Babamı görmek istemiyorum. Nasıl kurtulcam bu adamdan?

Babamdan nefret ediyorum. Onu görmek bile istemiyorum. Şerefsizin teki. Annem aldatıyor bize yapmadığı şey kalmadı. Bana söylemediği hakaret kalmadı. 20lik kızlarla çetleşiyor. Onlara sapıkça mesajlar yazıyor. Okudum kaç defa hala utanmıyor. Hala aynı yaklaşık 10 senedir durum bu. Bilgisayar başından kalkmıyor. Memur ama sabahları işe gitmiyor iş yokmuş güya. Öğlene kadar uyuyor. Öğlen gidiyor 3 te geri geliyor. Nefret ediyorum bizde sabahın köründe uyanıyoruz dersti oydu buydu yorgun argın geliyoruz eve bir de hakaret yiyoruz. İki dkka telefonu ver diyorum google play e gircem sende yok mu napacan işim va benim diyo. Öküz ya o kadar kaba bir insan ki yemek yerken arkadaşlarımın yanında şap şup ağzını şapırtatarak yiyor. İğreniyorum artık ondan. Defol dedim ağladı sızladı gitmedi. Ama yine aynı. Değişeceği yok bu şerefsizin. Geberse de kurtulsam. Keşke soma daki ekmeğini taştan çıkaran babalar yerine bu ölseydi...
Güncellemeler
+1 yıl
Ve aşırı bencildir. NE Annesini sever ne bizi varsa yoksa kendisi. Bilgisayarımız eskidi bilgisayar istedik almadı kendine s4 aldı. Whasatptan onunla bınunla kırıştıryo. Kendini 20 yaşında zannediyo. 50 yaşına geldi haberi yok şerefsiz. Herkes buna 30 yaşında gösteriyosun diyomuş.
Babamı görmek istemiyorum. Nasıl kurtulcam bu adamdan?