Arkadaşlar astral seyahat yaparken acayıp bir şekilde titreme ve kalp çarpıntısı geçirdim kalbimin sesini duydum ve çok terledim ellerim 10 dakka oldu haka titriyo gözlerimi açtım korkudan titreme doğru yolda oldugumumu gösterir yani gözümü açmasaydım çıkıcakmıydım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen. Kendi yaptığımı anlatıcam nerdeyse 1 senedir beli aralıklarda yapıyorum hobi gibi ama bu gün geriye çok farklı gelişti saat 12 gibi yatağa uzandım rahat bir pozisyonda uzandım bir kaç kez pozisyonunu değiştirdim yüz üstü yatmak istemiyordum çünkü her seferinde istemeden uyuyordun bir bakmışım sabah olmuş dkdkdkdkd şaka gibi hiç anlamıyordum çünkü en rahat pozisyonum oydu dkdkdkdkfkf her neyse ben de ilk başta yüz üstü 20 daka yatarak hiç kıpırdamadan yatmaya başladım ama kaşınma hisleri geliyor kulak çınlaması geliyor hafif ayağım ve vücudum kasılıyor gibi oluyor ama olmuyor zamanla öğrediğim için bunlar arabayı çalıştırmadan önce anahtarı takman gibi bişey başlangıç gibi değil gibide her neyse bunu bilerek yaptım çünkü uykumun gelmesini ve biraz da uykulu olmak istedim sonra sırt üstü yatar pozisyona uzandım ve tişörtümü çıkardım sonra çorabımı sonrada eşofmanımın paçasını yukarıya doğru çektim biraz pikemi de sadece vucudumun göbek deliğiyle diz kapağıma kadar olan kısmını örtüm bunu yapma sebebimde rahatsız olmam çünkü bu şekilde uyumam zorlaşıyor yüz üstü yatmak istiyorum her zaman yaptığım gibi bu arada bunları yaparken unutmayın uyanmış bir zihin değil de uykulu yarı baygın gözlerle yapmanız lazım uykunuz bölünmemiş gibi yapmanız lazım burada olay beyninizi kandırmak uyuduğunuza inandırmak şimdi gelelim olayımızın başladığı kısma sakin bir şekilde birleyen düşünmeden sakin bir şekilde nefes kontrolü yaparak ama beni en zorlayan da ağzımdan nefes almam çünkü durmadan buğazım kuruyor ve tükürüğümü yutmam gerekiyor burnumdan nefes alamıyorum kırık olduğu için her neyse nefesimi kontrol etmeye çalıştım bu biraz zaman alabilir çünkü durmadan kulak çınlamasının artmasından dolayı kalbin hızlı atmaya başlıyor bu gün herşeyin çok fazlası oldu kuşak çınlamam o kadar artı ki endişeleniyordum ve sakin kalmaya çalıştım ve başardım da ve ayağımı ve parmağımı vücudumu hissetmemeye başladım ondan sonra vücudum titremeye başladı o kadar çok titrediği salıncakta sallanır gibi taki vücudumu komple hissetmedim sanki ben orada yoktum sadece hafif karanlık ve ya camından yansıyan hafif ışık sonrasında kalbimin nasıl atıyor ama nefes kontrolüm kadar sakin ki anlatamam işte orada bir dur dedim ya ne oluyor dkdkdkdkfkf uyanmaya çalıştım gözlerimi açtım ellerimi birbirine vurarak ses çıkarmaya çalıştım ama yavaş bir şekilde yapıyorum yanımda uyuyan abimi uyandırmak istedim ses çıkarmaya çalıştım yaprak kalkmaya çalıştım sağa doğru baktım korkum çok kötü artmıştı ama uyandım dedim şükür dkdkdkd sonrasında ben ne yaşadım dedim canım gibi geçemedim neden korktun ama korkmamak mümkün değildi bu kadar fazlası beni korkutu bu kadar ileriye gitmem benim 1 senemi aldı uyandığıma sevinip hem de üzülmüştüm sonra ayağıyla kalkmaya çalıştım son hop bir şey beni çeker gibi oldum ve çekmeye devam eti gözlerimi açtım uyuyormuşum meyersem kalktım ayağıya yatağıma baktım bunları hepsi astral seyahate mi gördüm dedim işte o zaman üzüldüm o kadar korktum ki korkuma engel olamadım diye uyandığımı biliyordum zihnim buna izin vermedi ayağı kalktım ve aynaya baktım ellerimi kontrol etim neden etiğimi bilmiyorum ama dkdkdkdk ondan sonra tekrardan hemen yatağa geçtim ve tekrardan olmasını istedim ama bu sefer uyumuştum anlatıcağım bu kadar benim merak etiğim bu durumda hangi seviyede olmuş oluyorum ne yapmam gerekiyordu nasıl Astrale çıktığımı anlıcaktım lütfen bunun ne olduğunu tam olarak ne yaşadığımı ve bundan sonra ne yapmam gerektiğini anlatması gerekiyor buraya kadar herkes bişeyler yazmış bundan sonrası için kimse bişey söylememiş yardım
01 Yorumla
İkizler1 yılSenin yaşadığın durumun aynısını yaklaşık 8 ay önce ilk deneyimde yaşamıştım fakat benim gözlerim açıktı her yerim titriyordu kalbim yerinden çıkacak gibiydi çok korkmuştum astral seyahat gibi şeylere kesinlikle inanmazdım ne yaşadığımı anlayamadım konuda uzman kişiler bile tatmin edici cevap vermedi bende astral seyahat aşaması olduğunu düşündüm ve sonrasında tekrar yaşadım bu olayı bu defa bilinçli yaptım tekrar aynı şeyleri yaşadım fakat gözümü kapatıp gitmek istediğim yeri istedim gözümü kapatigim anda oradaydım fakat sanki bir enerji dalgası gibiydim vücudum Yoktu etrafta canlı bir şey de yoktu sadece nesneler vardı sonra bi an çekildiğimi fark ettim o an gözlerim açıldı her uyumaya çalıştığımda bunun tekrar olmasını istiyorum fakat her seferinde sabah oluyor 🥲
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 419 cevap paylaştı. Murat Yalman'ın öğrencisi olarak sizi tebrik ederim :)
Çıkış belirtilerinden biri titremedir. Titreme her ne kadar fiziksel bedende hissedilsede aslında Astral ve Eterik beden arasında gerçekleşir. Bu titremeden sonra veya eş zamanlı olarak yatağın içine çöküyor veya gökyüzüne çekiliyor hissi yahut yatağın senin altında dönüyor hissi, yüksekten düşüyor hissi, hızlı hızlı nefes alıp vermeler, taşikardi gibi durumlar yaşanabiliyor. Bu belirtileri yaşarken ne kadar relax olur kendinizi gevşetebilirseniz çıkışınız o kadar hızlı olur.
Varsa başka sorunuz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Vesselam.720 Yorumla
Soran+1 yılYa birkere denememe rağmen gece uykuya dalınca astral bedenimin kalktıgını hıssettım ve buna izin vermedim neden böyle oldu anlamadım uykuya dalınca o hissi yaşıyorum ve sıçrıyorum?
Soran+1 yılbilinçli yapmadım yani
Yengeç+1 yılBirkaç kere denemeniz bilene Astral bedenini uyandırabiliyor. Bu nedenle uyku haline geçtiğinde bilinçaltın Astrale çıkacağını zannediyor ve otomatik olarak Astral bedenini uyarıyor. O da; "oo astrale mi çıkıyoruz", diyor ve fiziksel bedenden ayrılmak için çırpınıyor. Sizde sıçrama gibi veya süzülüp çekilip itilme gibi hisler yaşıyorsunuz. :)
Taşları yerine oturttuğunuzda yani kendinize ve enerjiye söz geçirebildiğinizde bu tarz istemsiz şeyler yaşamazsınız.
Soran+1 yılpeki bunu nasıl durdurabilirim yani nasıl söz geçiricem
Soran+1 yılbide bikere denedim ondan somra bugun gündüz denedim ama ilkinci gibi titreme olmadı hatta çok yavaş oldu gündüz olmuyo mu odaklanamadım bide
Yengeç+1 yılPratik yaparak, nefsinize hakim olarak, ve telekinezi gibi dallarla uğraşarak söz geçirebilirsiniz.
Murat Yalman'ın da dediği gibi günde maksimum 1 kere Astral deneyin. Siz farketmesenizde Astrali deneyerek yahut gerçekleştirerek bedeninizi veya enerjinizi çok yoruyorsunuz. Bu da belli bir yerden sonra yıpranmanıza sebep olabilir. Bunu şöyle düşünebilirsiniz. 1 gününüzün 12 saatini aralıksız spor yaparak geçirirseniz spor sonunda haliniz nasıl olur? 2. Bir sporu kaldırabilir misiniz? Bu da onun gibi bir şey. Kıymetli enerjinizi zorlamadan kullanın. Günde sadece bir kere Astral deneyin ve denemeden önce mutlaka meditasyon yapın.
Soran+1 yılpeki çok teşekkürler peki ikinci yapışta çıkma ihtimalı var mı
Soran+1 yılya aslında ilk yapısta cıkıyodum da titremeye baslayınca korktum gözümü açtım
Yengeç+1 yıl@Erdemmm25 Elbette, sorununuzu detaylı şekilde özelden yazarsanız yardımcı olabilirim. ^^
Yengeç+1 yıl@Oguzozgar Belirtileri herkes aynı şekilde yaşayacak diye bi kural yok, bu kişiden kişiye değişebilir. Lakin yine de detaylı bi araştırma yaparak çıkış adımlarını tekrar kontrol etmenizi öneririm. Genellikle bunun sebebi istemsiz kasılmalar oluyor. Fiziksel beden uyanık kaldığı sürece zihin diğer bedene aktarılamıyor. Adımlarınızı kontrol ettikten sonra tavsiyem; çıkış yapmadan önce kendinizi çok yormadan tüm vücudunuzdaki kasları çalıştırın. El, kol, ayakların yanı sıra parmak eklemleri yüz kasları, boyun ve diğer tüm yerlerinizi. Kısacası vücudunuzun her yerini hissetmek adına egzersiz yapın. Daha sonrasında çıkış pozisyonunu alıp güzelce gevşeyin. Bir süre meditatif (derin düşünce) anında kaldıktan sonra kendinizi hazır hissettiğinizde tekniğinize geçin. Zaten siz daha tekniğinize geçmeden astral bedeniniz harekete geçecektir: düşme/yükselme hissi, yatak altından kayıyormuş hissi, dönüyormuş hissi gibi gibi.
Ayrıca çalışmalarda aynaları kullanmanızı şahsen önermem. Karşınızda durduğu kadar masum değiller. :)
Yengeç+1 yıl@Oguzozgar Rica ederim. Kendinizi enerjisel olarak çok yormuş olabilirsiniz. Güzel bi meditasyonla toparlanıp tekrar deneyebilirsiniz.^^
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
7Cevap
+1 yılBu konuyu bir zamanlar bende araştırmıştım ama pek deneme fırsatım olmamış tı daha dogru yapabilecegime inanmıyordum sen nasıl yaptın
04 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle yapacagınıza inanmanız gerekiyo ve odaklanmanız gerekiyo dün gece ilk defa denedim hayalini imgelerken ve nefes alıp verme yaparken o an ayagınızdan başınıza kadar acayıp titreme ve kalp çarpımtısı oluyo zaten bunlar oluyosa dogru yapıyosunuz belırtılerı bır çok şey ama bunlar belırtılerınden 1 veya 2 tanesi titreme başladıgınızda eger gözlerimizş açarsanız hersey bozuluyo ben dayanamadım açtım bide gece yatmadan yarım saat omce yaparsanız daha iyi olur bide şafak vaktı 5 saatlık uykudan somra bu gece tekrar denıcem cıkabilirsem bu sefer sizinle paylaşırım..
Boğa+1 yıl
Ok sevirim bende yapmak istiyorum bu astral seyahati.. Özelden yazarmısın bir kaç sorum olcak bu konuyla ilgili
Soran+1 yılsize tavsiyemm murat yalmanın astral seyahat videosunu izleyin bende ordan izledim
Boğa+1 yılTamm izlicem onuda
asko neden böyle bir seyahatte bulunuyorsun anlatsana biraz. hiç korkunuz da mı yok anlamıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılTek korktugum şey ölmekti çok arastırdım kesinlikle ölmek diye bir şey yokmuş
Ya ben bu astral seyahat ne cok merak ediyorum. Cidden bu aralar cok duymaya basladim.
09 Yorumla
Soran+1 yılruhunuz bedeninizden ayrılıyo ve ıstedıgınız heryere gidebiliyosunuz ama bilinçli bir şekilde ruhlar alemine giriyosunuz aslında
Soran+1 yılYotube da murat yalman diye bir pf doktor var ve bu işin eğitimini almış biri kesinlikle musalllat falan olmuyolar size hatta yapımca çıkınca kendınızı görünmeze alabiliyosunuz o an bilinciniz yerinde zaten bedeninizi koruyabiliyosunuz ölme falan da yok asla yok rahat olun ama korkmayın tek şst korkmamak ve odaklanmak
Aslan+1 yılRuhun bedenden ayrilmasi kordon ayriliyor kordon koparsa ölüm gerçeklesir bu bir ikincisi ruh bedenden ayriliyor bilincindesin bunu korkarak yaparsan cin vs gorürsün kalbin dayanamazsa tahtali koye gidersin bu iki hertürlü yaratikla karsilasabilirsin altina edebilirsin bu üc 😅 suana kadar kim yapmis da sen yapacaksn
Soran+1 yılÇoğu kişi yapıyo araştırmanı tavsıye ederım gerçekten bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yazmayın buraya
Aslan+1 yılSen lucid rüyayi denemeden nasl direkt astral seyahete girdin ya ha simdi onu yaptm dersen astral seyaheti yapamadim deme
Soran+1 yıltam girdim diye bişe demiyorum k titreme yaşadım eger gözlerimi açmasaydım giricektim bakın belırtilerinde kalp çarpıtısı titreme ses duyma v. b seyler var lucid rüyayı denemedim astral daha güzel bence
Aslan+1 yılBende onu diyorum lucid yapmadan astral yapman imkansiz
Hiç bilmiyorum o işleri. Nasıl gidiyoz bana da soylesene
11 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu bilmem de terlemek pek hayırlı haber değil bu sıra.
00 Yorumla Neye göre kime göre astral seyhat yaptın onu yapmak kolay değil
014 Yorumla
Soran+1 yılherkesin yapabildiği bişe odaklanmak yetiyor ve belırtılerınde titreme var
Soran+1 yılAstral seyahat murat yalmanın videosunda titreme olucak kalp çarpıntısı olucak diyo zaten
Soran+1 yılDalga geçmek yerine araştırmanı tavsıye ederım 1 haftadır bu konuyu araştırıyorum ve belirtilerinin hepsi oluyo
Başak+1 yılGüzel kardeşim sen astral seyhat ne olduğunu bilmiyorsun astral seyhat dediğin uyku sırasında ruhunu hareket ettirip gerçek hayatta istediğin yere ulaşmaya denir bu uçmak denizin üzerinde hızlıca geçmek vs vs kaldı ki bunu yapsan bile bu sırada senin haricinde bir çok gözle göremediğin üç harflilerin dikkatini çekersin birisi musallat bile olabilir youtubede video izlemeye benzemez bu işler biraz işin dini boyutunu araştıracaksın
- +1 yıl
1 haftada da hemen çıkma aşamasına gelemezsin
Başak+1 yılKendisinin yaşadığının açıklaması ise vücut uykuya dalarken tamamen bilincini kapatır artık uykuya dalacaktır o sırada beyin vücudun öldüğünü sanır uyarı amaçlı omurgadan vücuda sinyal yollar hemen uyanırsın ve kalbin hızlı atar bunu yasıyor gelip bana astral seyhat yapıom diyor:)
Soran+1 yılSevgili arkadaşım öncelıkle verdiğin bilgiler için çok teşekküf. ederim ama senın o dedıgın kendınde dıyosun zaten uykuya dalma sırasında olan bişe bilinç açık değil ve biryerden düşmüş gibi olup irkiliyosun benım bu dedıgım bılınclı oldugun halde yapmaya calısırken tıtreme yanı astral beden fiziksel bedenden cıkarken o şekilde tepkime verıyo bence bı arastır :)
Soran+1 yılİnanmak zorunda değilsin zaten keşke tanıdıgım biri olsaydın yapınca yanına gelıp üstünde ne var onu söylerdim
Yengeç+1 yıl@RASGO Dostum Astral hakkında bilgin olsaydı fiziksel bir maddeyi Astralde hareket ettiremeyeceğini ve Astralin ruh ile değil Astral beden ile yapılabildiğini bilirdin. Buna ek olarak Astral seyehati gerçekleştirirken titreme, itilme-çekilme ve düşüyor hissi gibi belirtilerinin çıkış belirtisi olduğunu da bilirdin. İki yazı okuyup gelip burda emin bir şekilde konuşmayın. Ben bu konularda profesyonel eğitim almama rağmen çoğu konuda kesin konuşmuyorum deneyimlemediğim için. Bilmem anlatabildim mi.
Yengeç+1 yıl@iansomerhaldersever Kişiden kişiye değişir bu konu. Ben 6 ayda başarmışken hocamın zamanında 5 yılda başarması yahut liseden arkadaşımın istemsiz yapması sonra bunu kısa sürede bilinçli hale getirmesi gibi birçok örnek verebilirim. Önemli olan; doğru bilgi, kendi tekniğiniz ve sağlam inanç. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten :)
+1 yılAma dikkat et senle ruhun arasında bir ip var o koparsa ölürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYav he anam yav herkeste çıkıyo. Gidin de gelemeyin şu seyahatten 7. Boyutlarda mutlu mutlu yaşayın gidin. Ne işiniz var dünyada.
00 YorumlaYatarken birden titremeye başladım ve havaya yukseliyodum çok korktum ve gözlerimi açtım fazla korkutucu ellerim titriyordu kalbim çok hızlı atmıştı ama korktuğum için uyandım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yapıyorsun ya bende istiyorum ama çok riskli diyolar neye göre yapıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa denedim eger gözlerimi açmasaydım çıkıcaktım acayıp terliyosunuz ve titremeye baslıyosunuz yotube a murat yalman astral seyahat yazın çok güzel anlatıyo
Soran+1 yılriski falan kesinlikle yok onlar yalan ölmek falan yok emin olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılNe görüyorsun biraz anlatır misin özelden çıktım
Soran+1 yılDaha bir şey görmedim tam çıkıcakken gözlerimi açtım sabah yine yapıcam
Cevap sahibi+1 yılAnladım yinede sağ ol 😇
Ya ne gerek var neden yaptın ki
00 YorumlaYanima gel 🤣 cay var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yapmakta ki amacın ne ki
00 Yorumla
+1 yılBeni kle beraber yapalm
00 YorumlaO nasıl oluyor ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı