızla beni ne kadar sevindirdiniz ah keşke bilseniz pek mutluyum..sayenızde ilk defa gülüçükler sacıyorum
dogum günün kutlu olsun :)^_^
teşekkür ederim :) <3
:) aha bak böyle cevap ver işte şirin kız gibi oldu :)
kuru kuru olmaz pasta getırın de
ahahahahaha süpersinn ahahah :DD
Teşekkür et ya da eyw de geç ~ ℳ
çok telekkür ederim hatırlamana sevindim derim :)
teşekkürler deyip geç :)
sağol teşekkür demen yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap