Ben arabayı 4 gün önce aldım. Benim için fark ediyor. Hem daha temiz duruyor hemde ufak çaplı çizikler de gideriliyor tabi biraz da boya için koruma oluyor.
Çok tartışmasını yaşadık bu fiyatların. Piyasa 3-4 ayda +20bin yaptı 2. el piyasasında. Bir de temiz araba bulmak çok sıkıntı oldu. Galerici arkadaşım var Göztepe de o vesile oldu bana :))
Açıkçası bunu kestirmek çok zor. Gereksiz pahalı olmalarına rağmen 2. el piyasası dönüyor bir şekilde. Almak için işaretlediğim arabalar 1 hafta geçmeden satıldı hep. O yüzden sürekli kovalıyor olman lazım uyguna yakalayabilmek için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende fikir almaya geldim. Bu haftasonu bakım yaptıracam da pasta-cila da iyi olur.
hiç fikrin var mı fiyatlar hakkında
Her zaman gittiğim oto yıkama 150 TL demişti
sence çok fark ediyor mu pasta cila
Ben arabayı 4 gün önce aldım. Benim için fark ediyor. Hem daha temiz duruyor hemde ufak çaplı çizikler de gideriliyor tabi biraz da boya için koruma oluyor.
ne ladın acaba ve kaça aldın
Opel Corsa aldım tek kapı 37 bin lira tanıdıktan yakalayınca dayanamadım :D
hayırlı olsun bende seat leon düşünüyorum ama fiyatlar çok uçtu biraz bekliyorum :D
Çok tartışmasını yaşadık bu fiyatların. Piyasa 3-4 ayda +20bin yaptı 2. el piyasasında. Bir de temiz araba bulmak çok sıkıntı oldu. Galerici arkadaşım var Göztepe de o vesile oldu bana :))
sence ne zaman düzelir piyasa
Açıkçası bunu kestirmek çok zor. Gereksiz pahalı olmalarına rağmen 2. el piyasası dönüyor bir şekilde. Almak için işaretlediğim arabalar 1 hafta geçmeden satıldı hep. O yüzden sürekli kovalıyor olman lazım uyguna yakalayabilmek için.
15saat onceki sorun da araba almayi dusunuyordun , gemen aldin mi da pasta cila yaptirican?
eski arabama yapıcam
Bende yeni aldim araba 14subatta aldim, uygun sa haber ver ben de dusunuyorum
ne aldın kaça aldın acaba
Skoda Octavia aldim 110Lira
200-300 hatchback ve sedan için
300-400 arasında canım
Sen kendin al ve yap niye yaptıriyorsun ki
200 den fazla olmaz.
100-150 civarı
250-300 maksimum
İki yüz
Dedik ya 200