Babamdan kurtulmak istiyorum artık?

ben 20 yaşındayım babam bu zamana kadar hiç çalışmamış 50 yaşında annem memur onun maaşıyla geçiniyor her gün öğlene kadar yatar sonra kahveye gider eve gelir önüne yemek yapılmasını bekler yemekten sonra salona geçer annemin maaşıyla aldığı telefondan okey oynar çayı ayağına gelir her gün çekirdek meyve ister çoraplarını yere atar banyodan çıkar toplamaz bornozu yatağın üstüne bırakır gider her gün annemin kartıyla sigara alır annemin maaşıyla alınan arabaya benzin koyar gezer çalış dediğimizde bi ton küfür eder annemi boşanırsa öldürürüm diye tehdit eder baba değil eşkiya sanki aw şimdiye kadar eve 1 kuruş getirmemiş annem hem çalışıyor hem hizmet ediyor kendini bi şey sanıyor durmadan anneme küfürler ediyor tehdit ediyor bi şey yapmayınca zorla yaptırıyor bi kere bile mutlu etmemiş üstüne üstlük annemi kısıtlıyor gezmesine izin vermiyor ev araba benim diyor annem artık bıktı ağlamasını görmeye dayanamıyorum boşanırsan seni öldürürüm demiş annem de bi şey yapamıyor ben el kaldırmasına izin vermiyorum karşısına çıkıyorum bana bıçak çekti beni tehdit edip çocuk katili yapma dedi beni korkutabileceğini sanıyor dövmemek için zor tutuyorum kendimi ama nereye kadar bi gün evden gidecem hayatımızı zehir etti sıkıldık artık bu durumdan ölmüyor da kurtulalım dinime düşkün birisiyim ama her gün ölmesi için dualar ediyorum ne yapabiliriz sıkıldım artık bu durumdan fikirlerinize ihtiyacım var.

Babamdan kurtulmak istiyorum artık?