Cebinizde kaç lira ile buluşmaya gidiyorsunuz?
evet gunumuz sevgılılerın sorunu para...
hadi rezıllıiğimizi anlatalım:)
evet gunumuz sevgılılerın sorunu para...
hadi rezıllıiğimizi anlatalım:)
bir kartımı iptal ettirdim ama diğer kartımda azbuçuk limit vardı. faturalar için çekim gerçekleşmediyse, hala duruyordur. cebimde çogu zaman nakit olur da, ara sıra da olmayabiliyor. ben böyle bir durumda buluşmam aslında ama sevgilim çok istekli olunca kıramıyorum.
Rezillik yok; olacaksam bile bile gitmem :) nakit azdır 50-100 bilemedin 200; 3 kart taşırım hatırı sayılır limitleri vardır.. Eğer bütçem kısıtlıysa ona göre hareket ederdim tabii..
100-150 lira olmadan dışarı çıkamyrm
çok kaybolduğumdan bazen uzak yerlere gidebiliyrm, taksiye para lazım :D
100den aşağı olmaz
bütün hesaplar sende heralde :D
Hayır aksine temkinliyim ne olur ne olmaz.
hmm walla iyi ozaman , bi an oyle gittiğini düşününce acıdıydım sana walla nasıl bir sevgiln var diye ama neyse yanlmısım :D
Cevap
12Cevap
güncelleme istiyorum robin
kızların neden bukadar parayla gittikleriyle ilgili bir soru sevgililerinde mi var sorun yoksa kızlarda mı ya da neden bize boyle sevgililer gelmiyor :D
wallahi bende anlamadım yaw bütün hesaplar bende giren cıkan bana yaw .d
Çalışanlar için sıkıntı yok bende 2 kart ve en az 300 nakit oluyor. Tabi sevgilimde de öyle. Ama hiç kullanmıyorum para diyemem. Onda yoksa ben öderim bende yoksa o. Genelde tabi o 4 ödüyorsa ben 1 :)
Sahiden rezilliklerimizi hatırlattı bana bu soru. Alt tarafı 20 liraydı hesap ve biz ödeyememiştik. Kart almış yanına akıllı, o kart da geçmedi. Ben de hiç para almamıştım yanıma. Saatlerce bekledik, rezil olduk.
ooof hakkaten kötü olmus senın ıcınde onun ıcınde :/
Ben rezillik göremiyorum ortada. varsa gitceksin yoksa oturcaksın aşşağıya. Ama cebinde hiç yoksa 50 tl olucak.
genelde her gidişimde para olur, ama olmadığı zamanlarda oldu yemek falan yedik ama kimse hesabı istemeye gelmedi
üstüne çay bile içtik meyve vs
hala kimse hesap için gelmedi
insanın evi gibisi yok
Hiç para almıyorum sadece onun yanına giderken içerim diye su parası alıyorum hepsi bu.
yol parasıdamı almıosun
sen de temkinli olsana belki adam zora düştü parası yok kalırsınız wallahi bi cafe de görürsün sonra
:D ben rahat olamam ya mutlaka alırım
Cepte 50, bankamatikte 1000, bir de kredi kartları.Her zaman ki halim ne yapayım :)
70 80 arası. Ama o para hiçbir buluşmada harcanmaz :D
numaramı bıraksam ben de aşağıda ki gizli kullanıcı gibi :D :D
o gün ki duruma bağlı olarak değişiyor bu durumlar parasız da gidiliyor çok parayla da
isviçre para kullanmayı bırakıyor biz hala cep harçlığından bahsediyoruz.
20-30 :D olamdgı zmnlrda gtmyelm dıorm bıyere bana ödetmıcek ama nolurrrr nlmaz .d
Hiç sevgilim olmadığı için öyle buluşmalara gidemedim ama bizim arkdaşlar genelde 20-30 tl ile gidiyorlar bazen 5 tl bile olduğu oluyor
buluşmadım o şekil bilemiyorum..
80, 90 100..değişiyor..
Kart taşıyorum. Sorun yok.
kredi kartımı seviyorum.6000 tl :-)
hmmm nakit para 200 ve üstü artı kredi kart var.
en az 100 tl olması gerek
sadece yol parası :(
ihtiyacım olmuyo :)
Parası olmazda ben öderim yav. Ama efeliğe b0k sürdürmedikleri için gerek kalmıyo genelde :)
80-100 tl civarı
500-1000 arası
kartla giderim :)
hiç hesap yapmadım
en az 50 tl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar