Babamdan nasıl kurtulurum?

Babamı eskiden çok severdim ona laf söylettirmezdim. Lakin şu hayatta babam bize çok acılar çektirdi. Onun yüzünden bir gün bile mutlu olamadık. Hep hapise girdi durdu neredeyse kardeşimle ben babasız büyüdük. Anneannemin evinde yük olduk. en son2 sene gene hapise girdi 1 yıldır dışarda. Annem tek başına çalıştı mücadele verdi beni okutuyor. Ama babam anneme bir teşekkür bile etmedi kaldı ki annem babam hapisten çıksın diye kredi çekti para yatırdı. Babam hiçbir şeyden memnun olmuyor, her şeyde bir kusur arıyor çalışmıcaziokumucaz sadece ev kadını olup her gün temizlik yapıp yemek ypıcaz hamur açıcaz bunu istiyor. Kardeşim babamdan zaten nefret ediyor. Kardeşimi birkaç kere anneme kızıp dövmüştü. Ben de üniversite okuyorum şehir dışında. Evdeyken her şeyime karışıyordu yaptığım yemeğe bile bahane buluyordu okuduğum şehre geldim hala daha rahatsız ediyor. Dün aradı içmiş sarhoştu ev arkadaşımı telefona istedi ben ne diyip sarhoş babamla nasıl konuşturayım arkadaşımı ayıp ya ayıp. Bizi rahatsz ve rezil etmekten başka işe yaramıyor. Annem de kocasız yaşayamam ben diyip boşanmıyor. Umarım okuduğum şehre de gelmez babam. Ev arkadaşlarıma ters şeyler der hocalarıma beni rezil eder. Umarım gene hapise girer de kurtuluruz ondan öl baba Çok yaşa
Babamdan nasıl kurtulurum?