Babamdan nasıl kurtulacağız?

Nereden başlayacağımı bilmiyorum, ama bir yerden başlamam lazım bundan eminim. Konu babam, sadece namus bekçiliği yapması gerektiğinde ve beni 18 yaşımda olmama rağmen eve kapatması gerektiğinde baba oluyor kendisi. Şimdi asıl konuya gelelim. Kendisi aylık 8000--8500 arası maaş alıyor. Ama nedense ne zaman sorsak kuruş yok cebinde. Telefonunda devamlı es*ort numaraları var saklama gereğinde bile bulunmuyor. Annem sesini çıkarınca sen karımısın hergün aynı şeyleri giyiyorsun dikkatimi çekmiyorsun diyo. annem de al da giyiyim var da ben mi giymiyorum diyor. Babam da diyor ki çalış al ama annem çalışınca bir kuruş bırakmıyor kadına alıyor elinden. 2 yıl tuvalet temizledi o kadın kendine bir tane tişört alamadı. Neyse annem de boşanalım diyor ama iki tane kardeşim var biri 8 e geçti biri 5 e daha küçükler. Babam da çocukları alamazsın yoksa boşanmam diyor. O çocuklar üstü başı yırtık geziyor kendi es*ortlarla geziyor arabasına harcıyor ben 1 yıldır aynı pantolonla geziyorum o pantolonu da dershaneden verdikleri kitapların ayt sini sattım da aldım sadece tyt den sınava girdim. Dershaneye nasıl gidiyorsun derseniz o gün bittiğinde herkes evine gitti ben sınıf temizledim para almadım sadece orada okuyabilmek için. Neyse Mezuniyetime de göndermedi beni 300 lira verip de elbiseyle topuklu almadı. Ucuz olmalarının sebebide Güzel değillerdi idare etsinler diye çünkü güzellik düşünmedim bile sadece o kepi atmak istedim anlıyor musunuz? Geldim yanlarına gösterdim trendyoldan eşyaları ağzını açıp tek kelime konuşmadı. Annem boşanalım dediğinde çocukları alırsan seni öldürürüm diyor. Erkek kardeşimin beden dersi vardı ama eşofmanı yırtıktı gitmek istemedi. Sırf bu yüzden 4. Sınıfa giden en küçük erkek kardeşimin yüzüne bir tekme atıp savurdu yetmedi üstüne dövdü. Bende aynı şekilde işine gelmeyen bişey dersen karşısındakinin el kadar çocuk olduğunu, insan oldugunu unutuyor bir anda. Annem kardeşlerimin 18 yaşına gelmesini bekliyor. Ama o zamana kadar nasıl kurtulabiliriz?
Güncellemeler
+1 yıl
Mezuniyetine normal üstlerle de gidebilirdin diyenler oldu daha önceden ama dershane olarak gittiler hepsi yıldız gibilerdi ben çok sönük kalırdım en kötü elbise giysem bile yeterdi. Fakiriz ama gururluyuz da maalesef. Evden videolarını izlemekle yetindim. koyucuydu 😒
Babamdan nasıl kurtulacağız?